- 9 Ağustos 2016
- 130
- 158
- 53
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğru söylüyosunuz ben ekmek yemeyerek dengelemeye çalıştım diyet öncesi olsa 3 -4 dolma 2-3 dilim ekmek yerdimKızlar nacizane fikrim dolma veyahut karbonhidrat içeren yiyeceklerinizi öğlen tüketmeniz.bizzat denemiş biri olarak söylüyorum.akşama protein ağırlıklı beslenirseniz birkaçgün sonra tartıda daha çok eksi görebilirsiniz![]()
tekrar sahalara dönmeyi düşünüyomusunya senin yine 8 miş hala benim 8 di üstüne alınca 12 falan oldu galiba![]()
Evet evet herkes dönsün sahalaratekrar sahalara dönmeyi düşünüyomusun![]()

ooo çok iyi ben pazartesiyi bekliyorum tartılmak için çünkü dün gece kötü şeyler yemiş olabilirimEvet evet herkes dönsün sahalara
Canımm aç karnima suan tartildım 56.9
Çok istikrarliyım![]()

Aaaaooo çok iyi ben pazartesiyi bekliyorum tartılmak için çünkü dün gece kötü şeyler yemiş olabilirim![]()

Canımm supersin sabret pazartesiye insan çok daha gaza geliyo öyle olunca sonucunu çok iyi gorceksinsabah : 2 bardak su
kahvaltı : 1 dilim ekmek , 2 dilim peynir , 6 zeytin , salatalık , 2 çay
ara : sade türk kahvesi
ve tabiki yine sodalı karışımı hazırladım ve şu zamana kadar 2 bardak içtim
pazartesi gününü sabırsızlıkla bekliyorum ve tartılmamak için kendimi zor tutuyorum![]()
evet canım zaten takıma döndüm bile yoksa alıp başımı gideceğim baktım kitekrar sahalara dönmeyi düşünüyomusun![]()
niye bu kadar azzSabah :1 lt su
4 tane siyah erik
Öğlen : taze fındık 2 adet şeftali
Aksam : 1 tabak bulgur pilavı
Canım bugün hiçbir şey istemiyo![]()
burayada gell motivasyonumuz yükselir hergün paylaşım yapan biri daha olursaevet canım zaten takıma döndüm bile yoksa alıp başımı gideceğim baktım ki![]()
sağol tatlımm inşallah eksileri görürüm bide içtiğim şey yaramayıp kilo alıyomuşum oturur ağlarım vallahiCanımm supersin sabret pazartesiye insan çok daha gaza geliyo öyle olunca sonucunu çok iyi gorceksin