• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 8 kilo..

Sağol canım kusuyor surekli serum vuruluyor.buyuk kizimda baslamis oda gelecek birazdan.kahvalti bol zeytin peynir ve ekmekle oldu

Maalesef büyüğü de küçüğü de hastaneye yatirdik bekliyoruz

hoşgeldinnn gitme kal burda tam gaz devam ediyoruz bety21 bety21 ve ben , dediğin doğru olabilir 3 lt çokta fazla değil içilebilir denemek lazım ödemden eser kalmaz vücutlarda:KK48::KK19:

Ayy roxencim ne kadar tatlısın :D takip ediyorum sizi okuyorum yazdıklarınızı.portakal diyetinde çok başarılı olmuşsun bence.ben ne yaptığımız bilmiyorum.ne yapacağımıda bilmiyorum.şuan oturdum düşünüyorum.boğazımı nası tutsam dukan mı yapsam kalori mi saysam .olmuyor.konsantremi kaybettim sanki.çokkk çokkkk istiyorum 60 kilo olayım.böle çıtır çıtır olayım.çok uzuluyorum ya şu 8 kilo hayatımın içine ediyor...

yarın portakal diyetine kimler başlıyor bakalım bety21 bety21 goldenheart goldenheart _nurbanu_ _nurbanu_
ben yapayım diyorum ama portakal hiç sevmem.birde o sabah kahvaltısı yok mu beni mahvediyor ya.sabah sabah portakal mı yicez.roxen sen bana yarın ki menünü yaz bizahmet.ben sen ne yersen aynısını yiyeyim.bakalım olacak mı

menüyü verim hemen bugün kötü ama napalım
sabah : 1 etimek , 1 portakal
öğle : 1 kek , yarım kutu meyve suyu
akaşam : soğuk sandviç ( kaşar salam salatalık domates)
su :1 lt tamamlanacak
spor : 342 kalori harcandı
düğün telaşesinde anca böyle bir gün çıktı yarın daha iyi olur muhakkak
canım bu menüde yiyecek bişi yok ki :D bence portakal diyetiyle alakası yok tamamen senin iradeli olmandan zayıflıyorsun

ben yapayım diyorum ama portakal hiç sevmem.birde o sabah kahvaltısı yok mu beni mahvediyor ya.sabah sabah portakal mı yicez.roxen sen bana yarın ki menünü yaz bizahmet.ben sen ne yersen aynısını yiyeyim.bakalım olacak mı
yarınki menümü yazayım yemeden ama aynen bu şekil olacak
sabah : 1 portakal , 1 etimek , 1haşlanmış yumurta
öğlen : 1 portakal , 2 etimek , 1 haşlanmış yumurta , 1 kase yoğurt
akşam: 1 portakal , 1 etimek , marul , yoğurt , 2 haşlanmış yumurta
su 3 litre dedik:KK48:
sporda şart
sende hergün geliverde şu sayfaya iradeni toparlayalım tekrar:KK19:

Günaydınnn roxen2303 roxen2303 canım yaaa ben başlayamadım.. acaba bu tempoda nasıl ayarlarım ki çok kararlıydım amma olmadı. Affet.. Sabahları okula kızımla geliyoruz ikimizin kahvaltısı.. öbür çocuğun kıyafetleri derken telaşş telaşşş.. bi bakayım eğer bu cuma 68.0 olamazsam tempo mempo dinlemeyeceğim artık.

Günaydınnn roxen2303 roxen2303 canım yaaa ben başlayamadım.. acaba bu tempoda nasıl ayarlarım ki çok kararlıydım amma olmadı. Affet.. Sabahları okula kızımla geliyoruz ikimizin kahvaltısı.. öbür çocuğun kıyafetleri derken telaşş telaşşş.. bi bakayım eğer bu cuma 68.0 olamazsam tempo mempo dinlemeyeceğim artık.
doğrudur ablam zor oluyo benimde pazartesi salı tatil günlerim ondan bu 2 gün iyi gider yoksa okul olduğu zamanlar bende zorlanıyorum:)

Back
X