- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #20.441
Sağol canım, güzel destekcim@Limonsuzzcay canım çok geçmiş olsun yaiyi olmasina sevindim minigin. Allah esirgesin tüm yavrulari
@Bonus cansinokuyorum ama dönemiyorum bu ara hemen
@RosSsS iyi misin kuzumuyuma isteği dışında yeni bi belirti var mi
kızlar öğlene doğru evden çıktım daha yeni geldim. ara ara okudum sayfalari neysekiyetiscek bisey kalmadi
B Brunello Cicinelli kolay gelsin canım dikkat et tam mevsim geçişleri fark etmeden hastalığa yakalanma
@Kutsal_zebra seni de çizgilerini de yerim hatunözletme kendini
Nego canım servise ve küçüğün anaokulu sorununun çözülmesine çok sevindim:) gözün aydın olsun:) :)
K Kendinisevenbirii beybiiiii napiyosun
@baby0101 Allah tez zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar
pembisim etiketini bulamadim iyi olmana çok sevindim
bugün herkes bi tatsiz tuzsuz yaaa.
en son dizilere bile dadanamamistiniz sanirim ezberlemekten@Amecey oturunuz dönüş, Selvi boylum al yazmalım, sultan, cicek abbas falan izleyin yahu hatta bence çöpçüler kralini
Ohh iyi olmuş, kin davasına kullanıyorlarKızlar bide "Beğenmedim" butonu kaldırılmış
Yerim kız seni, benim gibi yufka yüreklisin, valla çok benziyoruzBeni cildirttigi donemdeyim sanirm
Yaaaa eşime ben dedim aslnda kp görümce hepsi gelecekmiş kv yi istemiyorlar bnde dedm herkes buradayken o orda olmaz sonra soylencek bir sürü gidin alın gelin dedm eşime o da ondn getirmiş
Bu ara belki hassasım içim el vermedi orda tek başına olmasina sonuçta bende anneyim benm evladım böyle bişey yapsa bnde alinirm. Kp le küsmüşler ondn ayrı gelceklermis öyle iste
Yoruldm son dakika haberlerine uyuz oldum ama yaşıyorum hala
Kız varmış anamOhh iyi olmuş, kin davasına kullanıyorlar
Lohusa sayılır diye yapıyorum şamdanım kendisi rica ediyor. Ben sadece gittikçe faydalı oluyorum merak etme bağa zarar verecek kadar değil. Sadece normal bir teyzeye göre fazla ilgileniyorum o kadar
Anlatırken özledim şuan
Kız şamdanım kasımdan önce olacak diye aklım çıkıyor.
İfşa edeydin kız erkek çıkanlarıTünaydın kertenkelelerim ben geldim bennnn
Allah'ını seven, kitabını seven bana sabır dilesin. Başak burcu bir kız kardeşle bebek mevlidi yapmaya çalışıyorum. Süslerin bile renk tonlarına takılıyor. Kafayı yedirecek banaCemiyet koşuşturmacası içindeyiz. Lohusa bacıma el sürdürmeden herşeyi ben halledeyim dedim ama delireceğim Bugün evimdeyim. Okuldan geldim eve şöyle bir baktım da baya çöp eve dönmüş. Tam böyle tifo kapıp ölmelik. Napayım evde durabildiğim mi var 9 eylülden beri otel gibi kullanıyorum. Temizleyeyim dedim gözüm yemedi. Temizliği yarın seksü geyşaya itelemeye karar verdim. Bugün kendime dinlenme günü ilan ettim. Size koşup geldim
-----------
ÖNEMLİ UYARI:
Minik kertenkelelerim bir konuya daha barnak basmak için karşınızdayım
Biliyorsunuz okullar açıldığından beri şu cemiyetimiz dolayısyla da girişlerim epey azaldı ama elimden geldiğince sizsiz de duramadığımdan () sık gelmeye çalıştım. Tabi her geldiğimde 100 sayfa birikmiş olunca okuyamadım herşeyi. Çok üye gelmiş, çok muhabbetler dönmüş. Çoğunu kaçırdım. Ama elf gözlü, iyi yetişmiş 1 2 kertenkelemin gözünde kaçmayan şeyler olmuş, bana özel bilgilendirme yaptılar.
Kuzularım biz burda aile gibi olduk herşeyimizi paylaşıp biz bizeyiz sanıyoruz ama önceden de dediğim gibi baş başa değiliz. Topikte faal olandan fazla yazmayıp okuyan var, ben görebiliyorum. Özel hayatlarımıza dair paylaştığımız muhabbetler, espiriler sanırım topiğe erkek üyeleri çekmeye başladı. Bundan sonra yeni gelen üyelere karşı temkinli olalım. Gelir gelmez +18 mevzular ile topiğe giriş yapan (sorunu olsa dahi) kimseyi aramıza kabul etmeyelim. Toplu etikete isim ekleme konusunda oldukça cimriydim artık daha da dikkatli olacağım. Gözüm tutmadan kimseyi toplu etiketlere eklemeyeceğim. Uzun süredir gelmeyenleri ve topikte zararlı davranış gösterenleri de etiketten çıkaracağım zaten.
Okula başladığımı ve az girebildiğimi ama aklımın hep sizde olduğunu, elimden geldiğince girdiğimi biliyorsunuz. Lütfen ben yokken olan ters bir durumu, şüphelerinizi, rahatsız olduğunuz bir konu olursa onu bana özel mesaj ile bildirin. Gözümden kaçmasın. Siz münakaşaya girmeyin, ben gereken uyarıyı yaparım. Kimsenin benim kertenkelelerimi üzmesine izin vermem, ben sizi kolay mı yetiştirdim, yiyem ben sizi.Kertenkelelerimi sadece ben üzebilirim
-------
Öte yandan gebelik nasip olursa doğumumu gerçekleştirmek istediğim doktoru tespit ettim, karar kıldım, planladığım hastahane zaten belliydi. Seksü geyşanın erkek doktor olmaz baskısı dolayısı ile doktor bulmakta zorlandım.Bu ayın sonunda gebelik öncesi kontrol için muayeneye gideceğim. Bakayım elektrik tutacak mı. Çiçeğimi çikolatamı götürüp tanışmaya gidip doğurt beni tuktor diyeceğim
Msjın uzunluğu dolayısı ile özür dileyerek hepinizi sevgiyle selamlıyorum.Nasılsınız bakalım?
Kızlar bu arada @RosSsS çok istifra ediyor sabahın 7 sinden beri hemde. Ne iyi gelir, tavsiyesi olan tecrübeli anne adaylarından tavsiye bekliyorum.
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii kuzum sen hasta mı oldun?
@Limonsuzzcay mirandam bebene çok geçmiş olsun iyi mi şimdi?
@Elhan hey asil
@Bonus yeni yazı tipin çok asil olmuş♥
Nego
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzeell
@Kajmery34
@Siyah_incim hoşgeldin yeniden, nerelerdeydin?
@chamallows
@Elifcig93
@patilibirhayat
@Amecey
@Kubdef
@KedidirKedii
@Cay6
@_Gulnihal_
@Dilos06
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@Geveze_kelebek
@BenSero
@baby0101
@tosia
------------
sen de hoşgeldin topiğe @mehlika nur
♥
Kız seksü şempazem benim adam benden hamarat, o bana alış artık ev işine yeter diyorÖnce bi su alıntıya kahkahami basarak giriş yapiyim cicii ahahahaacanım inşallah içine sinen,aklina yatan bir doktordur da hep devam edersiniz.en kısa zamanda da hayırlı haberlerini almak nasip olsun iki gözümün çiçeği
Ross karanfil cignerse bulantısı azalabilir canim,oyle duymuştum birinden.
Erkek üye sızıntısı haberi canımı sıktı,o yüzden her gelene merhaba demeden önce iki kere düşünücemuyarilar için saol bebeğim..
Kiz kardeşin kendi de yorulmuyor mu cici ya başak burcu olmanın verdiği ayrinticiliktanben burdan yoruldum,renk uyumuna takmak ne
Ay çok özlemişim ya,imkanlar doğrultusunda bol bol uğra da gül cemalini görektemizliği senin geysaya iteleme fikri de süper ayrıca,alişsin şimdiden,gebelikte bolca yardımcı olmak durumunda kalicak nede olsa
İfşa edeydin kız erkek çıkanları
En sevdiğim şey sitede erkek yakalamak
Seni bırakıp benimde okula gidesim gelmezdi çocuk haklı, dağılalımKuzum ben servise verdim dün, onun harici yönetim ayarlama yapıyoruz demiş.
Beni bağlamıyor daha napıyım, her şeyi dert edine edine kendimi hasta ediyorum.
Servisi de ince eledim sık dokudum, eski servis şoförünü aradık, o benim çocukların okula bakmıyormuş artık ama bize birini tavsiye etti sağolsun hiç bir mecburiyeti yokken, selamımı söyleyin dedi, görüştük dediği kişiyle. Adam temiz, ilgili, gözlemledim, rehber abla var, ilk gün bende bindim baktım iyice. İstediğim gibi oldu şükür. Tek sıkıntı sabah erken bırakacaktı onu da eşime dedim sen bırak diye, öyle çözdük.
Bugün küçük başladı, beni bırakmadı sevmedi okulu, hangi işim kolay olmuş ki
Öğretmenler hakkınız ödenmez ❤❤❤
Gel ovamSelamsız girdim kusura bakmayın ❤
Baş ağrım tuttu da
Ahlak büro muyum kız benerkek imha timi başına geç mali senbiz sana destek atarız
topiginizde erkek üye mi var. artik dert değil alo malii hattı hizmetinizde
Ahlak büro muyum kız benönce kendimi tutuklama lazım o zaman
Yavrumun gelmesine dakikalar kala az keyif yapayımEki Görüntüle 2308844
Yaa ahahaa,senin yakuzayida geysayida en içten dileklerimle kutluyorumKız seksü şempazem benim adam benden hamarat, o bana alış artık ev işine yeter diyorYemek, temizlik benden iyi geliyor elinden adamın. Yakuza da benim gibi üşengeç olduğu için çocuğa 1.sınıftan beri yemek yapmayı öğretmiş, tek kadını takdir ettiğim duacı olduğum yönü budur . Çocuk bamya, fasulye ayıklayarak biyümüş. Üniversitede evde kaldığı için çok alışkın ev çekip çevirmeye. Ama onun babası da yapıyor babasından da öyle görmüş. E bende çalışan insanım ortak olmalı herşey kuzum. Bide astımım var doktor üstüne basa basa defalarca deterjandan uzak duracaksın dedi. Ondan da kıyamıyor bana yaptırmaya. Yarın birlikte yapalım dedim tamam dedi ama ben oram ağrıyor buram ağrıyor ayağına yıkarım ona tamamen 
Cennetlik yaptım adamı
Doktor konusunda da çok araştırdım bebitom. Doktorların sezaryen ve normal doğum skorlarına baktım çok sıkı takibe aldım. Normalci olması çok önemli benim için. Zorunlu olmadıkça keyfekeder sezaryen olmak istemiyorum. Şimdiden planladıklarıma bakar mısın
NeeeeeeeeeKızlar bide "Beğenmedim" butonu kaldırılmış
Kesin değil şüphe. Kesinleşse ifşa manyağı yaparım ben adamı malimİfşa edeydin kız erkek çıkanları
En sevdiğim şey sitede erkek yakalamak
Eğer böyle sürerse alırım, zaten kendi istedi diye verdim bu seneSeni bırakıp benimde okula gidesim gelmezdi çocuk haklı, dağılalım
Halletmene, içine sinmesine çok sevindim negom
Allah a emanet olsun, güzelce gidip gelsin.
1 aya kalmaz alışır
Anasınıfında arkadaşın kucağından inmeyen bir öğrenci vardı. Kucaktan inince feryat figan ağlıyordu. Arkadaş kucağında çocukla ders anlatıyordu ya o geldi aklıma şimdi,
İçim pislik ben nabimyooooggghhhh asayişcinasıl yaşı tutmayanlari bara almiyolar sen de kk ya giren erkekleri almayacan atacan malii
o kadar da kutsal bi görev verdim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?