• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 8 kilo..

Düşündüğüm kadar sıkı değiller aslında. Menü yorumluyorlar bu fazla mı bu az mı vs diye. Herks birbirini itekliyor bir nevi. Birde ilk iki hafta paylaşımdan sonra listeye giriyorsun iki hafta senin içinde deneme süreci gibi olur baktın sevmedin çıkarsın.
olabilir aslında senin olduğun takımda yer varmı

yarın tartılda gel bebek.... buralar çok kızışacak bak sıkı rakibim hiç olmadığım kadar motiveyim bu işe ona göre :)
bak ya beni reglin ikinci günü tartıya çıkaracak oldumu şimdi bu ama hırslandım bende şimdi , yarın 69 görebilirim ama ödem olduğu belli sonuçta:KK8:

bak ya beni reglin ikinci günü tartıya çıkaracak oldumu şimdi bu ama hırslandım bende şimdi , yarın 69 görebilirim ama ödem olduğu belli sonuçta:KK8:

olsun o şişlik puff diye gitcek zaten bir iki güne fena mı haftaya benden daha fazla kilo vermiş olursun :)

hayırlı cumalaaaar,

evet 66,7 ile uyandım bu gün.... - yalnız şişkinli var gece boğazlarımdan mütevellit kalkıp kalkıp su içtim uyuyamadım vs vs bu beklediğim rakam değildi :)

Back
X