- Emoji Skoru
- 7
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi annesininminikosu
Esim cok iyi esime sözüm yok ama öyle bir kaynanaya sahibim ki “karışmıyorum” yansıtır ama sözünün üstüne söz koydurmak istemez, hep dedigi olsun ister, ben herseye rağmen giderim gülmeye çalısırım. Saygımı bozmadım hiç. Ama yeter biryere kadar gecen bir mevzu oldu. Eşim hic negatif birsey dememesine ragmen eşimi tersledi ve günboyu atarlı gezdi o günümüzü tamamıyla zehir etti. Beş karış suratı bi asar tamam zaten! Ay yazdıkca sinirleniyorum. Bende ona ragmen aradim hal hatir sormak ve arayı bozmamak adına aradım. Katlanıyorsamda eşim icin yoksa gram değerleri kalmadi artik bende, özellikle kaynanam. Herneyse iste ben “oglumu taniyamiyorum” “oglum cok degisti” bunlar nedemek ya? Esim saygisizlik asla yapmaz konusurkende düşünür. İstedigi olmadı ya hazımsızlık yaptı, sonra bana diyor seninde evladın var sende yetistiriyorsun göreceksin falan dedi. (Düpedüz beddua) sorsan etmemistir. Sonra hadi dedi kapattı suratıma telefonu.
Ne saygisizlik yapti esim. Nede ben, esime dedim beni haftasonu goturmeyi planlama sakin gitmek istemiyorum iyice sogudum yeter artik dedim. Ben asiri duygusal biriyim ve en ufak bisey bile benim canimi yakiyor.
Gittigimiz haftasonları bile sıkılmasın diye hadi alalim gidelim diye sehir disina cikaririz. Kayınbabam cunku ulke disinda calisiyor.
Yani okadar iyi davranmama ragmen ben bunlari mi hak ediyorum?
Dayanamiyorum artik göresi gözum yok
Napmaliyim sizce?
Ne saygisizlik yapti esim. Nede ben, esime dedim beni haftasonu goturmeyi planlama sakin gitmek istemiyorum iyice sogudum yeter artik dedim. Ben asiri duygusal biriyim ve en ufak bisey bile benim canimi yakiyor.
Gittigimiz haftasonları bile sıkılmasın diye hadi alalim gidelim diye sehir disina cikaririz. Kayınbabam cunku ulke disinda calisiyor.
Yani okadar iyi davranmama ragmen ben bunlari mi hak ediyorum?
Dayanamiyorum artik göresi gözum yok
Napmaliyim sizce?