• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 8 kilo..

az önce yoğurt+limon+pulbiber karışımını yedim 2. gün bakalım bunun bir faydasını görecekmiyim göbek bölgesindeki yağları erittiği rivayet ediliyor:KK6:
evett bende duydum benimde göbeğim çok yaşım 19 bu arada :)) elma tipiyim üstüm var bacak basen yok gayet güzel ama çok göbeğim var göbeğim hemen kilo alıyor :( belimde ince değil :(

evett bende duydum benimde göbeğim çok yaşım 19 bu arada :)) elma tipiyim üstüm var bacak basen yok gayet güzel ama çok göbeğim var göbeğim hemen kilo alıyor :KK43: belimde ince değil :KK43:
bende hem üst bacak kalın hemde hafif göbek var onunda gitmesi lazım :(
yaşın genç metabolizman nasıl hızlı çalışıyodur şimdi senin:nazar::halay:
bende 23 yaşımdayım ,ananas ve yoğurdu birliktemi yemek göbeği eritiyomuş:KK14:

bende hem üst bacak kalın hemde hafif göbek var onunda gitmesi lazım :KK43:
yaşın genç metabolizman nasıl hızlı çalışıyodur şimdi senin:nazar::halay:
bende 23 yaşımdayım ,ananas ve yoğurdu birliktemi yemek göbeği eritiyomuş:KK14:
sende gençsin ne var aramızda :nazar: yok yok ayrı ayrı ara öğünlerde onları yemek eritiyormuş yani :halay:

şu saate kadar yediklerimi yazayım..
sabah : 2 bardak su
kahvaltı : 1 dilim ekmek , 1 dilim peyir , 2 siyah 5 yeşil zeytin , salatalık , 2 çay
ara : sade türk kahvesi
öğle : salata , 1 dilim ekmek
ara : 15 yeşil üzüm

akşam :biraz diyete uygun değil ama sevdiğim bir yemek olduğu için kısmadım yediklerime gelecek olursak ;
5 adet lahmacun ufak ama:kk77::halay: , salata ve 1 bardak kola:KK48:

bugünün sporu yapıldı üstüne yeşil çayımıda içtim akşam yoğurtlu karışımımı da yerim yatmadan güzel bir gün geçirdim önümde yenen tüm aburcubura rağmen:KK36::KK73:

bugün 68.5 geldim dikkat etmeye başladığımda 69.9 du güzel gidiyorum:nazar: kahvaltımı yaptım herzaman ki gibi şimdi sade türk kahvemi içiyorum:kahve:

Back
X