- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #20.401
Msja kalpli göz mü yapayım üzgün surat mı yapayım kararsızlığı içinde bıraktın beni delüm, ağzından bal damlayanım5 dk da derleğip toparlama yeteneği mi
Hastasıyım. Toplantımız var bugün. Öğleden sonra kavuşmak dileğiyle.
@RosSsS 2. Gebeliğim çok vahimdi. Her kokuya, ama istisnasız herşeye çıkarıyordum. Ben çözüm bulamadım. 56yla hamile kaldım. 50 ile doğum yaptım. Doğumdan sonra 58e çıkıp şuan geriledim. Allah yardımcın olsun canım
Bende sana bitiyorumHoşgeldin tatlım senin bu asil ve mükemmel yazılarına bitiyorum beni benden alıyorsun@RosSsS geçmiş olsun kzuum hamilelik böyle bişey işte ama bir iki aya düzelirsin cnm azcik daha sık dişini
Balım vallaha az daha Ross totoyu sıkacak dayanacak biraz dahaBende sana bitiyorum
İyi bak rossa sende idin benim gibi, yakında olacaksın @RosSsS gibi
Ben zorlanırsam direkt izne ayrılmayı düşünüyorum şamdanım. Zaten bünyem hassas. Sürüyle alerjim, astımım var. Omurgamda çok şükür dışarıdan belli olmayan eğrilik var ama çok ağrım oluyor. Hamile kalma diyen doktor bile oldu düşün kimbilir neler yaşayacağım belim yüzünden. O halde sınıfta kendimi hayal edemiyorumgenelde anneye cekiyosun cicibenim normal halim daha kötüydü hamileliğim cok rahat ve güzel geçmişti. sadece bi kac ay kahve kokusu rahatsız etti.
normalde hayatta yemediğim şeyleri yedim meselave ben de kusamam çok korkarım beni aşırı etkiler senin gibi.
inşallah senin de çok güzel geçer:) benim tek sorunum iş yeri acayip yoğun ve stresliydiyoksa parmakla gösterilecek bi hamilelik yaşadım çok şükür
napcaksin mevlitle ilgili kaldi mi yapılacak bisey:)
Analığın zorlukları işteAy ben 3 ay cektim ama cok zordu o gunleri dusununce bile midem bulaniyorgecti elhamdülillah
Annemin evinde tadilat vardı onlar geldi kaldi ben gittim elimden geldigince yardim ettim falan pek ugrayamadim buraya
Ama sizleri cook ozledim canlar. Sızıntı yapanlara karsi ben de elimden geleni yaparım da nerde bende o cevher
Ben yol yakınken dönsem mi diyorum bunları duyunca, sen hala kararlı mısın kız diloşBalım vallaha az daha Ross totoyu sıkacak dayanacak biraz dahakaranfil fln varsa cignesin yada naneli mentollü sakız fln cigenesin cnm
Tünaydın kertenkelelerim ben geldim bennnn
Allah'ını seven, kitabını seven bana sabır dilesin. Başak burcu bir kız kardeşle bebek mevlidi yapmaya çalışıyorum. Süslerin bile renk tonlarına takılıyor. Kafayı yedirecek banaCemiyet koşuşturmacası içindeyiz. Lohusa bacıma el sürdürmeden herşeyi ben halledeyim dedim ama delireceğim Bugün evimdeyim. Okuldan geldim eve şöyle bir baktım da baya çöp eve dönmüş. Tam böyle tifo kapıp ölmelik. Napayım evde durabildiğim mi var 9 eylülden beri otel gibi kullanıyorum. Temizleyeyim dedim gözüm yemedi. Temizliği yarın seksü geyşaya itelemeye karar verdim. Bugün kendime dinlenme günü ilan ettim. Size koşup geldim
-----------
ÖNEMLİ UYARI:
Minik kertenkelelerim bir konuya daha barnak basmak için karşınızdayım
Biliyorsunuz okullar açıldığından beri şu cemiyetimiz dolayısyla da girişlerim epey azaldı ama elimden geldiğince sizsiz de duramadığımdan () sık gelmeye çalıştım. Tabi her geldiğimde 100 sayfa birikmiş olunca okuyamadım herşeyi. Çok üye gelmiş, çok muhabbetler dönmüş. Çoğunu kaçırdım. Ama elf gözlü, iyi yetişmiş 1 2 kertenkelemin gözünde kaçmayan şeyler olmuş, bana özel bilgilendirme yaptılar.
Kuzularım biz burda aile gibi olduk herşeyimizi paylaşıp biz bizeyiz sanıyoruz ama önceden de dediğim gibi baş başa değiliz. Topikte faal olandan fazla yazmayıp okuyan var, ben görebiliyorum. Özel hayatlarımıza dair paylaştığımız muhabbetler, espiriler sanırım topiğe erkek üyeleri çekmeye başladı. Bundan sonra yeni gelen üyelere karşı temkinli olalım. Gelir gelmez +18 mevzular ile topiğe giriş yapan (sorunu olsa dahi) kimseyi aramıza kabul etmeyelim. Toplu etikete isim ekleme konusunda oldukça cimriydim artık daha da dikkatli olacağım. Gözüm tutmadan kimseyi toplu etiketlere eklemeyeceğim. Uzun süredir gelmeyenleri ve topikte zararlı davranış gösterenleri de etiketten çıkaracağım zaten.
Okula başladığımı ve az girebildiğimi ama aklımın hep sizde olduğunu, elimden geldiğince girdiğimi biliyorsunuz. Lütfen ben yokken olan ters bir durumu, şüphelerinizi, rahatsız olduğunuz bir konu olursa onu bana özel mesaj ile bildirin. Gözümden kaçmasın. Siz münakaşaya girmeyin, ben gereken uyarıyı yaparım. Kimsenin benim kertenkelelerimi üzmesine izin vermem, ben sizi kolay mı yetiştirdim, yiyem ben sizi.Kertenkelelerimi sadece ben üzebilirim
-------
Öte yandan gebelik nasip olursa doğumumu gerçekleştirmek istediğim doktoru tespit ettim, karar kıldım, planladığım hastahane zaten belliydi. Seksü geyşanın erkek doktor olmaz baskısı dolayısı ile doktor bulmakta zorlandım.Bu ayın sonunda gebelik öncesi kontrol için muayeneye gideceğim. Bakayım elektrik tutacak mı. Çiçeğimi çikolatamı götürüp tanışmaya gidip doğurt beni tuktor diyeceğim
Msjın uzunluğu dolayısı ile özür dileyerek hepinizi sevgiyle selamlıyorum.Nasılsınız bakalım?
Kızlar bu arada @RosSsS çok istifra ediyor sabahın 7 sinden beri hemde. Ne iyi gelir, tavsiyesi olan tecrübeli anne adaylarından tavsiye bekliyorum.
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii kuzum sen hasta mı oldun?
@Limonsuzzcay mirandam bebene çok geçmiş olsun iyi mi şimdi?
@Elhan hey asil
@Bonus yeni yazı tipin çok asil olmuş♥
@Negohatun
@malii
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
@Kajmery34
@Siyah_incim hoşgeldin yeniden, nerelerdeydin?
@chamallows
@Elifcig93
@patilibirhayat
Amecey
@Kubdef
@KedidirKedii
@Cay6
Jawlensky
D Dilos06
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@Geveze_kelebek
K KurkmantoluS
@baby0101
@tosia
------------
sen de hoşgeldin topiğe @mehlika nur
♥
Sende hoş geldin miniğimHoşgeldiiin ciciimmmbuu ara ben de gelemiyorum çokk, sana olan sabırdan kendime de diliyorum.
Benim de sizz değerli kertenkelelerime danışmak istediğim kararsız kaldığım bir konu var,, az işim var halledeyim soracağım
Ben zorlanırsam direkt izne ayrılmayı düşünüyorum şamdanım. Zaten bünyem hassas. Sürüyle alerjim, astımım var. Omurgamda çok şükür dışarıdan belli olmayan eğrilik var ama çok ağrım oluyor. Hamile kalma diyen doktor bile oldu düşün kimbilir neler yaşayacağım belim yüzünden. O halde sınıfta kendimi hayal edemiyorum
Mevlitle ilgili masa düzenini son defa gözden geçiricem. Bide kendim kaldım. Boyaya ve ağdaya gitmem lazım, elbise hala alınacak bekliyor. Kendime sıra gelmiyor.
Bitti coook sukur canimm. banyo tuvalet yenilendi koridor boyandı vestiyer ara dolap ve gardırop yenilendiAnalığın zorlukları işte
Ne tadilatı vardı kuzum, bitti mi halloldu mu?
Bizde seni çok özledik ♥
Senin ve benim bu uzun yazılarımız ne olacak hiç bilmiyorum, senelerdir hapis hayatı yaşamışız da ilk defa insan içine çıkmışız gibi yazıyoruz maşallahbak dikkat et o kadar uğraştın kendini de iyi süsle sonra kardesin seni mevlüde uygun bulmazgelmesen mi bu şekilde falan der seni kollarimda teselli ederim ama sen buna hazır mısın
aynen cici direk rapor verirler zaten. hiç zorlama yorma kendini. ama hamile kalırsan maddiyat çok iyi olmayacaksa önceden hazırlık yapman gerekir
ben kimse yardım etmez diye yapmıştım herşeyi ki doğru tahmin etmisim. annem bile hamileligimde bı kere geldi o da hamileyim diye değilnormal senelik ziyarete denk geldi diye.
hem iş hem ev hem de bebek sonrası hazırlığı aşırı yormustu beni. yani hamile kalana kadar bi dert. hamilelik ayrı dert. sonrasında hazirlanmak ayrı bi dert
kuzenimde de astim değil de nefes darlığı vardi o ciky zorlanmıştı nefes alirken falan. benim sorunum yoktu benim de nefes darlığı olmuştu
tavsiyem iyi gelecej egzersizler varsa sırtına omurgana vs. şimdiden başla ki hamilelikte devam edebilesin. mümkünse hoca eşliğinde yap hatta. hamilelikte egzersiz acayip rahatlatiyo vücudu kafayi ve beybiyi.
gene çok uzun yazmışım
Yok annem yokk dönme dönmeBen yol yakınken dönsem mi diyorum bunları duyunca, sen hala kararlı mısın kız diloş
Öyle hamilelik geçiren var mı yavYok annem yokk dönme dönme
Belkim bizim midemizi bulanmayacak aşermicez koku hassasiyetimiz olmayacak öyle düşün
Ben kararlıyım
Dilo olsunda iki istifra ederik gıııYok annem yokk dönme dönme
Belkim bizim midemizi bulanmayacak aşermicez koku hassasiyetimiz olmayacak öyle düşün
Ben kararlıyım
Senin ve benim bu uzun yazılarımız ne olacak hiç bilmiyorum, senelerdir hapis hayatı yaşamışız da ilk defa insan içine çıkmışız gibi yazıyoruz maşallah
Maddiyat konusunda vallahi bende düşünüyorum şamdanım. Ben herkese o kadar çok yaptım ki.. Kardeşime hele..
Kıyafet gardrobunu ben düzdüm. Bebek bezini bile bittikçe ben alıyorum. Yaptığım altının hesabı yok. O yapsın diye değildi tabiki ama darda da bırakmaz herhalde bunca şeye. Maddiyatı geçtim tüm hamileliğinde neredeyse ona taşındım. İşini yaptım. Doğumunda 2 hafta onda kaldım. Kalmamaya başladığımdan beri 2 günde 1 nerdeyse gittim. Her işini gördüm. Ki evi bana çok uzak bir muhitte. Organizasyon şirketlerinin milyarlar istediği Hastahane masası kombininin bire birini yaptım ona kendi elceğizlerimle. Bak mevlidine bile koşuşturuyorum. Allah insana benim gibi kız kardeş versinYemin ederim beni bir zorda bıraksın kardeş katili olurum.
Veli toplantısı brom. Bak sana yazıyorum bir yandanMsja kalpli göz mü yapayım üzgün surat mı yapayım kararsızlığı içinde bıraktın beni delüm, ağzından bal damlayanım
Çok üzüldüm hamileliğinde yaşadığın şeylereBenim yakuza da eşime hamileyken 9 ay istifra etmiş. Başlangıçtan 10 kg az kilo, bir deri bir kemik doğum yapmış. Bide ona rağmen besilli doğmuş eşim. Yılın doğan en uzun bebeği olarak kayıtlara geçirmişler
Ne toplantısı kuzum bu arada?
Sende mi bebe istiyorsun serom.Dilo olsunda iki istifra ederik gııı
teşekkür ederiimmTünaydın kertenkelelerim ben geldim bennnn
Allah'ını seven, kitabını seven bana sabır dilesin. Başak burcu bir kız kardeşle bebek mevlidi yapmaya çalışıyorum. Süslerin bile renk tonlarına takılıyor. Kafayı yedirecek banaCemiyet koşuşturmacası içindeyiz. Lohusa bacıma el sürdürmeden herşeyi ben halledeyim dedim ama delireceğim Bugün evimdeyim. Okuldan geldim eve şöyle bir baktım da baya çöp eve dönmüş. Tam böyle tifo kapıp ölmelik. Napayım evde durabildiğim mi var 9 eylülden beri otel gibi kullanıyorum. Temizleyeyim dedim gözüm yemedi. Temizliği yarın seksü geyşaya itelemeye karar verdim. Bugün kendime dinlenme günü ilan ettim. Size koşup geldim
-----------
ÖNEMLİ UYARI:
Minik kertenkelelerim bir konuya daha barnak basmak için karşınızdayım
Biliyorsunuz okullar açıldığından beri şu cemiyetimiz dolayısyla da girişlerim epey azaldı ama elimden geldiğince sizsiz de duramadığımdan () sık gelmeye çalıştım. Tabi her geldiğimde 100 sayfa birikmiş olunca okuyamadım herşeyi. Çok üye gelmiş, çok muhabbetler dönmüş. Çoğunu kaçırdım. Ama elf gözlü, iyi yetişmiş 1 2 kertenkelemin gözünde kaçmayan şeyler olmuş, bana özel bilgilendirme yaptılar.
Kuzularım biz burda aile gibi olduk herşeyimizi paylaşıp biz bizeyiz sanıyoruz ama önceden de dediğim gibi baş başa değiliz. Topikte faal olandan fazla yazmayıp okuyan var, ben görebiliyorum. Özel hayatlarımıza dair paylaştığımız muhabbetler, espiriler sanırım topiğe erkek üyeleri çekmeye başladı. Bundan sonra yeni gelen üyelere karşı temkinli olalım. Gelir gelmez +18 mevzular ile topiğe giriş yapan (sorunu olsa dahi) kimseyi aramıza kabul etmeyelim. Toplu etikete isim ekleme konusunda oldukça cimriydim artık daha da dikkatli olacağım. Gözüm tutmadan kimseyi toplu etiketlere eklemeyeceğim. Uzun süredir gelmeyenleri ve topikte zararlı davranış gösterenleri de etiketten çıkaracağım zaten.
Okula başladığımı ve az girebildiğimi ama aklımın hep sizde olduğunu, elimden geldiğince girdiğimi biliyorsunuz. Lütfen ben yokken olan ters bir durumu, şüphelerinizi, rahatsız olduğunuz bir konu olursa onu bana özel mesaj ile bildirin. Gözümden kaçmasın. Siz münakaşaya girmeyin, ben gereken uyarıyı yaparım. Kimsenin benim kertenkelelerimi üzmesine izin vermem, ben sizi kolay mı yetiştirdim, yiyem ben sizi.Kertenkelelerimi sadece ben üzebilirim
-------
Öte yandan gebelik nasip olursa doğumumu gerçekleştirmek istediğim doktoru tespit ettim, karar kıldım, planladığım hastahane zaten belliydi. Seksü geyşanın erkek doktor olmaz baskısı dolayısı ile doktor bulmakta zorlandım.Bu ayın sonunda gebelik öncesi kontrol için muayeneye gideceğim. Bakayım elektrik tutacak mı. Çiçeğimi çikolatamı götürüp tanışmaya gidip doğurt beni tuktor diyeceğim
Msjın uzunluğu dolayısı ile özür dileyerek hepinizi sevgiyle selamlıyorum.Nasılsınız bakalım?
Kızlar bu arada @RosSsS çok istifra ediyor sabahın 7 sinden beri hemde. Ne iyi gelir, tavsiyesi olan tecrübeli anne adaylarından tavsiye bekliyorum.
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii kuzum sen hasta mı oldun?
@Limonsuzzcay mirandam bebene çok geçmiş olsun iyi mi şimdi?
@Elhan hey asil
@Bonus yeni yazı tipin çok asil olmuş♥
@Negohatun
@malii
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
@Kajmery34
@Siyah_incim hoşgeldin yeniden, nerelerdeydin?
@chamallows
@Elifcig93
@patilibirhayat
Amecey
@Kubdef
@KedidirKedii
@Cay6
Jawlensky
D Dilos06
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@Geveze_kelebek
K KurkmantoluS
@baby0101
@tosia
------------
sen de hoşgeldin topiğe @mehlika nur
♥
Öyle hamilelik geçiren var mı yav
Ben kararlı değilim caydım cayacam
İstemem mi cicim. Bakalım ne zaman nasip olacakSende mi bebe istiyorsun serom.Seni dua listeme ekleyeyim, hamile gördükçe sizler için dua dileniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?