- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #20.801
Sağ ol yaaaK Kendinisevenbirii hiçbir başlığa uymayanlar bölümünde. Kocam altına mıçıyor mu işiyor mu başlık öyle birşeydi
Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış durumu yaniTriplerdeyim
Ama kimsenin haberi yok
Mune abla düşündü, bitti.Sağ ol yaaa
Ben de bdv de bulamadım..
Hatta iğrenç bir hikaye geldi. Hayretle okudum ama fake olduğunu düşünmüyorum.
Hamile misin kızSunu bi aciklayin beee gadasini aldiklarim hadi bee
Hangisi?Mune abla düşündü, bitti.
Ovulasyon bebegim bunlar deli miyim ben hergun hamilelik testi yapiyimHamile misin kızben anlamıyorum bunlardan
Ehhheh aynı söz benimde aklıma geldiTavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış durumu yani
Eee daha daha nasılsın
Fortum
Kız dur karnım agridiYarın kocişime mevlüt usta dan ağlayan pasta yapıcaö
Tatlım biliyorum ovulasyon testi olduğunu. O yüzden dedim zaten anlamıyorum diyeOvulasyon bebegim bunlar deli miyim ben hergun hamilelik testi yapiyimguldurdun kiz beni neyse ki bende anlamiyorum millet ne derse ona uyuyorum adet duzensizligim var diye aldim sagolsunlar kullanma klavuzu sadece nereye kadar isiceni gosteriyo
Ama sen cok tatlisinnnTatlım biliyorum ovulasyon testi olduğunu. O yüzden dedim zaten anlamıyorum diye
İyi gecelerİyi geceler
Mevlüt usta kim yaa? Bari tanıdık birini bulaymış.Kız dur karnım agridibenim koca da yarın çayın yanına kek yapmamı istedi,bende mi mevlüt ustadan takilsam
Bende o zaman o çocuğu sınıfa sevdirmeye çalışan haşarı ama iyi kalpli kız mı oluyorumEhhheh aynı söz benimde aklıma geldi
Kendimi sınıfa yeni yeni alışmaya çalışan sessiz sakin, saf ve masum çocuk gibi hissettim
İyiyim kuzu kk da dolanıyorum, kapanmış konulara bakıyorum. Aksiyonlu oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?