• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanama dayanamıyorum artık

Bende oyle yapicam. Kendi annemden cok arardim hani yanlis anlamasin incinmesin diye ekstra hassas davranirdim. Demekki neymis kötülük dünyasıymış. Herkesi kendim gibi zannediyorum. Dahada asla
Bence konuya kötülük dünyasıymış şeklinde bakmayın. Kv sizin eşinizin annesi niye kendi annenizden çok arayasınız eşiniz her gün sizin babanızı mı arıyor? Mesafeli olmak her zaman iyidir, eşim annesini arayayım da mutlu olsun diye kendim mutsuz olamam çünkü bunun sonu gelmez.

İyi davranmak senin seçimin mi yoksa oğluyla aranız bozulmasın diye mi iyi davranmak zorundasın? Kocan sınır çekmemiş hiç hep onların suyuna gitmek zorunda kamışsınız. Kendinizi geri çekin, gelmesin gitmesin görüşmeyi azaltın.

Bence konuya kötülük dünyasıymış şeklinde bakmayın. Kv sizin eşinizin annesi niye kendi annenizden çok arayasınız eşiniz her gün sizin babanızı mı arıyor? Mesafeli olmak her zaman iyidir, eşim annesini arayayım da mutlu olsun diye kendim mutsuz olamam çünkü bunun sonu gelmez.
haklisin..

İyi davranmak senin seçimin mi yoksa oğluyla aranız bozulmasın diye mi iyi davranmak zorundasın? Kocan sınır çekmemiş hiç hep onların suyuna gitmek zorunda kamışsınız. Kendinizi geri çekin, gelmesin gitmesin görüşmeyi azaltın.
İyilik benim huyumda var genel yapımda. Ama bu yapım bana hep zarar verdi, ve esiminde ailesine bagli oldugunu biliyorum. Esimin tadi kacmasin diyerek hep sabrettim. Ama biryere kadar. Biryerden sonra ben mutsuz oldum ben tükendim.

İyilik benim huyumda var genel yapımda. Ama bu yapım bana hep zarar verdi, ve esiminde ailesine bagli oldugunu biliyorum. Esimin tadi kacmasin diyerek hep sabrettim. Ama biryere kadar. Biryerden sonra ben mutsuz oldum ben tükendim.
Bu iyilik değil, sınırlarınız yok. Eksik değil, muhtaç değil, yaşlı değil

Esim cok fazla iyi.. onu sorgulayamam. O yapmıyorsa saygısındandır. Ben sadece kendimi sorguluyorum. Ve ne yapmam gerektigi
Allah daha iyi etsin de ortada bariz size karşı yapılan bir saygısızlık var, eşinizin bunu kulak arkası edip hiç bir şey olmamış gibi aynı düzende devam etmesi hoppp hayırdır ne oluyor dememesi tuhaf geldi sadece.

Siz istemiyorsanız elbette aramayın sormayın gitmeyin, ama kv üzerinde bir tesiri karşılığı yok bunların.

Allah daha iyi etsin de ortada bariz size karşı yapılan bir saygısızlık var, eşinizin bunu kulak arkası edip hiç bir şey olmamış gibi aynı düzende devam etmesi hoppp hayırdır ne oluyor dememesi tuhaf geldi sadece.

Siz istemiyorsanız elbette aramayın sormayın gitmeyin, ama kv üzerinde bir tesiri karşılığı yok bunların.
Benim suan tutacagim tavir su: esim kendi napiyosa yapsin annesini. Ama ben onunla alakali birsey duymak veya biryere getir gotur de yapmak istemiyorum onceki gibi ve gelip gitmekte istemiyorum. Neolcaksa olsun eger saygi duyulmazsa kararima.

Aynı benimde öyle yıllardır bagımı kestim ha şimdi en kötüsü benim yıllardırda oglunu doldurur durur ama benim en azından kafam rahat yıllarca küskün gitsin saygı görmedigim yerde saygıda yok artık bende de çünkü iyi davrandıkça tepeme biniyorlar ben onlara bu fırsatı vermedim

Sorma ya hala yaranamıyorum. Valla iyice sogudum ne olcaksa olsun. Ben hic birsey yapmadigim halde bu hali goruyorsam iyiki bisey dememisim baksana hale.,
Ben anlamıyorum ya oğullarıyla mı evliyiz kölemiyiz oldu olacak bir de yatağımıza karışsın

hayatta alma verme dengesi bozulunca böyle oluyor. Sınır çizin mesafe koyun. Cananınız isterse arayın istemezse aramayın. Sizde darılıp güceniyorsunuz başınızı okşayan mı var allah aşkına...
Benim eltim asla aramaz sormaz evine dahi gitmez. Lafı geçince gelinim cok iyi allah razı olsun der :) ahahaıhsdfsh

Back
X