- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #20.301
Oy kurbanın olurum tatlı dilinin...yazdıktan sonra gördüm aciklamani Cok şükür iyiyim ...vurmaz mi Hazan... Hüzün mevsimi ben etkilenmesem olmaz...ama serinliği de bir başka güzel ya...hakkını yemeyelim şimdi...diyet yapıyorum canım geçen cuma bir kilo vermişim... Okulun işi gücü... geçiyor işte zaman...güzel haberlerinizi alınca seviniyorum... Gençlik iksiri gibi bir seysiniz ve çok tatlısınız ...bütün kertenkele bacilarimi seviyorum.... yureklerindeki kirginliklarin yerini muhabbet sevgi doldursun Allah ağzımızın tadını bozmasın inşallah.
Şşşşt pişşştburaların hepsi sizin mi (topiģin)
Keşke görsemyani Allah akıl vermis kullanmayan insana bisey demiyorum artıkherkesin kendi tercihi kendi kendilerine dolup patlarlar o zaman bol bol
ben de onu anlamiyorum hem kadina baktir hem de begenme laf et. kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil kikaynanana mustehak ama. otursun dinlesin
sen mercimeke odaklanben cinsiyeti ogrenmeye gideceğimiz gece rüyamda görmüştüm biliyo musun belki sende görürsün daha var ama olsun
Bekliyorz dört gözle kimsenin üzülmesini istemem o yüzden herkesi seviyorum burdaKuzular selam edip çıkmalık geldim. Biliyorsunuz bir mevlid koşuşturmacası içindeyiz, yine göreve gidiyorum katya Mode on
Kutsal zebra konusunda da atışma kısmında evet şahsen ben ciddi değildim, kendi adıma. Ben ciddi ciddi atışmaya kalksam böyle tatlı durmaz, tatlı atışma sanmazsınız emin olun, ben gergin biriyimAma küslük konusunda ciddiyim. Ciddi ciddi küstüm yani. Bunun da topikle hiçbir ilgisi yok. Topikte soğuk rüzgar estiği falan da yok. Topik dışı şahsi 1 2 hareketinden dolayı küstüm. Mevzu derin değil es geçin, boşverin zaten herşeyde kalkıp gitmeye çalışıyor kimsenin nazıyla uğraşamıcam. Normalde gidene kal demek asla yapacağım şey değildir. 1 kere gidiyordu kal dedim çok istisna bir durumdu benim için, o da hukukumuz hatrına. Ama 2.defa demem.
Boşverin kısacası, önemli bir durum değil.
Hadi öptüm herkesi.
Geleceğim sonra çavv
Ahaha canım esin cins bi adam gerçekten her şeyde belli ediyor senin ki kendini maşallahesim cinslik yapıyorenkli olcak ama amblem çizgi film kahramanları falan olmicak üstünde nerden bulcaz öyle çocuk kiyafeti buldum ama tek üst 100 tl verilir mi beybi o kadar vercek param yok açıkçası. ben onsuz alirim artık
sanayi isi de hep uzun sürer:) orda sanayicinin meshur koftecisi yok muymusher sanayide vardir bi meşhur köfteci
Amiin canim cumlemizin hersey ates pahasi . Genelde lc w .den aliyorm ben pek alisveris merkezi gezemiyorum bunaliyorum oralarda h m den hc almadim kiza kiyafet.ya bizim maddiyattan dolayi hediye gelenlerle büyüdü:) annem sağolsun sürekli alip geliyodu. ama alma artık biz alalim dedim onanasılsa işe donucem o da evinin bı eksiğini alır. h&m de 3 al 2 öde var cayim:) ben hemen hemen hepsini ordan aldım. oranin kıyafetlerini cok seviyorum ben hem sade hem kaliteli :)
herşey çok pahalı amaAllah yardımcısı olsun darda olanlarin
bu arada etiket yapamadığım arkadaşlar
@Dilos06
@Geveze_kelebek
AnneAslan
etiketini aklımda tutamadigim hatunlarnaparsiniz ne edersiniz hazan çöktü sanırım hepimize bi anda
Keşke görsem
Merakım gider valla çift çizgiyi görünce heycanlanmadkm ama cinsiyette heycanlancam heralde
Herkes de kesn senin erkek bebeğin olcak diyosusun beeee diyorm
Valla kendileri bilir bı ara bana baktircakalrdi yok dedm siz pinpiriklisinz ben bakkmam
Ahaha canım esin cins bi adam gerçekten her şeyde belli ediyor senin ki kendini maşallahçizgi film kahramanı olamayan çocuk giysisi çok az nerdeyse üstünde, olsa nolcakmis ki bide hummel da indirim var canım fiyatlar nerdeyse yarı yarıya oraya da bakalbilirsin,biz esiminde benimde yeğenlerimize genelde ordan alıyoruz bazen,h em kaliteli hem şuan uygun.
Benim köfteleri sanayide ki koftecilere bin basar kizzorda yer gelirse gebertirim valla ne haddine beni evde bi başıma bırakıp abisinin arabasıyla uğraşmaya gitti zaten
Bu ikinci utanışımyaaaaa elhaaaaannnno kadar tatlı zarif ve incesin ki
sen topige gelince topikte ayrı bi hava oluyo sankiböyle İngiliz kraliyet ailesi havası esiyo ılık ılık
hava nasıl güzeldi bugun sahiden:) hem serin hem güneşliama hazan vuruyo cidden ya. ben de çok yorgun hissediyorum kendimi:) topikte canlaniyorum
iyi kilo vermissin bi haftada :) özel bi adi var mi diyetin normal kalorili sağlıklı beslenme diyeti mi:)
Amiin canim cumlemizin hersey ates pahasi . Genelde lc w .den aliyorm ben pek alisveris merkezi gezemiyorum bunaliyorum oralarda h m den hc almadim kiza kiyafet.
Kv ye bedava baktiriyor bir de köpek gbi azarlıyoryavrum iki çocukla nasil bakcan adin kötü kalpli yengeye çıkar direkboşver iyi yapmışsın. çocuğuna o kadar pimpiriklenen insan ya kendi bakacak ya parasini bastırıp birine baktircak.
ben mesela anneme emanet edip bi yere gidebiliyorum ama kaynanama bırakıp gidemem. o yüzden hiç laf etmeden emanet etmeden yaşayıp gidiyorum
ikinci oğlanın alnının ortasında damar var mi belirginya da doğduğunda var miydi. damarli olursa arkasi oğlan derler:)
benim varmis mesela benden sonraki erkek :)
regl le savasiyorum ballim iyiyim ama sen nasilsin gelemiyom bu aksam bi ugradim ozledimmm
Bu ikinci utanışımAnnem cici de böyle diyor... Bence bu asillik sizin ruhunuzun yansıması...leydilikle hiç yakinligim yok oysa Diyetimin bir adı yok tatlım. Karbonhidrat, şeker , hazır gıdalar yok beslenmemde. Fırsat buldukça da yürüyorum. Kalori de saymiyorum biraz Karatay diyetine benziyor. Bu arada bol yulaf ezmesi tüketiyorum. Canan ablam izin vermiyor ama napim bağırsaklar başka türlü çalışmıyor. Sohbetinize bir nebze de olsa ortak ettigin için çok teşekkür ederim.
Aynen marmaraforma gitmekte kolay benim icin bi gezebilirim belki bi gun gidip cnm sagolasin gule gule giysin yeni cicileri kuzucukbu organik pamuk ürünler var onlarda genelde 3 al 2 öde oluyo lcw yle ayniya ya da daha ucuza geliyo:) zaten basic oluyo onlar genelde. herşeyle giydirebilirsin:) oraya da bi bak istersen:) Marmara forumunki baya güzeldi :) haftaici gündüz de boştu rahat rahat aldik:)
ben de çocuktan sonra avm sever oldum. herşeyi halledip cikmak çok isime geliyo:)
Kv ye bedava baktiriyor bir de köpek gbi azarlıyor
Bnde anneme çok nadirdir bıraktığım iki adım ötede oturuyoruz İstanbul'da da kendim baktm burda da kimseye de minnet etmem bu konuda çocuğu dogurduysam annem babam KVM bakmak zorunda değil
Ayy hiç hatrlamiyirm Yaaa
Yaa samdaannsen var ya seeeeeennnnneşine söyle her cuma cuma namazi arkasindan iki rekat şükür namazı kılsın senin gibi kadin her erkeğe nasip olmaz
aaaa hummel da güzel olur valla iyi oldu kuzum :) sağolasın bakalim oraya da:)
beni nasil aldı onu anlamadım.ben de cok cinsim ondan heraldeadamda cins tutkusu mu var ne
ya onun istediği gibi şeyleri ben alırım hiç sorun değil çok buldum ama aşırı pahalıydıbi alt bı üst 200 tl ben kaç parca aldim 300 anca tuttu
Aynen marmaraforma gitmekte kolay benim icin bi gezebilirim belki bi gun gidip cnm sagolasin gule gule giysin yeni cicileri kuzucuk
Aklima ne geldi smdi bunu okuyunca ... hamilelik oncesi biyerde indirime denk geldim hem gece hem gunduz buyuk paketlerden ped almistm stoklamistim. Sonra hemen o ay hamile kalnca esime amaaan bisurude ped almistim nolcak smdi dedim bian sanki hic dogurmiycakmisim gbi hissettm bosa almis gbi hissettmoyyy benimkide yeni bitiyoAllah yardımcın olsun. kadin olmak zor hamileyken ne güzel öyle derdim yoktu
çocuğu uyuttum kuzum buralarda takılıyorum. kahvemi yaptim mis gibi
sen de iciyo musun çay kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?