Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın tartı günü@roxen2303 @_nurbanu_ 1taneden bişe olmaz dedimde 1 tane yiyemedim![]()
Ah canıııım, seni en iyi ben anlarım@roxen2303 @_nurbanu_ 1taneden bişe olmaz dedimde 1 tane yiyemedim![]()
abla benim şu portakal diyetini kaçamaksız bir yapın bence @bety21 sende, çünkü aç bırakmıyor en azından şu dirençlerimiz kırılır çünkü efenim kilomu yazıyorum hazır olun
günaydın canısıGünaydın kızlaaaarrr
71 çıktım![]()
Daha önceden denedim canım öyle tek besin diyetlerini.yapamıyorumgünaydın canısı
benim portakal diyetini sanada öneriyorum![]()
kız bu tek besin değilki linkini atmıştım sayfaya bak istersenDaha önceden denedim canım öyle tek besin diyetlerini.yapamıyorumyeşil elma yapayim dedim. Midem mahfoldu.
![]()
Ha öyle mi .bakayım o zamankız bu tek besin değilki linkini atmıştım sayfaya bak istersen
CANIM NEYSEKİ SAAT 17.00GİBİYDİ ERİTMİŞİMaynen roxen e katılıyorum @bety21 çok değil yediklerin gayet güzel ölçülü.. baklava yeme saatin 7 felansa ve başka bişi yemediysen tölare edersin
saat 17 de olsa bir güne 3 baklava çok fazla kızCANIM NEYSEKİ SAAT 17.00GİBİYDİ ERİTMİŞİM
abla benim şu portakal diyetini kaçamaksız bir yapın bence @bety21 sende, çünkü aç bırakmıyor en azından şu dirençlerimiz kırılır çünkü efenim kilomu yazıyorum hazır olun66,4
![]()
canın sağolsun canım bu hafta yüklen biraz diyeteGünaydın kızlaaaarrr
71 çıktım![]()