Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağol canım, güzel destekcim

Yerim kız seni, benim gibi yufka yüreklisin, valla çok benziyoruz

sen bana bakma zaten cici geçen gün parkta beni oğlumun bakıcısı sandi bı kadın bozulmadim değil açıkçası

sev tabi yaaa yeğen sevilmez mi hiç

İfşa edeydin kız erkek çıkanları
En sevdiğim şey sitede erkek yakalamak

Kız seksü şempazem benim adam benden hamarat, o bana alış artık ev işine yeter diyor Yemek, temizlik benden iyi geliyor elinden adamın. Yakuza da benim gibi üşengeç olduğu için çocuğa 1.sınıftan beri yemek yapmayı öğretmiş, tek kadını takdir ettiğim duacı olduğum yönü budur. Çocuk bamya, fasulye ayıklayarak biyümüş. Üniversitede evde kaldığı için çok alışkın ev çekip çevirmeye. Ama onun babası da yapıyor babasından da öyle görmüş. E bende çalışan insanım ortak olmalı herşey kuzum. Bide astımım var doktor üstüne basa basa defalarca deterjandan uzak duracaksın dedi. Ondan da kıyamıyor bana yaptırmaya. Yarın birlikte yapalım dedim tamam dedi ama ben oram ağrıyor buram ağrıyor ayağına yıkarım ona tamamen 
Cennetlik yaptım adamı
Doktor konusunda da çok araştırdım bebitom. Doktorların sezaryen ve normal doğum skorlarına baktım çok sıkı takibe aldım. Normalci olması çok önemli benim için. Zorunlu olmadıkça keyfekeder sezaryen olmak istemiyorum. Şimdiden planladıklarıma bakar mısın

erkek imha timi başına geç mali sen biz sana destek atarız

topiginizde erkek üye mi var. artik dert değil alo malii hattı hizmetinizde

Seni bırakıp benimde okula gidesim gelmezdi çocuk haklı, dağılalım
Halletmene, içine sinmesine çok sevindim negom
Allah a emanet olsun, güzelce gidip gelsin.
1 aya kalmaz alışır
Anasınıfında arkadaşın kucağından inmeyen bir öğrenci vardı. Kucaktan inince feryat figan ağlıyordu. Arkadaş kucağında çocukla ders anlatıyordu ya o geldi aklıma şimdi,

Ahlak büro muyum kız ben önce kendimi tutuklama lazım o zaman

yooooggghhhh asayişci nasıl yaşı tutmayanlari bara almiyolar sen de kk ya giren erkekleri almayacan atacan malii
o kadar da kutsal bi görev verdim sana

Yaa ahahaa,senin yakuzayida geysayida en içten dileklerimle kutluyorumtebrik edip kenara çekiliyorum o zmn bu konuda

Canım benimde belimde fıtık var,belinde sirtında kaburgasinda vs sıkıntı olanlar genelde normal doğum yapamıyor zaten sanıyorum,ama tamda bilmiyorum inşallah sezaryene gerek kalmadan kolay hayırlı doğumlarımiz olur ilerde canım,

Kızlar bide "Beğenmedim" butonu kaldırılmış
Neeeeeeeee
Benim beğenmedim butonu için verdiğim savaşı hatırlıyor musun.
Kendimi yırttım diye puan düşürmesini kaldırmışlardı.
Şimdi de tamamen mi kalkmış. Hadi canım. Şoking olurum.
Kimde denesem
Kesin değil şüphe. Kesinleşse ifşa manyağı yaparım ben adamı malim Zaten şüphelenilen isimler yok sanırım uzun süredir. Toplu etiketten de kaldırdım.

Eğer böyle sürerse alırım, zaten kendi istedi diye verdim bu sene şimdi de sevmedim diyor
Ayy öğretmen böyle şık şıkırdım başladı, sonlara doğru dağıldı yazık ya, kadının yerine ben yoruldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…