• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 8 kilo..

Bende çok severek yapcam eminim :)
Bir şey sormak istiyorum
1 ayda ne kadar kilo verebilirim ve kilo verdikçe basenlerimden ve bacaklarımdan mutlaka gider mi ?
yani her hafta 1 kg versen 4 kilo yapar ki bence çok iyi bacak ve basen için spor yapmadığımız sürece aşırı kilolar vermediğimiz sürece çok farkedeceğini sanmıyorum çünkü zaten fazlamız yok o yüzden bölgesel hareketlerle şekillendirmeliyiz:spor:

yani her hafta 1 kg versen 4 kilo yapar ki bence çok iyi bacak ve basen için spor yapmadığımız sürece aşırı kilolar vermediğimiz sürece çok farkedeceğini sanmıyorum çünkü zaten fazlamız yok o yüzden bölgesel hareketlerle şekillendirmeliyiz:spor:
Spor yapıyorum ama hiç faydası yok gibi geliyo 1 ay içinde devam edip görüyum bakalım inşallah faydası olur gözle görülü :(

bugün yediklerim..
sabah : 2 bardak su
kahvaltı: 1 yumurta , 1 dilim peynir , 5 zeytin , salatalık , 1dilim ekmek , 2 çay
ara : 1 türk kahvesi
ara : 1 yeşil elma , 10 siyah üzüm
akşam : 1 tabak közlenmiş yoğurtlu patlıcan , 1 dilim ekmek
ve sodalı karışımdan içmeye devam ediyorum bugün 6. gündü:KK54:
kötü haber ise öğleden sonra çekirdek yedim:kızgın::kızgın::kızgın::skandal:

bugün yediklerim..
sabah : 2 bardak su
kahvaltı : 1 dilim ekmek , 4 dilim sucuk , 1 dilim peynir , 5 zeytin , salatalık , çay
ara : 1 yeşil elma
ara : 1 sade kahve , 2 lokma çikolatalı kek
akşam : 150 gr ızgara et , yarım tabak közlenmiş yoğurtlu patlıcan , 2 dilim ekmek , 1 bardak kola zero
yarın tartı günüm değilmişçesine yedim bugün:KK14::KK14:

yarın tartı günümüz canım aç karnına tartılmayı unutma ilk sayfaya ekleyelim güncel kilomuzu.. umarım eksileri görürüz ben bugü biraz fazla yedim:işsiz::işsiz: Brck06 Brck06

Back
X