- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
kız allah seni tamam inşallah maşallah iyide durduğun yerde olmuyo bu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız allah seni tamam inşallah maşallah iyide durduğun yerde olmuyo bu![]()
ben resmen zekarete düştüm açlıktan az önce uzun zamandır böyle açlık hissetmediydim
Yapma bunu çocuğum kendine,bedenineben resmen zekarete düştüm açlıktan az önce uzun zamandır böyle açlık hissetmediydim![]()
ayyy 2gün bende öyleydim bugun ipimi koparmış gibi oldum yarım kurabiye bilem yedim. tardıya çıktım az önce 71.5i gördüm ben kendimi nerelerden atamben resmen zekarete düştüm açlıktan az önce uzun zamandır böyle açlık hissetmediydim![]()
Peynir yeseydinyedim ufak bişey![]()
şu diyete bakim neymişbugünde portakal diyetinin 3. günü başarıyla yapıldı kızlar , 40 dk yürüyüş , 1,5 lt su içtim bir bu kadar daha içicem bende durum bu:)
canım sen hangisi yapıyon linkini atsana .benim elma diyetine benziyor sanki öyleyse psikolojim alt üst oldu aynısını hemen yapamamyedim ufak bişey![]()
kız her dk tartılmasan böyle moralin bozuluyo işte , sabah tekrar çık bakim aç karnına eğer yine fazlaysa senin o elma diyeti fos demektirayyy 2gün bende öyleydim bugun ipimi koparmış gibi oldum yarım kurabiye bilem yedim. tardıya çıktım az önce 71.5i gördüm ben kendimi nerelerden atam![]()
portakal diyetinde olunca malum 1 portakal yedimPeynir yeseydin![]()
Haaaaaportakal diyetinde olunca malum 1 portakal yedim![]()
71.sen bacımkaç kilocuksun şimdi![]()
salı 67,3 idim cuma bakalım ne çıkacak71.sen bacım![]()
bence fos canım belki sadece 2gün yaptığım içidirkız her dk tartılmasan böyle moralin bozuluyo işte , sabah tekrar çık bakim aç karnına eğer yine fazlaysa senin o elma diyeti fos demektir
canısı sen çok aç kaldın bence onun boşluğu olabilir , bu portakaldiyeti öyle değil doyuruyobence fos canım belki sadece 2gün yaptığım içidir
begendım protein ağırlıklı ama her çeşitten var çok aç kalmaz insan bunu haftaya başlicam şu elma psikolojisini atayım da