- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #20.701
KimleHala barışmadılar mı? ☹
Aynen yakın ya annemden getiiryorm orda yiyorm
Eşim yapıyor bazen öyle idare ediyoruz cnmm
Yok canım daha konuşmadılar.Hala barışmadılar mı? ☹
Aaa kim ki acabaeline sağlık canım afiyet olsun:)
bu aksam ben de çay demledimLimonsuzzcay kahve içince birileri kiziyo bana
Yok canım daha konuşmadılar.
Aaa kim ki acabaellerine sağlık tatlım çay iyidir
Canım zencefilli akide şeker de var, bim de vardı.Benm durum vahim bebeğim
Belki konsere gidersem iyilesirim
Canim.konser aseriyordur belki ahahahhah
Zencefil li limon daha iyi geldi azcik gözlerim açıldı valla
Mesajlarından belli olur, nereye ne yazmışlarSayfaya bakıyorum sonra yorumlara bakıyorum, afalladım bir an.
Nerden bakıyoruz ki
Sağolasın canım geçti şükürMinik köfteleli, patatesli, havuçlu ve terbiyeli bi yemek canım sulu böyle çok güzel oluyor bi dene bir gün
Canım geçmiş gitmiş olsun inşallah
Bisey yok canım,sadece ihtimaller üzerine konuştuk yani olabilir diye,dikkatli konuşalım fln diye yoksa topikte erkek olduğundan değil
Ahaha kız benim gözüm korkmaz anacim sen hamissin bide, iste bi tencere yollayimsaol balım teşekkürler
İş olarak mi yapıyorsunuz yoksa yapıp mi satıyorsunuz arkadasım.Saol kuzu evde boncuk isi gbi bisey yapiyorum
Oyy canımcım ne güzelde bi anne keltenkelesin yesinler seni emii anneler gününde bi hediyen var artık .Tünaydın kertenkelelerim ben geldim bennnn
Allah'ını seven, kitabını seven bana sabır dilesin. Başak burcu bir kız kardeşle bebek mevlidi yapmaya çalışıyorum. Süslerin bile renk tonlarına takılıyor. Kafayı yedirecek banaCemiyet koşuşturmacası içindeyiz. Lohusa bacıma el sürdürmeden herşeyi ben halledeyim dedim ama delireceğim Bugün evimdeyim. Okuldan geldim eve şöyle bir baktım da baya çöp eve dönmüş. Tam böyle tifo kapıp ölmelik. Napayım evde durabildiğim mi var 9 eylülden beri otel gibi kullanıyorum. Temizleyeyim dedim gözüm yemedi. Temizliği yarın seksü geyşaya itelemeye karar verdim. Bugün kendime dinlenme günü ilan ettim. Size koşup geldim
-----------
ÖNEMLİ UYARI:
Minik kertenkelelerim bir konuya daha barnak basmak için karşınızdayım
Biliyorsunuz okullar açıldığından beri şu cemiyetimiz dolayısyla da girişlerim epey azaldı ama elimden geldiğince sizsiz de duramadığımdan () sık gelmeye çalıştım. Tabi her geldiğimde 100 sayfa birikmiş olunca okuyamadım herşeyi. Çok üye gelmiş, çok muhabbetler dönmüş. Çoğunu kaçırdım. Ama elf gözlü, iyi yetişmiş 1 2 kertenkelemin gözünde kaçmayan şeyler olmuş, bana özel bilgilendirme yaptılar.
Kuzularım biz burda aile gibi olduk herşeyimizi paylaşıp biz bizeyiz sanıyoruz ama önceden de dediğim gibi baş başa değiliz. Topikte faal olandan fazla yazmayıp okuyan var, ben görebiliyorum. Özel hayatlarımıza dair paylaştığımız muhabbetler, espiriler sanırım topiğe erkek üyeleri çekmeye başladı. Bundan sonra yeni gelen üyelere karşı temkinli olalım. Gelir gelmez +18 mevzular ile topiğe giriş yapan (sorunu olsa dahi) kimseyi aramıza kabul etmeyelim. Toplu etikete isim ekleme konusunda oldukça cimriydim artık daha da dikkatli olacağım. Gözüm tutmadan kimseyi toplu etiketlere eklemeyeceğim. Uzun süredir gelmeyenleri ve topikte zararlı davranış gösterenleri de etiketten çıkaracağım zaten.
Okula başladığımı ve az girebildiğimi ama aklımın hep sizde olduğunu, elimden geldiğince girdiğimi biliyorsunuz. Lütfen ben yokken olan ters bir durumu, şüphelerinizi, rahatsız olduğunuz bir konu olursa onu bana özel mesaj ile bildirin. Gözümden kaçmasın. Siz münakaşaya girmeyin, ben gereken uyarıyı yaparım. Kimsenin benim kertenkelelerimi üzmesine izin vermem, ben sizi kolay mı yetiştirdim, yiyem ben sizi.Kertenkelelerimi sadece ben üzebilirim
-------
Öte yandan gebelik nasip olursa doğumumu gerçekleştirmek istediğim doktoru tespit ettim, karar kıldım, planladığım hastahane zaten belliydi. Seksü geyşanın erkek doktor olmaz baskısı dolayısı ile doktor bulmakta zorlandım.Bu ayın sonunda gebelik öncesi kontrol için muayeneye gideceğim. Bakayım elektrik tutacak mı. Çiçeğimi çikolatamı götürüp tanışmaya gidip doğurt beni tuktor diyeceğim
Msjın uzunluğu dolayısı ile özür dileyerek hepinizi sevgiyle selamlıyorum.Nasılsınız bakalım?
Kızlar bu aradaByNkoaLa çok istifra ediyor sabahın 7 sinden beri hemde . Ne iyi gelir, tavsiyesi olan tecrübeli anne adaylarından tavsiye bekliyorum.
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii kuzum sen hasta mı oldun?
Limonsuzzcay mirandam bebene çok geçmiş olsun iyi mi şimdi?
@Elhan hey asil
@Bonus yeni yazı tipin çok asil olmuş♥
Nego
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzeell
@Kajmery34
S Siyah_incim hoşgeldin yeniden, nerelerdeydin?
@chamallows
@Elifcig93
@patilibirhayat
Amecey
@Kubdef
@KedidirKedii
@Cay6
@_Gulnihal_
@Dilos06
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@Pembe Bal10cuk
C Calcifer
K KurkmantoluS
@baby0101
@tosia
------------
sen de hoşgeldin topiğe @mehlika nur
♥
Yok canım dahaHala barışmadılar mı? ☹
Zebra ile cici
Bilet fiyatlarını görünce o parayla konsere gideceğime tatile giderim dedimBenm durum vahim bebeğim
Belki konsere gidersem iyilesirim
Canim.konser aseriyordur belki ahahahhah
Zencefil li limon daha iyi geldi azcik gözlerim açıldı valla
Bahçe fortumu mu
Benim ki normal canimSite mi ağırlaştı, benim nette mi sorun var? Nasıl durumlar sizde?
Ayva çok iyi geliyordu bana da ama smdi nerden bulayımCanım zencefilli akide şeker de var, bim de vardı.
Benim bulantımı ekşi elma, ayva, çubuk kraker, haşlanmış tuzlu patates bastırıyordu.
Bahçe fortumu mu
Normalleşiyor gibi şimdiBenim ki normal canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?