- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #20.661
Kardeşime geldim, babam gelecek bir aile hesaplaşması yaşıcaz birazdan gerginimhoşgeldin cicikonapiyosun
maç izlicek mi geyşan
benimki çay demletti maç izlicekmis
Senin etikete ihtiyacın mı var gönlümün sarı papatyasıBalım bi beni etiket yapmamışsın. Bari slm yazaydın
Kardeşime geldim, babam gelecek bir aile hesaplaşması yaşıcaz birazdan gerginimBasket maçı mı?
Çok şükür hafifledi baş ağrım, kek de pişsin de duşa gireyim inşaallah
Sağol canımOoooh ellerine saglik canim
Hayırla sonuçlansın kuzumKardeşime geldim, babam gelecek bir aile hesaplaşması yaşıcaz birazdan gerginimBasket maçı mı?
İlaç içtim canım mecburen, ondan geçmiştirevet kendine ne kadar yuklendiginin kanıtı bu da negomkafanda seni rahatsiz eden is bitti senin ağrı da hafifledi
Sağol canım
Hayırla sonuçlansın kuzum ❤
İlaç içtim canım mecburen, ondan geçmiştirbirde dua edenler sağolsun ❤
OyyyşSenin etikete ihtiyacın mı var gönlümün sarı papatyasınasılsın mirandam?
Sıkma canını gülüm. Çok canın sıkılırsa he de geç geyşanla olan mutlu anlarını düşünKardeşime geldim, babam gelecek bir aile hesaplaşması yaşıcaz birazdan gerginimBasket maçı mı?
Çok şükür canım. Buarada ellerine sağlıkÇok şükür hafifledi baş ağrım, kek de pişsin de duşa gireyim inşaallah
Teşhis koyulmadı ama migrene benziyor canım belirtilermigren mi normal bas ağrısı mı peki negom. Allah şifa versin inşallah
Sağol canım, okula götürücem yarın
Ay benim de almam lazım bıyıklarımı rezillik resmenHoşgeldin bıdık nerelerdesin, muhabbet akıyor burda şelale gibi. Kapılan gidiyor
Şaka yapma kalbime iner
Kolay gelsin böcüğüm
Sorarken cevabını vermişsin, gelmiyorsun diye olabilir mi?
Hoşgeldin
Asıl ben yakışıklıyım daha bıyık aldırmaya bile gidemedim. Pala Cici derler namıma vay vay
DemeNoldu benim negoma nazar mı değdi
Gülnihalim sen ikizlere mi hamilesin
Yeğenimin resmini gönderiyorum, kendi güzelliğimi gösteriyorum yine düzelmiyorsun durumun çok ciddi gülom napıcaz
Teşhis koyulmadı ama migrene benziyor canım belirtiler
Basket maçıysa seksü geyşa şuan o maçta görevli şamdanım.hayırlısı olsun canım ya. sen kendine dikkat et de
futbol heralde yasormadim ne maçı olduğunu
esiyle mi gelicek baban
Geldiler balım, içerdeler bende kahve yapıyorum. Bakalım neler olacakOyyyşgöynümde ne kadar yer varsa fethettin ❤
İyim canım çocuklarla takılıyoruz☺
Sıkma canını gülüm. Çok canın sıkılırsa he de geç geyşanla olan mutlu anlarını düşün
Sonra da bize yaz olur mu aklım sende.
Basket maçıysa seksü geyşa şuan o maçta görevli şamdanım.
Evet eşiyle gelecek. Geldiler hatta kahve yapıyorum şuan ben.
Ne olursa olsun takma kafana tatlım olur mu?Geldiler balım, içerdeler bende kahve yapıyorum. Bakalım neler olacak
Ben de kek yaptimm kizlar
Ellerine sağlık tatlımBen de kek yaptimm kizlarnapiyosunuz bugun gene yogun bi gundu misafirim vardi guzel ama yorucuydu anca gelebildim yanniza
B Brunello Cicinelli cok cokkkk kolay gelsin mevlut kosturmasinda canim uyarilar icin tesekkurler
Gel beraber olsun canimmEllerine sağlık tatlımolsa da yesek çayın yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?