- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #20.321
Annem dediki ilk oglanda ilk anne dedi arkası kızhatırlamadığına göre yoktukız bence bebek
cok belirgin sis bi damar olurmus çünkü o. annem baktı da benim oglanda yokmus mesela :) bunun arkasi kız dedi ya bakalimannem çok inanır bu tür kocakarı bilgilerine. onun herşeyi çıkmış çünkü
AhahahahahSelamm, ben geldim bilmiyorum artık hatırlar misiniz da , topukta gelenler gidenler tatlılar tuzlular baya bisey olmuş
Hızınıza yetişmeye calısıcam
Bu arada hayırlı olsunByNkoaLa bebegin iki tane oğlun vardı sanırım inşallah hayırlı sağlıklı bir kızın olur 3 bi erkek bebek hissini ben çok iyi bilirim ama hayırlısı olsun inşallah , ablam benm için sende erkek annesi tipi var der o da ne demekse çok çok sert sınırlı ve gerginim ondan midir ne kiz annelerinin daha narın nazik olduğunu söylüyor kendi mi pek bi kötü hissediyorum erkek annesi tipi çok ilginc
Kızım olsun diye tipi mi değiştirmem gerek galiba kiz anneleri den tip önerileri bekliyorum
Yaa samdaannarada eşime okuyorum böyle yazdığın zmn sen lan aşk mı yaşıyosunuz da siz ben bilmiyom diye şaşırıyor afjsfhjah bunu da okuycam tesekkur ederim balim o senin güzel görüşün
Aynen kuzum hummel da fiyatlar uygun şuan,bi bakin :)
Seni alması senin cinsliginden değil,akilli ve cookk guzel bi kadın olmadan mütevellit olmuştur canımin içi,senin koca değişik olan aslindabunu da zıt kutuplar birbirini çeker olarak tanımlayıp çekiliyorum
Aklima ne geldi smdi bunu okuyunca ... hamilelik oncesi biyerde indirime denk geldim hem gece hem gunduz buyuk paketlerden ped almistm stoklamistim. Sonra hemen o ay hamile kalnca esime amaaan bisurude ped almistim nolcak smdi dedim bian sanki hic dogurmiycakmisim gbi hissettm bosa almis gbi hissettmesim dogumdan sonra kullanirsin dursun bozulcak degilya demisti
Evet ya bi int ten bakim smdi neleri varmis maraklandudunnnn benisağolasın canım beniAllah razı olsun
aynen git bi gez havan degissin
üçlü badi ikili tayt ya da esofman alti bi tane de fermuarlı kapşonlu sweatshirt alsan 100 tl anca ödersin:) kesinlikle değerlendir 3 al 2 ödeyi:)
Selamm, ben geldim bilmiyorum artık hatırlar misiniz da , topukta gelenler gidenler tatlılar tuzlular baya bisey olmuş
Hızınıza yetişmeye calısıcam
Bu arada hayırlı olsunByNkoaLa bebegin iki tane oğlun vardı sanırım inşallah hayırlı sağlıklı bir kızın olur 3 bi erkek bebek hissini ben çok iyi bilirim ama hayırlısı olsun inşallah , ablam benm için sende erkek annesi tipi var der o da ne demekse çok çok sert sınırlı ve gerginim ondan midir ne kiz annelerinin daha narın nazik olduğunu söylüyor kendi mi pek bi kötü hissediyorum erkek annesi tipi çok ilginc
Kızım olsun diye tipi mi değiştirmem gerek galiba kiz anneleri den tip önerileri bekliyorum
Aminn binlerce amin hemde milli takıma oğlan yetiştiriyor koca birine güreş birine boks öğretiyor diğeri daha yürüteçte onuda koşturuyor sanırım onuda koşucu yapacakAhahahahah
Saol canm ins hayırlısı olur
Valla nasıl bir tip oluyor bnde bilmiyirm beni de aydınlatsınlar cidden
Üç erkek ve koca dört erkek
Allah yardımcın olsun
Ahaha hergun namaz kılar eşim zaten de artık vakit namazlari dışında bide benim gibi avrada sahip olduğu için günlük şükür namazı da kalmasını söyleyim barikız masallahin var amasenin kocanin dis minnaklarin kadınlarından haberi yoktur tabi o zaman cumadan cumaya değil hergun şükür namazi kılardı
yok bakma benim de cok cinsliklerim varmesela herkes kocasina iste olanlari anlattirir ben sus ya anlatma diye kızıyorum halbuki çok nadir anlatir o da pisliğin gücü adına diyorum
burçlarımiz zit, yükselen burçlarımiz zit ay burclarimiz zitcekim karsi konulamaz oluyo o yüzden
Evet ya bi int ten bakim smdi neleri varmis maraklandudunnnn beni
AhhahahaAminn binlerce amin hemde milli takıma oğlan yetiştiriyor koca birine güreş birine boks öğretiyor diğeri daha yürüteçte onuda koşturuyor sanırım onuda koşucu yapacak
Bir tanede min-nak sakin narın bir pyensess istiyordum oysaki
Ahaha hergun namaz kılar eşim zaten de artık vakit namazlari dışında bide benim gibi avrada sahip olduğu için günlük şükür namazı da kalmasını söyleyim bari
Kiz yaa bunlar cinslik mi sen cins fln degilsiinn akıllı ve güzel bi kadinsin sensenin herif bulmuş kendinden 360 derece farklı bi hatunu tabi kaçırmaz e zıtlıklarda birleşince,sizin birlesmemeniz imkansızmis
Evet bak sen cins seviyor olabilirsin ona bisey diyememo zaman sıkıntı bendeben cins seviyorum demi beni simartma ama kuzu sonra kim egomu normal seviyelere cekecek
aynen söyle hergun kılsın beybişükür önemli bişey:) :)
hoşgeldin beybisi :)
bana da is yerinden bi arkadasim demisti tam oglan anasi tipi var sende cinsiyet ogrenmeye gitme bosuna kesin oglun olacak diyeöyle de oldu
bak ama rosun görümcesinekız olsa da fayda etmiyo bazen Allah hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah
Ahhahaha
Yapsın kız daha ne keşke bizimki de yapsa öyle şeyler
Dördüncü kız olir belki
ne günlere kaldık tipimizden çocuğun cinsiyetini anlıyorlar tıp yetişemiyor resmen hızlarına binbir çeşit cinsiyet tahmin seysi türettiler
S Siyah_incim
adamın biri dört oğlu olmuş ama kız çocuk çok istiyomus. beşincisi kız olur 4 oglandan sonra diye sen gaza gel 5. yi yapo da erkek olmus
doğumhanenin önünde beklerken bisey olmus adama demisler niye heyecanlı değilsin diye. birak ya sanki bana kız doğuracak bu da oğlan işte demis
vermeyince mabut neylesin mahmut
Bi de bele bakın bakalım asil görünüyomuyum
kk birinci noteri
Elhan
B Brunello Cicinelli
Yok aman yok kiz niyetiyle yine yola çıkıp 4 de erkek olursa , yatırsınlar beni direk bakırköyeAhhahaha
Yapsın kız daha ne keşke bizimki de yapsa öyle şeyler
Dördüncü kız olir belki
Bütün hatunlar yaratılıştan asildir bonuscumBi de bele bakın bakalım asil görünüyomuyum
kk birinci noteri
Elhan
B Brunello Cicinelli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?