- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #20.781
Plastik su şişesiUnuttum başlığını valla.hortum takcakmış herifin şeyine bi de şaşal falan diyodu şaşal ne onu anlamadım su şişesi mi şaşal marka su vardı eskiden
Şaşal ne kızlar aydınlatın beni
Konunun adı ney yaa, bakmazsam valla catlarim ha
Yaa yorma tabi mune ablayi, du şimdi buraya getirtme kadiniAlası hemde. Mune anında selasını okudu K Kendinisevenbirii şimdi etiket yapıp çağırmayım buraya ablayı
Kaç çocuk vardı sendeSaf şeytan benimkisi. Vitamin hapları da var. Şurupların tadını beğeniyormuş aromalı falan
İyi geceler canım. Bol bol maden suyu tüket iyi gelirNeyse kizlar ben yatiom az yattım bugün az daha yatayım çok berbat haldeyim
Kafam dağılsın diye geldiydim.hala bulantılar içerisindeyim
İyi geceler tatlı rüyalar kertenkeleler
Evli olduğumu saymazsak 2Kaç çocuk vardı sende
İşte Türkiye çapında konserleri var ve gitmek istiyorum. Ama arka sıradan değil. En azından görmek istiyorum. O da baya tuzluAy bayılıyorum bu adamın müziklerine
Yanni'yi de tavsiye ederim
Çelik gibi sinir lazımBrom kızıyor ama bir ayağım orda. Banlanmamaya dikkat ediyorum elimden geldiğince
İyi günümdeysem giriyorum genelde. Sinirlerim sınanırken, dozu ayarlayabilmek içinÇelik gibi sinir lazım
Öğrenince bana da haber et. Bende çatlayacağımKonunun adı ney yaa, bakmazsam valla catlarim ha
Yaa yorma tabi mune ablayi, du şimdi buraya getirtme kadini
Hemen ışınlanıyomK Kendinisevenbirii hiçbir başlığa uymayanlar bölümünde. Kocam altına mıçıyor mu işiyor mu başlık öyle birşeydi
Ya mideni üşüttün ya da hamilesin. Çaydan tat alamamanın başka izahı yokacabasi kim
sağolasın canim benim :) bu aralar cayin tadi yok ama yasen hangi caydan aliyosun limonsuzum
Konular değil de genelde yorumlar adamı şeyapıyoİyi günümdeysem giriyorum genelde. Sinirlerim sınanırken, dozu ayarlayabilmek için
Yani gittiğine değmeli ama tuzludur ön sıralar dediğin gibiİşte Türkiye çapında konserleri var ve gitmek istiyorum. Ama arka sıradan değil. En azından görmek istiyorum. O da baya tuzlu
Ayyy selam tatlım. Bende yeni geldim. Gel küsme ya bizim kızların fazla muhabbetten gözü görmemiştirHmm sağolun birinizde cevap vermediğiniz için.
Bi daha muhabbetim olanların muhabbetine gireyim
TriplerdeyimAyyy selam tatlım. Bende yeni geldim. Gel küsme ya bizim kızların fazla muhabbetten gözü görmemiştirnasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?