- 11 Nisan 2007
- 88.065
- 518.178
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #20.341
eveeeeeetttt sen bizi cestlere bogan ince düşünceli harika kadinsin
bize özel şarkılar paylasiyosun. zarafetin en önemli temsilcileri olan ciceklerim varkendin de çiçek gibisin türk filmi izleyen bi kadin asil olmaz mi hiç
Evet bak sen cins seviyor olabilirsin ona bisey diyememboş ver zaten zıt kutuplar birbirini ceksin ki alevli ateşli asklar hep bu zıt olanlardan çıkıyor
Bütün hatunlar yaratılıştan asildir bonuscumher tarafından görüşüm değişmez, istediğin kadar dönebilirsin
Bnde üçüncü için öyle diyordumYok aman yok kiz niyetiyle yine yola çıkıp 4 de erkek olursa , yatırsınlar beni direk bakırköye
Samimi duyguların insanı fazlasıyla sarıyor...tatlı kardeşim benim. Anam seni iyi ki doğurmuş B Brunello Cicinelli anam dedim de kulağı cinlasa da gelse gayriyulaf yenmez mi yaaaben de seviyorum ama tabi benim yediğim gibi yemez çoğu kişi
bence iyi yapiyosun yulaf yiyerek. sonuçta biz insanız hepciliz. nasıl birini yiyip otekini birakicaksinsacma geliyo bana
çok elegan bi havan var elhaninsan yazarken birden çok defa düşünüyo ama çok tatlısın ya seviyorum seni :)
tatli ortmenim
yooooggghhhh benim hiç asil bi insan değilimama asaleti çok severim rabbim yakisana vermis işte
Banada biri tövbe estağfurullah arkama bakıpta kız bu demişti.
Oğlanda dik kızda yayık basık olurmuş
Sonuç kız doğurdum. Basık falanda değildim.
Samimi duyguların insanı fazlasıyla sarıyor...tatlı kardeşim benim. Anam seni iyi ki doğurmuş B Brunello Cicinelli anam dedim de kulağı cinlasa da gelse gayri
Benim eşim gibi o adam beklemiş 5 bizim ki 3 kiz bekliyordu ki ama 6 aya kadar kızda dediler zaten bizim ki tam bi hayal kırıklığı, doğmamış çocuğa ne donlar biçtik ne donlar hemde ben kızımı kimseye vermeme kadar gitti olay hahahah zaten ortada verecek kiz yokmuş da 6 aydan sonra öğrendikS Siyah_incim
adamın biri dört oğlu olmuş ama kız çocuk çok istiyomus. beşincisi kız olur 4 oglandan sonra diye sen gaza gel 5. yi yapo da erkek olmus
doğumhanenin önünde beklerken bisey olmus adama demisler niye heyecanlı değilsin diye. birak ya sanki bana kız doğuracak bu da oğlan işte demis
vermeyince mabut neylesin mahmut
Sagol beybisi baktm ama 3 al 2 ode yi goremedim bii ara canm sklr gider bakarm belli olmaz benim isimnette o kampanya görünüyor mu bilmiyorum ama bak bi bakalım:)
olmazaa sonra bende bakar sana link atarim özelden
Insalllah minnos bi kiz gelir ailenize canjmBnde üçüncü için öyle diyordum
Bakalım ne olcak
Hele laflara hele
Iyigeceler cannn arkadasimseni yerim
ay ah nerede vah neredeyi izleyim bem kocisimle aklıma dusmusken
tokat sahnesi gelince bende benimkine cakiyim iki tane şaka yapıyom ayağına
iyi geceler kizlar
Amijn canim Allah sana ve isteyen herkese hayirli saglikli bebecikler versinByNkoaLa
S Siyah_incim
Bir gün yeni evlenen bir çift oturup karar almışlar,anne babalarımız gelince kapıyı acmiycaz,calip çalıp kapıyı giderler diye.
Sonra günlerden birinde oğlanın anne babası gelmiş,kapıyı caliyolarmis açan yok.acmamislar kapiyi, öyle dönüp arkalarını gitmiş oğlanın anne babasi,oglan üzülse de açmamışlar kapiyi.
sonra bi günde kızın anne babası gelmiş,kiz hemen ağlamaya başlamış duygulanmis kocası dayanamamış hemen açıp içeri buyur etmiş karısının anne babasını
Yıllar geçmiş adamın üc oğlu olmuş hiç bisey yok,4.kiz olmuş adam davul zurnayla kutlama yapmış. Herkes soruyomus 3 tane oğlun oldu önce onlarda niye caldirmadin da kızın olunca davullu zurnalı kutlama yaptın diye?
Ee evine gidince bana kapıyı sadece kızım acacakta ondan demiş adam da
Hikayeler yüz güldürüyor da Allah hayirlisini ve sagliklisini versin inşallah kızlar,darısı da bizlere olsun inşallah
İns canmmInsalllah minnos bi kiz gelir ailenize canjm
töbe töbe vallahi şaşırmışlar artık illa bi tahmin yapacaklar diye bakmadiklari yer kalmadı
Amiinn canım inşallahAmijn canim Allah sana ve isteyen herkese hayirli saglikli bebecikler versin
AhahahajjaahahhaByNkoaLa
S Siyah_incim
Bir gün yeni evlenen bir çift oturup karar almışlar,anne babalarımız gelince kapıyı acmiycaz,calip çalıp kapıyı giderler diye.
Sonra günlerden birinde oğlanın anne babası gelmiş,kapıyı caliyolarmis açan yok.acmamislar kapiyi, öyle dönüp arkalarını gitmiş oğlanın anne babasi,oglan üzülse de açmamışlar kapiyi.
sonra bi günde kızın anne babası gelmiş,kiz hemen ağlamaya başlamış duygulanmis kocası dayanamamış hemen açıp içeri buyur etmiş karısının anne babasını
Yıllar geçmiş adamın üc oğlu olmuş hiç bisey yok,4.kiz olmuş adam davul zurnayla kutlama yapmış. Herkes soruyomus 3 tane oğlun oldu önce onlarda niye caldirmadin da kızın olunca davullu zurnalı kutlama yaptın diye?
Hikayeler yüz güldürüyor da Allah hayirlisini ve sagliklisini versin inşallah kızlar,darısı da bizlere olsun inşallah
Ceksin ceksin iyidir cekimofff aynen öyle
çok gıcık oluyorum ama çok cekiyo kendine
gelmedi mi kız hala seninki
Deme yaa kaldık kapılarda biz o zamn vay halimize gelin acır acarsa kapıyı artk gelin gelin Allah sana vicdan merhamet versinByNkoaLa
S Siyah_incim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?