- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #20.761
Baya eğlendikGece iyiydi ya ortam
Hele cesarete, çökmüş bir deBurda şaka yapmıştım.ikiz olabilirmiş diye
Adam çöktü resmen ilk onu sordu ikiz mi diye
Ahhaahhahah
Valla sorma kıpkırmızı oldu eşim
Gerçekten dinlendiriciBak bu. Müzikleri çok dinlendirici
Hamile halinle doğurtturuvereceelerdi seniFaaakkeeee diye bagiriyorm sesim kesildi valla :)
Daha cokturucem onu benHele cesarete, çökmüş bir de
Hiiicc yani o fortum yüzünden bnde isiyordum malimHamile halinle doğurtturuvereceelerdi seni
Kemal Sunal filmini fazla izlemiş. Hortum ağzına gelmemiş demek kiUnuttum başlığını valla.hortum takcakmış herifin şeyine bi de şaşal falan diyodu şaşal ne onu anlamadım su şişesi mi şaşal marka su vardı eskiden
Şaşal ne kızlar aydınlatın beni
Hakketmiştir, karıylan koca arasındadır nerden bilecemDaha cokturucem onu ben
İyi günleri bu gunler
Ben bayadır bakmıyom bdvye ya sinirlerim zıplıyo bakmama kararı aldım artıkAlası hemde. Mune anında selasını okudu @Kendinisevenbirii şimdi etiket yapıp çağırmayım buraya ablayı
Üçüncüyü yaptı daha napsin haketti tabiHakketmiştir, karıylan koca arasındadır nerden bilecem
Brom kızıyor ama bir ayağım orda. Banlanmamaya dikkat ediyorum elimden geldiğinceBen bayadır bakmıyom bdvye ya sinirlerim zıplıyo bakmama kararı aldım artık
Oğlanların vitamin şuruplarını sömürüyor sabahları, ben görmeden gizli gizli içtiğini sanıyor garibim. İyi gibiÜçüncüyü yaptı daha napsin haketti tabi
Bir de annende kal diyo dedm sen bakacaksın paşa paşa
Senin eşin iyileşti mi nasıl geçti
Giydin mi gelinliği
Hiç de gizli iş yapamiyorlar YaaaOğlanların vitamin şuruplarını sömürüyor sabahları, ben görmeden gizli gizli içtiğini sanıyor garibim. İyi gibi
Ramak kaldı giymeme
Saf şeytan benimkisi. Vitamin hapları da var. Şurupların tadını beğeniyormuş aromalı falanHiç de gizli iş yapamiyorlar Yaaa
Vitamin lazm tabi normal doktora gitmz tedavi olmaz çocuk şurubu içer
Ay bayılıyorum bu adamın müziklerineBak bu. Müzikleri çok dinlendirici
Ayyy tam çocuk YaaaSaf şeytan benimkisi. Vitamin hapları da var. Şurupların tadını beğeniyormuş aromalı falan
İki ucun nereye geldiği önemliKemal Sunal filmini fazla izlemiş. Hortum ağzına gelmemiş demek ki
Çocuk adamAyyy tam çocuk Yaaa
Mecbur yapiyorum kredi cektik sıkıntıdayiz yoksa yapmazdim iste:/Amin canmm
Seninde yardmcn olsun
İyice kafaya koydun bu isi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?