Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ByNkoaLa kız beybi acaba burnunun ucuna koku falan mi sursen naneli mentollu
belki koku alamazsin da rahatca yemek yer yatarsin zarari olur mu ki bebeğe. hani burun tikali olunca bazen surerler ya nane yağı falan.
Yook onlarda kokuyor oda parfümü almış gelmiş güya her taraf gül suyu gbi kokuyor dedm sevmediğimi biliyorsun neden gül aldn çiçek bahçesi diyor resmen buram buram gül kokuyir heryer daha doğrusu gül suyu

Gerçek mi hatırlamıyorum ama bide koku duymamak için bi ilaç mı krem mi ne varmış. ByNkoaLa balım bi araştır istersen belki doğrudur.
Benm.burnm normalde tikalidir pek bişey duymam
Ama smdi her kokuyu tilki gbi aliyorm

Dolabı acamiyorm direk oguruyorm

Benm durum vahim bebeğim

Belki konsere gidersem iyilesirim
Canim.konser aseriyordur belki ahahahhah

Zencefil li limon daha iyi geldi azcik gözlerim açıldı valla

Yook onlarda kokuyor oda parfümü almış gelmiş güya her taraf gül suyu gbi kokuyor dedm sevmediğimi biliyorsun neden gül aldn çiçek bahçesi diyor resmen buram buram gül kokuyir heryer daha doğrusu gül suyu

öyle kokulari ben de sevmem de sadece nane ya da mentol için demistim böyle viks gibi mentos gibi kokucak yani:)
ama sonra işte o koku geçene kadar sen kendinden gecersin o geldi aklima. olur ya nane de bayar belki

zencefili de cok icmemeye çalış kuzum yanlış hatırlıyo olabilirim ama fazlası onerilmiyo galiba hamilelere

Aynen araştırdım iki fincan kafi olanmis
Fazlası düşük tehlikesi yapıyormuş

Öyle kokular daha çok modemi bulandiriyor

Ben de kek yaptimm kizlar napiyosunuz bugun gene yogun bi gundu misafirim vardi guzel ama yorucuydu anca gelebildim yanniza
B Brunello Cicinelli cok cokkkk kolay gelsin mevlut kosturmasinda canim uyarilar icin tesekkurler

eline sağlık canım afiyet olsun:)

bu aksam ben de çay demledim Limonsuzzcay kahve içince birileri kiziyo bana

Aynen araştırdım iki fincan kafi olanmis
Fazlası düşük tehlikesi yapıyormuş

Öyle kokular daha çok modemi bulandiriyor

kuzenim ağzında havluyla gezerdi Ross dokuz ay kusardi. çok çok zor geçti hamilelikleri. damardan verilen serumla besleniyodu inşallah seninki uzun sürmez cabucak toparlarsin

kuzenim ağzında havluyla gezerdi Ross dokuz ay kusardi. çok çok zor geçti hamilelikleri. damardan verilen serumla besleniyodu inşallah seninki uzun sürmez cabucak toparlarsin
Ayy ins Yaaa
Valla öylesi çok zor
Bende ilkinde çok serum yedim korkuyorm bı de iğneden falan

İns hemen iki haftaya geçse hatta bir haftaya hatta yarına

Ayy öbür sayfanın alıntılar ama olsun
Bu işler ne aman aman hamarat

Neden ban yemişler bakmadım

Sağol canım

Poğaça mayaladım nasıl beklesin az kaldı, kek de yapıcam daha
Sayfaya bakıyorum sonra yorumlara bakıyorum, afalladım bir an.
Nerden bakıyoruz ki

Ayy ins Yaaa
Valla öylesi çok zor
Bende ilkinde çok serum yedim korkuyorm bı de iğneden falan

İns hemen iki haftaya geçse hatta bir haftaya hatta yarına

ay inşallah kuzum ya olmadi sen de havluyla gez napcaksin öbür türlü. yemekleri kim yapıyo annende mi yiyo çocuklar falan

eline sağlık canım:) inşallah yetişir :)

aman boşver direk geldiğin daha iyi olmus

Ekşili köfte ne kuzuuu
Minik köfteleli, patatesli, havuçlu ve terbiyeli bi yemek canım sulu böyle çok güzel oluyor bi dene bir gün
Baş ağrım artıyor, dua edin bana geçsin ne olur çok işim var yatmak gibi lüksüm yok
Canım geçmiş gitmiş olsun inşallah
Erkek üye sızıntısı haberi mi? Ben bunu bilmiyorum canım ne olmuş
Bisey yok canım,sadece ihtimaller üzerine konuştuk yani olabilir diye,dikkatli konuşalım fln diye yoksa topikte erkek olduğundan değil
Ben 1 tabak derim de sen yollarsin hazaar 2. 3 tabak gozunu korkutmayayim diye 1 dedim
Düşünmen yeterli canim bereketli olsun afiyetle yiyin :)❤
Ahaha kız benim gözüm korkmaz anacim sen hamissin bide, iste bi tencere yollayim saol balım teşekkürler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…