Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben istemedigim için başta çok agladım ve bitkisel çaylar içtim adet olmak için ama şimdi hayırlısı diyorum..
benimde son adet tarihim 19 kasim bende hamileyim dr. gittim ama görünmez kese diye başka gün gel dedi.benim çok ilginiç bi durumum var tüp bebek yöntemiyle doğan ikiz kızlarım var 1,5 yaşındalır şuan yani bebek olmuyordu Allahın büyüklüğü yani bu bebek mücize bi nevi.bende şok oldum hamile olduğumu öğrendiğimde hem sevinç hem kızlarıma üzüldüm küçükler diye ama bu bebeğim bütüüüün engelleri aşmışta gelmiş konmuş annesinin karnına bi aferini haketmiyormu :)
Kesinlikle hakediyor canım:))
Sağlıklı olsun inşallahh..
Bende tüp bebekle hamileyim ve ilk değerim 128 çıktı.
Benimki de ikiz olabilirmi?
İki embriyo konmuştu.
benimde son adet tarihim 19 kasim bende hamileyim dr. gittim ama görünmez kese diye başka gün gel dedi.benim çok ilginiç bi durumum var tüp bebek yöntemiyle doğan ikiz kızlarım var 1,5 yaşındalır şuan yani bebek olmuyordu Allahın büyüklüğü yani bu bebek mücize bi nevi.bende şok oldum hamile olduğumu öğrendiğimde hem sevinç hem kızlarıma üzüldüm küçükler diye ama bu bebeğim bütüüüün engelleri aşmışta gelmiş konmuş annesinin karnına bi aferini haketmiyormu :)
Hayırlısı olsun Canım,umarım en yakın zamanda güzel haberler alırız senden..Zaten benim de henüz kesinleşmedi...
benim transferden 11 gün sonra yapılan testim 129 du ve ikiz oldu ama biri geç tutunmuş dierini çk sonra gördük hehe