Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Durumu gayet iyi şamdanım. Ben durumu yok diye yapmadım. Sadece teyzeyim diye yaptım. Bide cidden aşığım yeğenime. Herkes çocuk senin çocuğun gibi diyor. Kız dışarı çıktığımızda bile ben taşıyorum kanguruda. Altını kardeşimden fazla almışımdır Bana kalmadan herkes ona söylüyor zaten kimse Cici kadar yapmaz, seni de görücez diyorlar.

Allah bağışlasın kuzum yaaa
ama sen bu kosturmacada heba olursun. bak bana herkes dedi yat dinlen diye isim var diye koşturdum bütün hamilelik sonra çocuk olunca daha hala gece uykusu uyuyacam iki yasina geldi velet.

vücudun dinlenmis ve dingin olmasi da çok önemli kendine dinlenmek için vakit ayir mutlaka. su mevlit kosturmacasi bitsin de bi ayar cek :) pat diye hamile kaldığını düşün bünyen hassassa zorlanirsin. folik asit herseye yetmez beybiiii

bide sevsen de o kadar yapma. anne çocuk arasındaki bağ çok önemli. yanlışı anlama lütfen senin için evlattan farki yok o bebisin. ama altını almamaya çok tasimamaya çalış. yapabildiğin kadar annesine birak bebek bakimini

Öyle hamilelik geçiren var mı yav
Ben kararlı değilim caydım cayacam
Ben de öyleydim kız. 10 kilo ancak aldım. Diptis Diptis gezdim. Canım çay ve cikolatama hasret kaldım biraz. Tatlı şeyler yiyemiyordum. Aserme olarak da sadece
Anne kertenkelik böyle sorumlu olmayı gerektirir işte. Kolay gelsin sarı bombam. Ben bugün boşum. Hiç temizlik yapasım yok. Film izleyip duruyorum "still alice" diye bir film izledim "unutma beni" Türkçesi çok etkilendim. Sonra kendimi Türk filmlerine vurdum. Temizlik de Allah kerim

Bitti coook sukur canimm. banyo tuvalet yenilendi koridor boyandı vestiyer ara dolap ve gardırop yenilendi

Bitti de onlar da ben de kurtulduk annem kadar dert edniyordum :))
Ay dert edilmez mi kuzum ya. Benim eski evde küvet vardı hep altına su sızıntı yapmış. Banyo komple tadilata girmek zorunda kaldı. Ev sahibi yapılmışken fayanslara kadar yeniledi. O banyo yapıldı ama benim ömrümden 5 sene gitti. Tadilat kadar beni geren birşey yok
Neyse çok şükür bitmiş. Güle güle kullanın

Mrb kızlar,
Bu bulantı ablamda da olmuştu. galiba 2-3 hafta falan sürdü. Her türlü koku sıkıntı yapıyodu. Pek bişe yapamadık. Kendiliğinden geçti.

Veli toplantısı brom. Bak sana yazıyorum bir yandan
Vefalı brom benim.
Kaçıncı sınıftı miniğimiz?
Veli toplantılarında çok heyecanlanıyorum ben 5 senedir alışamadım. Gülüyor bana veliler hep ama sempatik buluyorlar allahtan yoksa büyük rezillikti

İstemem mi cicim. Bakalım ne zaman nasip olacak 10 ay oldu
Allah kucağını boş koymasın serom
Benim de 5 sene olacak yakında işte ama biz yeni yeni düşünmeye başladık. Çikolata kistim var inşallah sıkıntı çıkarmaz.

Allah kucağını boş koymasın serom
Benim de 5 sene olacak yakında işte ama biz yeni yeni düşünmeye başladık. Çikolata kistim var inşallah sıkıntı çıkarmaz.
Amin cicim hiç kimsenin kucağını boş koymasın Rabbim.

İnşallah çok beklemeden versin Rabbim, kist de sorun olmasın

Canım öncelikle bok götüren evinde bir kahve yap iç inan şahane bir duygu
Bende okuyorum ama yetişemiyorum bazı konulara hoş, iişim başımdan aşkın pek aktif olamadım ama
Sende hamile kalda sana da bir beybii şovıırr yapalım

Aklıma bir fikir geldi, doğurana gözün aydın hediyesi alalım mı kızzz mesela bir adres olsun herkes ne isterse alsın postalasın ay benim hoşuma gitti şahsen

Lohusa sayılır diye yapıyorum şamdanım kendisi rica ediyor. Ben sadece gittikçe faydalı oluyorum merak etme bağa zarar verecek kadar değil. Sadece normal bir teyzeye göre fazla ilgileniyorum o kadar
Anlatırken özledim şuan
Kız şamdanım kasımdan önce olacak diye aklım çıkıyor.

Hoşgeldin gelişi cool kadınım
Ya çok güzel fikir ama kimse kimseye adresini vermez ki azıcık akıllıysak vermeyelim de zaten Ama topikte babyshower yapabiliriz, topikte tekne partisi yapmışlığımız var köpüklü. Babyshower da olur

Bu ayın sonunda gebelik öncesi kontrol için muayeneye gideceğim. Bakayım elektrik tutacak mı. Çiçeğimi çikolatamı götürüp tanışmaya gidip doğurt beni tuktor diyeceğim
Önce bi su alıntıya kahkahami basarak giriş yapiyim cicii ahahahaa canım inşallah içine sinen,aklina yatan bir doktordur da hep devam edersiniz.en kısa zamanda da hayırlı haberlerini almak nasip olsun iki gözümün çiçeği

Ross karanfil cignerse bulantısı azalabilir canim,oyle duymuştum birinden.
Erkek üye sızıntısı haberi canımı sıktı,o yüzden her gelene merhaba demeden önce iki kere düşünücemuyarilar için saol bebeğim..

Kiz kardeşin kendi de yorulmuyor mu cici ya başak burcu olmanın verdiği ayrinticiliktanben burdan yoruldum,renk uyumuna takmak ne
Ay çok özlemişim ya,imkanlar doğrultusunda bol bol uğra da gül cemalini görek temizliği senin geysaya iteleme fikri de süper ayrıca,alişsin şimdiden,gebelikte bolca yardımcı olmak durumunda kalicak nede olsa

Negom halloldu mu okul yönetimi ile sorun? Gelişme var mı?
Kuzum ben servise verdim dün, onun harici yönetim ayarlama yapıyoruz demiş.
Beni bağlamıyor daha napıyım, her şeyi dert edine edine kendimi hasta ediyorum.
Servisi de ince eledim sık dokudum, eski servis şoförünü aradık, o benim çocukların okula bakmıyormuş artık ama bize birini tavsiye etti sağolsun hiç bir mecburiyeti yokken, selamımı söyleyin dedi, görüştük dediği kişiyle. Adam temiz, ilgili, gözlemledim, rehber abla var, ilk gün bende bindim baktım iyice. İstediğim gibi oldu şükür. Tek sıkıntı sabah erken bırakacaktı onu da eşime dedim sen bırak diye, öyle çözdük.
Bugün küçük başladı, beni bırakmadı sevmedi okulu, hangi işim kolay olmuş ki
Öğretmenler hakkınız ödenmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…