Son adimlar

Sizin bir başkasını bulduğunuzu zannetmiyor, aklınca oyun oynuyor. Siz onu arayın, sürekli kendinizi açıklamaya çalışın ki, iletişim fırsatı doğsun, aklınıza girebilsin.

Selam son duruma ne?
Merhaba kusura bakmayin yeni gordum mesajinizi. Bende durumlar ayni ama elhamdullillah kendimi daha iyi hissediyorum. Es kisisi hala mesajlar atiyor ama cevap vermiyorum. Avukat 2,5/3 aya kadar bosanmis olacagimi soyledi eger karsi taraf son anda avukat tutmassa. Dua edin hayirlisiyla bitmis su is bir an once.

Umarım en kısa zamanda kurtulursunuz

Dekan, lağzım vermiyor, yazmıycam. ...

Bu nasıl bir Türkçe yahu. Midem kalktı. Konu umurunda bile değil şu an.

Bize biraz saygınız olsun konu açarken biz sizin mahallede ki gün arkadaşınız değiliz. Lütfen özen gösterin biraz

Migdeniz kalktiysa okumayin. Bu nasil bir yorum! Saygiyi sizden ogrenecek degilim! Buraya derdimizi yaziyoruz, rahatsiz olduysaniz yazma seklimden okumassiniz olur biter

Bu konu önüme geldi, bak yine sinir oldum. Sen ye haltları ye haltları, kadın haliyle boşanmak isteyince birini buldu diye iftira et. Tabi canım
paşanın kumarına, çapkınlığına, edepsizliğine katlanmıyorsan kesssin biri vardır; yoksa o muhteşem varlığına sahip olmak yanında minicik bedeller onlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…