Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Msja kalpli göz mü yapayım üzgün surat mı yapayım kararsızlığı içinde bıraktın beni delüm, ağzından bal damlayanım
Çok üzüldüm hamileliğinde yaşadığın şeylere Benim yakuza da eşime hamileyken 9 ay istifra etmiş. Başlangıçtan 10 kg az kilo, bir deri bir kemik doğum yapmış. Bide ona rağmen besilli doğmuş eşim. Yılın doğan en uzun bebeği olarak kayıtlara geçirmişler
Ne toplantısı kuzum bu arada?

Hoşgeldin tatlım senin bu asil ve mükemmel yazılarına bitiyorum beni benden alıyorsun @RosSsS geçmiş olsun kzuum hamilelik böyle bişey işte ama bir iki aya düzelirsin cnm azcik daha sık dişini
Bende sana bitiyorum
İyi bak rossa sende idin benim gibi, yakında olacaksın @RosSsS gibi

Bende sana bitiyorum
İyi bak rossa sende idin benim gibi, yakında olacaksın @RosSsS gibi
Balım vallaha az daha Ross totoyu sıkacak dayanacak biraz daha karanfil fln varsa cignesin yada naneli mentollü sakız fln cigenesin cnm

Ben zorlanırsam direkt izne ayrılmayı düşünüyorum şamdanım. Zaten bünyem hassas. Sürüyle alerjim, astımım var. Omurgamda çok şükür dışarıdan belli olmayan eğrilik var ama çok ağrım oluyor. Hamile kalma diyen doktor bile oldu düşün kimbilir neler yaşayacağım belim yüzünden. O halde sınıfta kendimi hayal edemiyorum
Mevlitle ilgili masa düzenini son defa gözden geçiricem. Bide kendim kaldım. Boyaya ve ağdaya gitmem lazım, elbise hala alınacak bekliyor. Kendime sıra gelmiyor.

Analığın zorlukları işte
Ne tadilatı vardı kuzum, bitti mi halloldu mu?
Bizde seni çok özledik

Balım vallaha az daha Ross totoyu sıkacak dayanacak biraz daha karanfil fln varsa cignesin yada naneli mentollü sakız fln cigenesin cnm
Ben yol yakınken dönsem mi diyorum bunları duyunca, sen hala kararlı mısın kız diloş

Hoşgeldiiin ciciimmm buu ara ben de gelemiyorum çokk, sana olan sabırdan kendime de diliyorum.

Benim de sizz değerli kertenkelelerime danışmak istediğim kararsız kaldığım bir konu var,, az işim var halledeyim soracağım

Sende hoş geldin miniğim
Hadi danış bize danış danış

bak dikkat et o kadar uğraştın kendini de iyi süsle sonra kardesin seni mevlüde uygun bulmaz gelmesen mi bu şekilde falan der seni kollarimda teselli ederim ama sen buna hazır mısın

aynen cici direk rapor verirler zaten. hiç zorlama yorma kendini. ama hamile kalırsan maddiyat çok iyi olmayacaksa önceden hazırlık yapman gerekir
ben kimse yardım etmez diye yapmıştım herşeyi ki doğru tahmin etmisim. annem bile hamileligimde bı kere geldi o da hamileyim diye değil normal senelik ziyarete denk geldi diye.

hem iş hem ev hem de bebek sonrası hazırlığı aşırı yormustu beni. yani hamile kalana kadar bi dert. hamilelik ayrı dert. sonrasında hazirlanmak ayrı bi dert

kuzenimde de astim değil de nefes darlığı vardi o ciky zorlanmıştı nefes alirken falan. benim sorunum yoktu benim de nefes darlığı olmuştu

tavsiyem iyi gelecej egzersizler varsa sırtına omurgana vs. şimdiden başla ki hamilelikte devam edebilesin. mümkünse hoca eşliğinde yap hatta. hamilelikte egzersiz acayip rahatlatiyo vücudu kafayi ve beybiyi.

gene çok uzun yazmışım

Analığın zorlukları işte
Ne tadilatı vardı kuzum, bitti mi halloldu mu?
Bizde seni çok özledik ♥
Bitti coook sukur canimm. banyo tuvalet yenilendi koridor boyandı vestiyer ara dolap ve gardırop yenilendi

Bitti de onlar da ben de kurtulduk annem kadar dert edniyordum :))

Senin ve benim bu uzun yazılarımız ne olacak hiç bilmiyorum, senelerdir hapis hayatı yaşamışız da ilk defa insan içine çıkmışız gibi yazıyoruz maşallah
Maddiyat konusunda vallahi bende düşünüyorum şamdanım. Ben herkese o kadar çok yaptım ki.. Kardeşime hele..
Kıyafet gardrobunu ben düzdüm. Bebek bezini bile bittikçe ben alıyorum. Yaptığım altının hesabı yok. O yapsın diye değildi tabiki ama darda da bırakmaz herhalde bunca şeye. Maddiyatı geçtim tüm hamileliğinde neredeyse ona taşındım. İşini yaptım. Doğumunda 2 hafta onda kaldım. Kalmamaya başladığımdan beri 2 günde 1 nerdeyse gittim. Her işini gördüm. Ki evi bana çok uzak bir muhitte. Organizasyon şirketlerinin milyarlar istediği Hastahane masası kombininin bire birini yaptım ona kendi elceğizlerimle. Bak mevlidine bile koşuşturuyorum. Allah insana benim gibi kız kardeş versin Yemin ederim beni bir zorda bıraksın kardeş katili olurum.

Ben yol yakınken dönsem mi diyorum bunları duyunca, sen hala kararlı mısın kız diloş
Yok annem yokk dönme dönme
Belkim bizim midemizi bulanmayacak aşermicez koku hassasiyetimiz olmayacak öyle düşün
Ben kararlıyım

Yok annem yokk dönme dönme
Belkim bizim midemizi bulanmayacak aşermicez koku hassasiyetimiz olmayacak öyle düşün
Ben kararlıyım
Öyle hamilelik geçiren var mı yav
Ben kararlı değilim caydım cayacam

sorma yaaa biraksan saatlerce yazacaz galiba kitap yazar gibi
ama ben kısa yazınca kafamdaki toplayamiyorum çok saçma şeyler yazabiliyorum

valla ben de senin yaptığın kadar olmasa da kuzenime yapmıştım. kızın hamile külotuna günlük pijamasindan çok parçalı lohusa pijama setine hamileligine kadar neler neler aldim. herşeyi en kostum...

ama kendime sıra gelince para yetmedi işte alamadim bisey. mecbur herşeyi kistim. ona hamile kulotu bana normal, ona hamile pijamasi bana normal
hamilelik bile bı tane elbise aldim onu giydim

ama senin atladığın da bisey var cicikom. çocuklu kadın sana senin ona gittiğin gibi gelemez. uyku saati banyo saati hastalığı aşısı huysuzlugu.....
benim çocuğum zor biraz. burnumu kapıdan dışarı çıkaramadım cok uzun süre

sen kardeşinden yana beklentide olma pek. onun maddiyati yettiği halde sen bunları yaptıysan geri alabilirsin karşılığını. ama anca geciniyolarsa ki bezini bile hala aliyomussun. durumum yok kusura bakma elimde olsa neler yapardım yegenime der geçer.

benim bı arkadaşım bekarken aglardi evlendiler çocukları oldu bazılarının hepsi beni unuttu kimse aramiyo falan diye.
evlendi çocuğu oldu ara ki bulasin
şimdi anlamıştır herkes herşeye yetisemez çünkü.
ben de sen gibi kendimi hep paralardim. ama artık sen biraz dur dinlen ve mümkünse birikime başla. kendine yatırım yapmaya başla maddi manevi olarak

benim evime çok yakin oturan arkadaşım var. ha deyince gidemiyorum çünkü oğlum çocuğuna zarar verirse esyasina zarar verirse korkum var. aklı ermiyo ne bulsa firlatiyo. o da hep çağırıyo ama benim ev hep harp alani gibi cagiramiyorum bile kızı.

yani beybi tırnağın varsa başını kası artık sen

Veli toplantısı brom. Bak sana yazıyorum bir yandan

teşekkür ederiimm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…