Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yaaaaa elhaaaaannnn o kadar tatlı zarif ve incesin ki

sen topige gelince topikte ayrı bi hava oluyo sanki böyle İngiliz kraliyet ailesi havası esiyo ılık ılık

hava nasıl güzeldi bugun sahiden:) hem serin hem güneşli ama hazan vuruyo cidden ya. ben de çok yorgun hissediyorum kendimi:) topikte canlaniyorum

iyi kilo vermissin bi haftada :) özel bi adi var mi diyetin normal kalorili sağlıklı beslenme diyeti mi:)

Keşke görsem
Merakım gider valla çift çizgiyi görünce heycanlanmadkm ama cinsiyette heycanlancam heralde

Herkes de kesn senin erkek bebeğin olcak diyo susun beeee diyorm

Valla kendileri bilir bı ara bana baktircakalrdi yok dedm siz pinpiriklisinz ben bakkmam

Bekliyorz dört gözle kimsenin üzülmesini istemem o yüzden herkesi seviyorum burda

Ahaha canım esin cins bi adam gerçekten her şeyde belli ediyor senin ki kendini maşallah çizgi film kahramanı olamayan çocuk giysisi çok az nerdeyse üstünde, olsa nolcakmis ki bide hummel da indirim var canım fiyatlar nerdeyse yarı yarıya oraya da bakalbilirsin,biz esiminde benimde yeğenlerimize genelde ordan alıyoruz bazen,h em kaliteli hem şuan uygun.

Benim köfteleri sanayide ki koftecilere bin basar kizzorda yer gelirse gebertirim valla ne haddine beni evde bi başıma bırakıp abisinin arabasıyla uğraşmaya gitti zaten

Amiin canim cumlemizin hersey ates pahasi . Genelde lc w .den aliyorm ben pek alisveris merkezi gezemiyorum bunaliyorum oralarda h m den hc almadim kiza kiyafet.

yavrum iki çocukla nasil bakcan adin kötü kalpli yengeye çıkar direk boşver iyi yapmışsın. çocuğuna o kadar pimpiriklenen insan ya kendi bakacak ya parasini bastırıp birine baktircak.

ben mesela anneme emanet edip bi yere gidebiliyorum ama kaynanama bırakıp gidemem. o yüzden hiç laf etmeden emanet etmeden yaşayıp gidiyorum

ikinci oğlanın alnının ortasında damar var mi belirgin ya da doğduğunda var miydi. damarli olursa arkasi oğlan derler:)
benim varmis mesela benden sonraki erkek :)

sen var ya seeeeeennnnn eşine söyle her cuma cuma namazi arkasindan iki rekat şükür namazı kılsın senin gibi kadin her erkeğe nasip olmaz

aaaa hummel da güzel olur valla iyi oldu kuzum :) sağolasın bakalim oraya da:)

beni nasil aldı onu anlamadım.ben de cok cinsim ondan heralde adamda cins tutkusu mu var ne

ya onun istediği gibi şeyleri ben alırım hiç sorun değil çok buldum ama aşırı pahalıydı bi alt bı üst 200 tl ben kaç parca aldim 300 anca tuttu

Bu ikinci utanışım Annem cici de böyle diyor... Bence bu asillik sizin ruhunuzun yansıması...leydilikle hiç yakinligim yok oysa Diyetimin bir adı yok tatlım. Karbonhidrat, şeker , hazır gıdalar yok beslenmemde. Fırsat buldukça da yürüyorum. Kalori de saymiyorum biraz Karatay diyetine benziyor. Bu arada bol yulaf ezmesi tüketiyorum. Canan ablam izin vermiyor ama napim bağırsaklar başka türlü çalışmıyor. Sohbetinize bir nebze de olsa ortak ettigin için çok teşekkür ederim.

Amiin canim cumlemizin hersey ates pahasi . Genelde lc w .den aliyorm ben pek alisveris merkezi gezemiyorum bunaliyorum oralarda h m den hc almadim kiza kiyafet.

bu organik pamuk ürünler var onlarda genelde 3 al 2 öde oluyo lcw yle ayniya ya da daha ucuza geliyo:) zaten basic oluyo onlar genelde. herşeyle giydirebilirsin:) oraya da bi bak istersen:) Marmara forumunki baya güzeldi :) haftaici gündüz de boştu rahat rahat aldik:)

ben de çocuktan sonra avm sever oldum. herşeyi halledip cikmak çok isime geliyo:)

Kv ye bedava baktiriyor bir de köpek gbi azarlıyor

Bnde anneme çok nadirdir bıraktığım iki adım ötede oturuyoruz İstanbul'da da kendim baktm burda da kimseye de minnet etmem bu konuda çocuğu dogurduysam annem babam KVM bakmak zorunda değil

Ayy hiç hatrlamiyirm Yaaa

regl le savasiyorum ballim iyiyim ama sen nasilsin gelemiyom bu aksam bi ugradim ozledimmm

oyyy benimkide yeni bitiyo Allah yardımcın olsun. kadin olmak zor hamileyken ne güzel öyle derdim yoktu

çocuğu uyuttum kuzum buralarda takılıyorum. kahvemi yaptim mis gibi

sen de iciyo musun çay kahve

yulaf yenmez mi yaaa ben de seviyorum ama tabi benim yediğim gibi yemez çoğu kişi

bence iyi yapiyosun yulaf yiyerek. sonuçta biz insanız hepciliz. nasıl birini yiyip otekini birakicaksin sacma geliyo bana

çok elegan bi havan var elhan insan yazarken birden çok defa düşünüyo ama çok tatlısın ya seviyorum seni :)

tatli ortmenim

yooooggghhhh benim hiç asil bi insan değilim ama asaleti çok severim rabbim yakisana vermis işte

Aynen marmaraforma gitmekte kolay benim icin bi gezebilirim belki bi gun gidip cnm sagolasin gule gule giysin yeni cicileri kuzucuk

hatırlamadığına göre yoktu kız bence bebek

cok belirgin sis bi damar olurmus çünkü o. annem baktı da benim oglanda yokmus mesela :) bunun arkasi kız dedi ya bakalim annem çok inanır bu tür kocakarı bilgilerine. onun herşeyi çıkmış çünkü

Yaa samdaann arada eşime okuyorum böyle yazdığın zmn sen lan aşk mı yaşıyosunuz da siz ben bilmiyom diye şaşırıyor afjsfhjah bunu da okuycamtesekkur ederim balimo senin güzel görüşün

Aynen kuzum hummel da fiyatlar uygun şuan,bi bakin :)

Seni alması senin cinsliginden değil,akilli ve cookk guzel bi kadın olmadan mütevellit olmuştur canımin içi,senin koca değişik olan aslindabunu da zıt kutuplar birbirini çeker olarak tanımlayıp çekiliyorum

Selamm, ben geldim bilmiyorum artık hatırlar misiniz da , topukta gelenler gidenler tatlılar tuzlular baya bisey olmuş

Hızınıza yetişmeye calısıcam

Bu arada hayırlı olsun ByNkoaLa bebegin iki tane oğlun vardı sanırım inşallah hayırlı sağlıklı bir kızın olur 3 bi erkek bebek hissini ben çok iyi bilirim ama hayırlısı olsun inşallah , ablam benm için sende erkek annesi tipi var der o da ne demekse çok çok sert sınırlı ve gerginim ondan midir ne kiz annelerinin daha narın nazik olduğunu söylüyor kendi mi pek bi kötü hissediyorum erkek annesi tipi çok ilginc

Kızım olsun diye tipi mi değiştirmem gerek galiba kiz anneleri den tip önerileri bekliyorum

Aynen marmaraforma gitmekte kolay benim icin bi gezebilirim belki bi gun gidip cnm sagolasin gule gule giysin yeni cicileri kuzucuk

sağolasın canım beni Allah razı olsun
aynen git bi gez havan degissin

üçlü badi ikili tayt ya da esofman alti bi tane de fermuarlı kapşonlu sweatshirt alsan 100 tl anca ödersin:) kesinlikle değerlendir 3 al 2 ödeyi:)

oyyy benimkide yeni bitiyo Allah yardımcın olsun. kadin olmak zor hamileyken ne güzel öyle derdim yoktu

çocuğu uyuttum kuzum buralarda takılıyorum. kahvemi yaptim mis gibi

sen de iciyo musun çay kahve
Aklima ne geldi smdi bunu okuyunca ... hamilelik oncesi biyerde indirime denk geldim hem gece hem gunduz buyuk paketlerden ped almistm stoklamistim. Sonra hemen o ay hamile kalnca esime amaaan bisurude ped almistim nolcak smdi dedim bian sanki hic dogurmiycakmisim gbi hissettm bosa almis gbi hissettm esim dogumdan sonra kullanirsin dursun bozulcak degilya demisti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…