Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annem dediki ilk oglanda ilk anne dedi arkası kız yüzü de öyle arkası kız diyor arkası erkek oldu

Smdi ikinci için arkası kız diyorlar pek inanasim gelmiyor

Ahahahahah
Saol canm ins hayırlısı olur

Valla nasıl bir tip oluyor bnde bilmiyirm beni de aydınlatsınlar cidden

Üç erkek ve koca dört erkek
Allah yardımcın olsun

kız masallahin var ama senin kocanin dis minnaklarin kadınlarından haberi yoktur tabi o zaman cumadan cumaya değil hergun şükür namazi kılardı

yok bakma benim de cok cinsliklerim var mesela herkes kocasina iste olanlari anlattirir ben sus ya anlatma diye kızıyorum halbuki çok nadir anlatir o da pisliğin gücü adına diyorum

burçlarımiz zit, yükselen burçlarımiz zit ay burclarimiz zit cekim karsi konulamaz oluyo o yüzden

bende stoklamistim hemen üstüne hamile kaldim ben artı olarak bide lazer epilasyon aleti almistim o da yarim kalmıştıbi tuhaf hissetmedim degil

Evet ya bi int ten bakim smdi neleri varmis maraklandudunnnn beni

hoşgeldin beybisi :)
bana da is yerinden bi arkadasim demisti tam oglan anasi tipi var sende cinsiyet ogrenmeye gitme bosuna kesin oglun olacak diye öyle de oldu

bak ama rosun görümcesine kız olsa da fayda etmiyo bazen Allah hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah

Ahahahahah
Saol canm ins hayırlısı olur

Valla nasıl bir tip oluyor bnde bilmiyirm beni de aydınlatsınlar cidden

Üç erkek ve koca dört erkek
Allah yardımcın olsun
Aminn binlerce amin hemde milli takıma oğlan yetiştiriyor koca birine güreş birine boks öğretiyor diğeri daha yürüteçte onuda koşturuyor sanırım onuda koşucu yapacak

Bir tanede min-nak sakin narın bir pyensess istiyordum oysaki

Ahaha hergun namaz kılar eşim zaten de artık vakit namazlari dışında bide benim gibi avrada sahip olduğu için günlük şükür namazı da kalmasını söyleyim bari

Kiz yaa bunlar cinslik mi sen cins fln degilsiinn akıllı ve güzel bi kadinsin sensenin herif bulmuş kendinden 360 derece farklı bi hatunu tabi kaçırmaz e zıtlıklarda birleşince,sizin birlesmemeniz imkansızmis

Ahhahaha
Yapsın kız daha ne keşke bizimki de yapsa öyle şeyler

Dördüncü kız olir belki

o zaman sıkıntı bende ben cins seviyorum demi beni simartma ama kuzu sonra kim egomu normal seviyelere cekecek

aynen söyle hergun kılsın beybi şükür önemli bişey:) :)

o zaman sıkıntı bende ben cins seviyorum demi beni simartma ama kuzu sonra kim egomu normal seviyelere cekecek

aynen söyle hergun kılsın beybi şükür önemli bişey:) :)
Evet bak sen cins seviyor olabilirsin ona bisey diyemem boş ver zaten zıt kutuplar birbirini ceksin ki alevli ateşli asklar hep bu zıt olanlardan çıkıyor

ne günlere kaldık tipimizden çocuğun cinsiyetini anlıyorlar tıp yetişemiyor resmen hızlarına binbir çeşit cinsiyet tahmin seysi türettiler

Ahhahaha
Yapsın kız daha ne keşke bizimki de yapsa öyle şeyler

Dördüncü kız olir belki

S Siyah_incim
adamın biri dört oğlu olmuş ama kız çocuk çok istiyomus. beşincisi kız olur 4 oglandan sonra diye sen gaza gel 5. yi yap o da erkek olmus
doğumhanenin önünde beklerken bisey olmus adama demisler niye heyecanlı değilsin diye. birak ya sanki bana kız doğuracak bu da oğlan işte demis

vermeyince mabut neylesin mahmut

ne günlere kaldık tipimizden çocuğun cinsiyetini anlıyorlar tıp yetişemiyor resmen hızlarına binbir çeşit cinsiyet tahmin seysi türettiler

Banada biri tövbe estağfurullah arkama bakıpta kız bu demişti.
Oğlanda dik kızda yayık basık olurmuş

Sonuç kız doğurdum. Basık falanda değildim.

Valla aynen öyle bizimde arkadaş üç oğlu var dördüncü kız oldu

Nasip işleri bunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…