• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanama dayanamıyorum artık

annesininminikosu

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
1
Esim cok iyi esime sözüm yok ama öyle bir kaynanaya sahibim ki “karışmıyorum” yansıtır ama sözünün üstüne söz koydurmak istemez, hep dedigi olsun ister, ben herseye rağmen giderim gülmeye çalısırım. Saygımı bozmadım hiç. Ama yeter biryere kadar gecen bir mevzu oldu. Eşim hic negatif birsey dememesine ragmen eşimi tersledi ve günboyu atarlı gezdi o günümüzü tamamıyla zehir etti. Beş karış suratı bi asar tamam zaten! Ay yazdıkca sinirleniyorum. Bende ona ragmen aradim hal hatir sormak ve arayı bozmamak adına aradım. Katlanıyorsamda eşim icin yoksa gram değerleri kalmadi artik bende, özellikle kaynanam. Herneyse iste ben “oglumu taniyamiyorum” “oglum cok degisti” bunlar nedemek ya? Esim saygisizlik asla yapmaz konusurkende düşünür. İstedigi olmadı ya hazımsızlık yaptı, sonra bana diyor seninde evladın var sende yetistiriyorsun göreceksin falan dedi. (Düpedüz beddua) sorsan etmemistir. Sonra hadi dedi kapattı suratıma telefonu.

Ne saygisizlik yapti esim. Nede ben, esime dedim beni haftasonu goturmeyi planlama sakin gitmek istemiyorum iyice sogudum yeter artik dedim. Ben asiri duygusal biriyim ve en ufak bisey bile benim canimi yakiyor.

Gittigimiz haftasonları bile sıkılmasın diye hadi alalim gidelim diye sehir disina cikaririz. Kayınbabam cunku ulke disinda calisiyor.
Yani okadar iyi davranmama ragmen ben bunlari mi hak ediyorum?

Dayanamiyorum artik göresi gözum yok

Napmaliyim sizce?

Sizdeki bu iyi olma çabası devam ettikçe daha çok çekersiniz. İnsanlara hakettiği gibi davranılır, aksi halde kendilerine her şeyi hak görürler. Hep iyiydiniz, hiç kırmadınız, hep saygılıydınız valla kusura bakmayın bana bu tavırlarınız özgüvensiz geldi. Kıymetinizi bilin

Esim cok iyi esime sözüm yok ama öyle bir kaynanaya sahibim ki “karışmıyorum” yansıtır ama sözünün üstüne söz koydurmak istemez, hep dedigi olsun ister, ben herseye rağmen giderim gülmeye çalısırım. Saygımı bozmadım hiç. Ama yeter biryere kadar gecen bir mevzu oldu. Eşim hic negatif birsey dememesine ragmen eşimi tersledi ve günboyu atarlı gezdi o günümüzü tamamıyla zehir etti. Beş karış suratı bi asar tamam zaten! Ay yazdıkca sinirleniyorum. Bende ona ragmen aradim hal hatir sormak ve arayı bozmamak adına aradım. Katlanıyorsamda eşim icin yoksa gram değerleri kalmadi artik bende, özellikle kaynanam. Herneyse iste ben “oglumu taniyamiyorum” “oglum cok degisti” bunlar nedemek ya? Esim saygisizlik asla yapmaz konusurkende düşünür. İstedigi olmadı ya hazımsızlık yaptı, sonra bana diyor seninde evladın var sende yetistiriyorsun göreceksin falan dedi. (Düpedüz beddua) sorsan etmemistir. Sonra hadi dedi kapattı suratıma telefonu.

Ne saygisizlik yapti esim. Nede ben, esime dedim beni haftasonu goturmeyi planlama sakin gitmek istemiyorum iyice sogudum yeter artik dedim. Ben asiri duygusal biriyim ve en ufak bisey bile benim canimi yakiyor.

Gittigimiz haftasonları bile sıkılmasın diye hadi alalim gidelim diye sehir disina cikaririz. Kayınbabam cunku ulke disinda calisiyor.

Napmaliyim sizce?
Ziyaretine yine gidin ama saatlerce birlikte zaman geçirmek zorunda değilsiniz ki sınır çizmeniz lazım

Halini hatrını sağlığını sorun dönün gelin evinize.

Oglunu siz değil kendisi yetiştirdi. Varsa bir saygisizligi sorumlusu kendisi. Siz annesi dgil esisiniz. Bence bir dahaki sefere eksik terbiye ürünü dyin kapatın.

Aramayın niye arıyorsunuz ben de bunu anlayamıyorum. Kv aranızın iyi olmasını isteseydi iyi davranırdı siz niye aranızı düzeltmeye uğraşıyorsunuz. Siz kv nin annesi değilsiniz, eşi değilsiniz tribini niye çekesiniz? Yüz vermeyin, aramayın sormayın çok istiyorsa oğluyla konuşur zaten.

Profil bilginiz doğruysa 32 yaşında kadınsınız. Yine de ararım, saygısızlık etmem nedir… size saygısızlık yapılıyorsa mesafeyi koyarsınız bu kadar basit. Kendisi otursun düşünsün o zaman, görsün değişim nasıl oluyor.

Profil bilginiz doğruysa 32 yaşında kadınsınız. Yine de ararım, saygısızlık etmem nedir… size saygısızlık yapılıyorsa mesafeyi koyarsınız bu kadar basit. Kendisi otursun düşünsün o zaman
Evet dogru. Katiliyorum artik bana yapilan saygizligi kaldiramiyorum

Napmaliyim sizce?
Size bir günü zehir ettikten sonra aramanız hata. Haftasonları haketmediğini düşündüğünüz kayınvalidenizi gezdirmeniz hata. Eşinizi terslediğinde sizin bununla dertlenmeniz hata.
Sizde çocuk değilsiniz. İnsanlara karşı bir sınırınız bir duruşunuz olsun.

Aramayın niye arıyorsunuz ben de bunu anlayamıyorum. Kv aranızın iyi olmasını isteseydi iyi davranırdı siz niye aranızı düzeltmeye uğraşıyorsunuz. Siz kv nin annesi değilsiniz, eşi değilsiniz tribini niye çekesiniz? Yüz vermeyin, aramayın sormayın çok istiyorsa oğluyla konuşur zaten.
Bende oyle yapicam. Kendi annemden cok arardim hani yanlis anlamasin incinmesin diye ekstra hassas davranirdim. Demekki neymis kötülük dünyasıymış. Herkesi kendim gibi zannediyorum. Dahada asla

Size bir günü zehir ettikten sonra aramanız hata. Haftasonları haketmediğini düşündüğünüz kayınvalidenizi gezdirmeniz hata. Eşinizi terslediğinde sizin bununla dertlenmeniz hata.
Sizde çocuk değilsiniz. İnsanlara karşı bir sınırınız bir duruşunuz olsun.
Evet yapmam gerekenler de bu aslında..

Eşiniz de bir tuhaf anası terslemiş durmuş tüm gün surat aşmış zehir etmiş, bir hafta sonu da gitmeyiversin yani.

Back
X