Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
K Kendinisevenbirii hiçbir başlığa uymayanlar bölümünde. Kocam altına mıçıyor mu işiyor mu başlık öyle birşeydi
Sağ ol yaaa
Ben de bdv de bulamadım..
Hatta iğrenç bir hikaye geldi. Hayretle okudum ama fake olduğunu düşünmüyorum.

Hamile misin kız ben anlamıyorum bunlardan
Ovulasyon bebegim bunlar deli miyim ben hergun hamilelik testi yapiyim guldurdun kiz beni neyse ki bende anlamiyorum millet ne derse ona uyuyorum adet duzensizligim var diye aldim sagolsunlar kullanma klavuzu sadece nereye kadar isiceni gosteriyo

Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış durumu yani
Eee daha daha nasılsın
Ehhheh aynı söz benimde aklıma geldi

Kendimi sınıfa yeni yeni alışmaya çalışan sessiz sakin, saf ve masum çocuk gibi hissettim

İyiyim kuzu kk da dolanıyorum, kapanmış konulara bakıyorum. Aksiyonlu oluyorlar

Ovulasyon bebegim bunlar deli miyim ben hergun hamilelik testi yapiyim guldurdun kiz beni neyse ki bende anlamiyorum millet ne derse ona uyuyorum adet duzensizligim var diye aldim sagolsunlar kullanma klavuzu sadece nereye kadar isiceni gosteriyo
Tatlım biliyorum ovulasyon testi olduğunu. O yüzden dedim zaten anlamıyorum diye

Kız dur karnım agridi benim koca da yarın çayın yanına kek yapmamı istedi,bende mi mevlüt ustadan takilsam
Mevlüt usta kim yaa? Bari tanıdık birini bulaymış.
Ya da ben mi tanımıyorum.

Bende o zaman o çocuğu sınıfa sevdirmeye çalışan haşarı ama iyi kalpli kız mı oluyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…