- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #20.681
Insaallah hayirli seyler olur hakkinizdaGeldiler balım, içerdeler bende kahve yapıyorum. Bakalım neler olacak
Yook onlarda kokuyor oda parfümü almış gelmiş güya her taraf gül suyu gbi kokuyor dedm sevmediğimi biliyorsun neden gül aldn çiçek bahçesi diyor resmen buram buram gül kokuyir heryer daha doğrusu gül suyuByNkoaLa kız beybi acaba burnunun ucuna koku falan mi sursen naneli mentollu
belki koku alamazsin da rahatca yemek yer yatarsinzarari olur mu ki bebeğe. hani burun tikali olunca bazen surerler ya nane yağı falan.
Benm.burnm normalde tikalidir pek bişey duymamGerçek mi hatırlamıyorum ama bide koku duymamak için bi ilaç mı krem mi ne varmış.ByNkoaLa balım bi araştır istersen belki doğrudur.
Benm durum vahim bebeğimHoşgeldin bıdık nerelerdesin, muhabbet akıyor burda şelale gibi. Kapılan gidiyor
Şaka yapma kalbime iner
Kolay gelsin böcüğüm
Sorarken cevabını vermişsin, gelmiyorsun diye olabilir mi?
Hoşgeldin
Asıl ben yakışıklıyım daha bıyık aldırmaya bile gidemedim. Pala Cici derler namıma vay vay
DemeNoldu benim negoma nazar mı değdi
Gülnihalim sen ikizlere mi hamilesin
Yeğenimin resmini gönderiyorum, kendi güzelliğimi gösteriyorum yine düzelmiyorsun durumun çok ciddi gülom napıcaz
Yook onlarda kokuyor oda parfümü almış gelmiş güya her taraf gül suyu gbi kokuyor dedm sevmediğimi biliyorsun neden gül aldn çiçek bahçesi diyor resmen buram buram gül kokuyir heryer daha doğrusu gül suyu
Aynen araştırdım iki fincan kafi olanmisöyle kokulari ben de sevmem de sadece nane ya da mentol için demistim böyle viks gibi mentos gibi kokucak yani:)
ama sonra işte o koku geçene kadar sen kendinden gecersin o geldi aklima. olur ya nane de bayar belki
zencefili de cok icmemeye çalış kuzum yanlış hatırlıyo olabilirim ama fazlası onerilmiyo galiba hamilelere
Ben de kek yaptimm kizlarnapiyosunuz bugun gene yogun bi gundu misafirim vardi guzel ama yorucuydu anca gelebildim yanniza
B Brunello Cicinelli cok cokkkk kolay gelsin mevlut kosturmasinda canim uyarilar icin tesekkurler
Aynen araştırdım iki fincan kafi olanmis
Fazlası düşük tehlikesi yapıyormuş
Öyle kokular daha çok modemi bulandiriyor
Ayy ins Yaaakuzenim ağzında havluyla gezerdi Ross dokuz ay kusardi. çok çok zor geçti hamilelikleri. damardan verilen serumla besleniyoduinşallah seninki uzun sürmez cabucak toparlarsin
Sayfaya bakıyorum sonra yorumlara bakıyorum, afalladım bir an.Ayy öbür sayfanın alıntılar ama olsun
Bu işler ne aman aman hamarat
Neden ban yemişler bakmadım
Sağol canım
Poğaça mayaladım nasıl beklesinaz kaldı, kek de yapıcam daha
Ayy ins Yaaa
Valla öylesi çok zor
Bende ilkinde çok serum yedim korkuyorm bı de iğneden falan
İns hemen iki haftaya geçse hatta bir haftaya hatta yarına
Sayfaya bakıyorum sonra yorumlara bakıyorum, afalladım bir an.
Nerden bakıyoruz ki
İyi akşamlar kızlar
Elimdeki battaniyeyi bitirmeye çalışıyorum. Arkadaşımın doğumuna az kaldı. Bebek gelmeden hediyesini ulaştırmak istiyorum. Geçmiş sayfaları okumadım çünkü 60 sayfa birikmiş
Merak ettim sadece.ne ariyosun beybi ban yiyenleri mi
Minik köfteleli, patatesli, havuçlu ve terbiyeli bi yemek canım sulu böyle çok güzel oluyor bi dene bir günEkşili köfte ne kuzuuu
Canım geçmiş gitmiş olsun inşallahBaş ağrım artıyor, dua edin bana geçsin ne olurçok işim var yatmak gibi lüksüm yok
Bisey yok canım,sadece ihtimaller üzerine konuştuk yani olabilir diye,dikkatli konuşalım fln diye yoksa topikte erkek olduğundan değilErkek üye sızıntısı haberi mi? Ben bunu bilmiyorum canım ne olmuş
Ahaha kız benim gözüm korkmaz anacim sen hamissin bide, iste bi tencere yollayimBen 1 tabak derim de sen yollarsin hazaar 2. 3 tabakgozunu korkutmayayim diye 1 dedim
Düşünmen yeterli canim bereketli olsun afiyetle yiyin :)❤
Merak ettim sadece.
Hala barışmadılar mı?B Brunello Cicinelli canım bizide haberdar et olan bitenden,insallah barisirsiniz,hayirlisi neyse o olsun sizin için kuzum gerilme hic
Aynen yakın ya annemden getiiryorm orda yiyormay inşallah kuzum yaolmadi sen de havluyla gez napcaksin öbür türlü. yemekleri kim yapıyo annende mi yiyo çocuklar falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?