- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #20.421
Durumu gayet iyi şamdanım. Ben durumu yok diye yapmadım. Sadece teyzeyim diye yaptım. Bide cidden aşığım yeğenime. Herkes çocuk senin çocuğun gibi diyor. Kız dışarı çıktığımızda bile ben taşıyorum kanguruda. Altını kardeşimden fazla almışımdırsorma yaaabiraksan saatlerce yazacaz galiba kitap yazar gibi
ama ben kısa yazınca kafamdaki toplayamiyorum çok saçma şeyler yazabiliyorum
valla ben de senin yaptığın kadar olmasa da kuzenime yapmıştım. kızın hamile külotuna günlük pijamasindan çok parçalı lohusa pijama setine hamileligine kadar neler neler aldim. herşeyi en kostum...
ama kendime sıra gelince para yetmedi iştealamadim bisey. mecbur herşeyi kistim. ona hamile kulotu bana normal, ona hamile pijamasi bana normal
hamilelik bile bı tane elbise aldim onu giydim
ama senin atladığın da bisey var cicikom. çocuklu kadın sana senin ona gittiğin gibi gelemez. uyku saati banyo saati hastalığı aşısı huysuzlugu.....
benim çocuğum zor biraz. burnumu kapıdan dışarı çıkaramadım cok uzun süre
sen kardeşinden yana beklentide olma pek. onun maddiyati yettiği halde sen bunları yaptıysan geri alabilirsin karşılığını. ama anca geciniyolarsa ki bezini bile hala aliyomussun. durumum yok kusura bakma elimde olsa neler yapardım yegenime der geçer.
benim bı arkadaşım bekarken aglardi evlendiler çocukları oldu bazılarının hepsi beni unuttu kimse aramiyo falan diye.
evlendi çocuğu oldu ara ki bulasin
şimdi anlamıştır herkes herşeye yetisemez çünkü.
ben de sen gibi kendimi hep paralardim. ama artık sen biraz dur dinlen ve mümkünse birikime başla. kendine yatırım yapmaya başla maddi manevi olarak
benim evime çok yakin oturan arkadaşım var. ha deyince gidemiyorum çünkü oğlum çocuğuna zarar verirse esyasina zarar verirse korkum var. aklı ermiyo ne bulsa firlatiyo. o da hep çağırıyo ama benim ev hep harp alani gibi cagiramiyorum bile kızı.
yani beybi tırnağın varsa başını kası artık sen
Durumu gayet iyi şamdanım. Ben durumu yok diye yapmadım. Sadece teyzeyim diye yaptım. Bide cidden aşığım yeğenime. Herkes çocuk senin çocuğun gibi diyor. Kız dışarı çıktığımızda bile ben taşıyorum kanguruda. Altını kardeşimden fazla almışımdırBana kalmadan herkes ona söylüyor zaten kimse Cici kadar yapmaz, seni de görücez diyorlar.
Ben de öyleydim kız. 10 kilo ancak aldım. Diptis Diptis gezdim. Canım çay ve cikolatama hasret kaldım biraz. Tatlı şeyler yiyemiyordum. Aserme olarak da sadeceÖyle hamilelik geçiren var mı yav
Ben kararlı değilim caydım cayacam
Anne kertenkelik böyle sorumlu olmayı gerektirir işte. Kolay gelsin sarı bombam. Ben bugün boşum. Hiç temizlik yapasım yok. Film izleyip duruyorum "still alice" diye bir film izledim "unutma beni" Türkçesi çok etkilendim. Sonra kendimi Türk filmlerine vurdum. Temizlik de Allah kerimTünaydın kertenkelelerim ben geldim bennnn
Allah'ını seven, kitabını seven bana sabır dilesin. Başak burcu bir kız kardeşle bebek mevlidi yapmaya çalışıyorum. Süslerin bile renk tonlarına takılıyor. Kafayı yedirecek banaCemiyet koşuşturmacası içindeyiz. Lohusa bacıma el sürdürmeden herşeyi ben halledeyim dedim ama delireceğim Bugün evimdeyim. Okuldan geldim eve şöyle bir baktım da baya çöp eve dönmüş. Tam böyle tifo kapıp ölmelik. Napayım evde durabildiğim mi var 9 eylülden beri otel gibi kullanıyorum. Temizleyeyim dedim gözüm yemedi. Temizliği yarın seksü geyşaya itelemeye karar verdim. Bugün kendime dinlenme günü ilan ettim. Size koşup geldim
-----------
ÖNEMLİ UYARI:
Minik kertenkelelerim bir konuya daha barnak basmak için karşınızdayım
Biliyorsunuz okullar açıldığından beri şu cemiyetimiz dolayısyla da girişlerim epey azaldı ama elimden geldiğince sizsiz de duramadığımdan () sık gelmeye çalıştım. Tabi her geldiğimde 100 sayfa birikmiş olunca okuyamadım herşeyi. Çok üye gelmiş, çok muhabbetler dönmüş. Çoğunu kaçırdım. Ama elf gözlü, iyi yetişmiş 1 2 kertenkelemin gözünde kaçmayan şeyler olmuş, bana özel bilgilendirme yaptılar.
Kuzularım biz burda aile gibi olduk herşeyimizi paylaşıp biz bizeyiz sanıyoruz ama önceden de dediğim gibi baş başa değiliz. Topikte faal olandan fazla yazmayıp okuyan var, ben görebiliyorum. Özel hayatlarımıza dair paylaştığımız muhabbetler, espiriler sanırım topiğe erkek üyeleri çekmeye başladı. Bundan sonra yeni gelen üyelere karşı temkinli olalım. Gelir gelmez +18 mevzular ile topiğe giriş yapan (sorunu olsa dahi) kimseyi aramıza kabul etmeyelim. Toplu etikete isim ekleme konusunda oldukça cimriydim artık daha da dikkatli olacağım. Gözüm tutmadan kimseyi toplu etiketlere eklemeyeceğim. Uzun süredir gelmeyenleri ve topikte zararlı davranış gösterenleri de etiketten çıkaracağım zaten.
Okula başladığımı ve az girebildiğimi ama aklımın hep sizde olduğunu, elimden geldiğince girdiğimi biliyorsunuz. Lütfen ben yokken olan ters bir durumu, şüphelerinizi, rahatsız olduğunuz bir konu olursa onu bana özel mesaj ile bildirin. Gözümden kaçmasın. Siz münakaşaya girmeyin, ben gereken uyarıyı yaparım. Kimsenin benim kertenkelelerimi üzmesine izin vermem, ben sizi kolay mı yetiştirdim, yiyem ben sizi.Kertenkelelerimi sadece ben üzebilirim
-------
Öte yandan gebelik nasip olursa doğumumu gerçekleştirmek istediğim doktoru tespit ettim, karar kıldım, planladığım hastahane zaten belliydi. Seksü geyşanın erkek doktor olmaz baskısı dolayısı ile doktor bulmakta zorlandım.Bu ayın sonunda gebelik öncesi kontrol için muayeneye gideceğim. Bakayım elektrik tutacak mı. Çiçeğimi çikolatamı götürüp tanışmaya gidip doğurt beni tuktor diyeceğim
Msjın uzunluğu dolayısı ile özür dileyerek hepinizi sevgiyle selamlıyorum.Nasılsınız bakalım?
Kızlar bu arada @RosSsS çok istifra ediyor sabahın 7 sinden beri hemde. Ne iyi gelir, tavsiyesi olan tecrübeli anne adaylarından tavsiye bekliyorum.
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii kuzum sen hasta mı oldun?
@Limonsuzzcay mirandam bebene çok geçmiş olsun iyi mi şimdi?
@Elhan hey asil
@Bonus yeni yazı tipin çok asil olmuş♥
Nego
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzeell
@Kajmery34
@Siyah_incim hoşgeldin yeniden, nerelerdeydin?
@chamallows
Elifcig93
@patilibirhayat
@Amecey
@Kubdef
KedidirKedii
@Cay6
@_Gulnihal_
@Dilos06
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@Geveze_kelebek
K KurkmantoluS
@baby0101
@tosia
------------
sen de hoşgeldin topiğe @mehlika nur
♥
Ay dert edilmez mi kuzum ya. Benim eski evde küvet vardı hep altına su sızıntı yapmış. Banyo komple tadilata girmek zorunda kaldı. Ev sahibi yapılmışken fayanslara kadar yeniledi. O banyo yapıldı ama benim ömrümden 5 sene gitti. Tadilat kadar beni geren birşey yokBitti coook sukur canimm. banyo tuvalet yenilendi koridor boyandı vestiyer ara dolap ve gardırop yenilendi
Bitti de onlar da ben de kurtulduk annem kadar dert edniyordum :))
Mrb kızlar,Tünaydın kertenkelelerim ben geldim bennnn
Allah'ını seven, kitabını seven bana sabır dilesin. Başak burcu bir kız kardeşle bebek mevlidi yapmaya çalışıyorum. Süslerin bile renk tonlarına takılıyor. Kafayı yedirecek banaCemiyet koşuşturmacası içindeyiz. Lohusa bacıma el sürdürmeden herşeyi ben halledeyim dedim ama delireceğim Bugün evimdeyim. Okuldan geldim eve şöyle bir baktım da baya çöp eve dönmüş. Tam böyle tifo kapıp ölmelik. Napayım evde durabildiğim mi var 9 eylülden beri otel gibi kullanıyorum. Temizleyeyim dedim gözüm yemedi. Temizliği yarın seksü geyşaya itelemeye karar verdim. Bugün kendime dinlenme günü ilan ettim. Size koşup geldim
-----------
ÖNEMLİ UYARI:
Biliyorsunuz okullar açıldığından beri şu cemiyetimiz dolayısyla da girişlerim epey azaldı ama elimden geldiğince sizsiz de duramadığımdan () sık gelmeye çalıştım. Tabi her geldiğimde 100 sayfa birikmiş olunca okuyamadım herşeyi. Çok üye gelmiş, çok muhabbetler dönmüş. Çoğunu kaçırdım. Ama elf gözlü, iyi yetişmiş 1 2 kertenkelemin gözünde kaçmayan şeyler olmuş, bana özel bilgilendirme yaptılar.
Kuzularım biz burda aile gibi olduk herşeyimizi paylaşıp biz bizeyiz sanıyoruz ama önceden de dediğim gibi baş başa değiliz. Topikte faal olandan fazla yazmayıp okuyan var, ben görebiliyorum. Özel hayatlarımıza dair paylaştığımız muhabbetler, espiriler sanırım topiğe erkek üyeleri çekmeye başladı. Bundan sonra yeni gelen üyelere karşı temkinli olalım. Gelir gelmez +18 mevzular ile topiğe giriş yapan (sorunu olsa dahi) kimseyi aramıza kabul etmeyelim. Toplu etikete isim ekleme konusunda oldukça cimriydim artık daha da dikkatli olacağım. Gözüm tutmadan kimseyi toplu etiketlere eklemeyeceğim. Uzun süredir gelmeyenleri ve topikte zararlı davranış gösterenleri de etiketten çıkaracağım zaten.
Okula başladığımı ve az girebildiğimi ama aklımın hep sizde olduğunu, elimden geldiğince girdiğimi biliyorsunuz. Lütfen ben yokken olan ters bir durumu, şüphelerinizi, rahatsız olduğunuz bir konu olursa onu bana özel mesaj ile bildirin. Gözümden kaçmasın. Siz münakaşaya girmeyin, ben gereken uyarıyı yaparım. Kimsenin benim kertenkelelerimi üzmesine izin vermem, ben sizi kolay mı yetiştirdim, yiyem ben sizi.Kertenkelelerimi sadece ben üzebilirim
-------
Öte yandan gebelik nasip olursa doğumumu gerçekleştirmek istediğim doktoru tespit ettim, karar kıldım, planladığım hastahane zaten belliydi. Seksü geyşanın erkek doktor olmaz baskısı dolayısı ile doktor bulmakta zorlandım.Bu ayın sonunda gebelik öncesi kontrol için muayeneye gideceğim. Bakayım elektrik tutacak mı. Çiçeğimi çikolatamı götürüp tanışmaya gidip doğurt beni tuktor diyeceğim
Msjın uzunluğu dolayısı ile özür dileyerek hepinizi sevgiyle selamlıyorum.Nasılsınız bakalım?
Kızlar bu arada @RosSsS çok istifra ediyor sabahın 7 sinden beri hemde. Ne iyi gelir, tavsiyesi olan tecrübeli anne adaylarından tavsiye bekliyorum.
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal_zebra
@Elhan hey asil
Nego
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzeell
@Kajmery34
@chamallows
Elifcig93
@patilibirhayat
@Amecey
@Kubdef
KedidirKedii
@Cay6
@_Gulnihal_
@Dilos06
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@Geveze_kelebek
K KurkmantoluS
@baby0101
@tosia
------------
♥
Vefalı brom benim.Veli toplantısı brom. Bak sana yazıyorum bir yandan
Omzuna da sürtemiyoruz ki elimizi, msjlarına parmak sürtelim bariben ben ben
yazın topigin örnek hamilesine aserdim ne sorun yasadim ama eşek gibi çalıştım o ayri
Allah kucağını boş koymasın seromİstemem mi cicim. Bakalım ne zaman nasip olacak10 ay oldu
Amin cicim hiç kimsenin kucağını boş koymasın Rabbim.Allah kucağını boş koymasın serom
Benim de 5 sene olacak yakında işteama biz yeni yeni düşünmeye başladık. Çikolata kistim var inşallah sıkıntı çıkarmaz.
Canım öncelikle bok götüren evinde bir kahve yap iç inan şahane bir duyguTünaydın kertenkelelerim ben geldim bennnn
-----------
ÖNEMLİ UYARI:
-------
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal_zebra
@Elhan hey asil
Nego
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzeell
@Kajmery34
@chamallows
Elifcig93
@patilibirhayat
@Amecey
@Kubdef
KedidirKedii
@Cay6
@_Gulnihal_
@Dilos06
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@Geveze_kelebek
K KurkmantoluS
@baby0101
@tosia
------------
♥
Lohusa sayılır diye yapıyorum şamdanım kendisi rica ediyor. Ben sadece gittikçe faydalı oluyorum merak etme bağa zarar verecek kadar değil. Sadece normal bir teyzeye göre fazla ilgileniyorum o kadarAllah bağışlasın kuzum yaaa
ama sen bu kosturmacada heba olursun. bak bana herkes dedi yat dinlen diye isim var diye koşturdum bütün hamilelik sonra çocuk olunca daha hala gece uykusu uyuyacamiki yasina geldi velet.
vücudun dinlenmis ve dingin olmasi da çok önemlikendine dinlenmek için vakit ayir mutlaka. su mevlit kosturmacasi bitsin de bi ayar cek :) pat diye hamile kaldığını düşün bünyen hassassa zorlanirsin. folik asit herseye yetmez beybiiii
bide sevsen de o kadar yapma. anne çocuk arasındaki bağ çok önemli. yanlışı anlama lütfen senin için evlattan farki yok o bebisin. ama altını almamaya çok tasimamaya çalış. yapabildiğin kadar annesine birak bebek bakimini
Servise verdim canım dün çok şükür.Öğle yemeği konusunu nasıl çözdünüz cnm. Ben göremedim de
Hoşgeldin gelişi cool kadınımCanım öncelikle bok götüren evinde bir kahve yap iç inan şahane bir duygu
Bende okuyorum ama yetişemiyorum bazı konulara hoş, iişim başımdan aşkın pek aktif olamadım ama
Sende hamile kalda sana da bir beybii şovıırr yapalım
Aklıma bir fikir geldi, doğurana gözün aydın hediyesi alalım mı kızzzmesela bir adres olsun herkes ne isterse alsın postalasın ay benim hoşuma gitti şahsen
Negom halloldu mu okul yönetimi ile sorun? Gelişme var mı?Servise verdim canım dün çok şükür.
Küçük başladı bugün, zorlayacak belli
İstemiyor bakalım
Canım sabah 30 dk erken bırakacak, tabi ki kabul etmedim. Sabah eşim bırakacak, diğer öğünler servis inşaallah.Kaçta alıcaklar?
Önce bi su alıntıya kahkahami basarak giriş yapiyim cicii ahahahaaBu ayın sonunda gebelik öncesi kontrol için muayeneye gideceğim. Bakayım elektrik tutacak mı. Çiçeğimi çikolatamı götürüp tanışmaya gidip doğurt beni tuktor diyeceğim
Kuzum ben servise verdim dün, onun harici yönetim ayarlama yapıyoruz demiş.Negom halloldu mu okul yönetimi ile sorun? Gelişme var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?