- 12 Haziran 2019
- 19.822
- 122.271
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #20.861
DemiKiz koca atılır mı bi kenara Allah emi
Su doldurulan buyuk kaba yada siseye denyo canisiŞaşal ne bi açıklamadınız gittişişe mi
Hele bi insan başına geleceği bile bile alarmı niye kapatır
Yazık kııızDaha taze gelinmiş bilmiyormuş kıyamam
Kolay gelsin canim erkrkler cok pis oluyo minik minik killar tuyler allahim yatiyolar kil dokuluyo kalkiyolar banyo lavabo hep kilTemiz don deme bana bu ara,
Evdeki erkek popülasyonundan fenalık geldi 2 gündür çamaşır yıka yıka
Babam, kardeşim, eşim ooy çook yoruldum
Nasl gecti babanla vakit cnmTemiz don deme bana bu ara,
Evdeki erkek popülasyonundan fenalık geldi 2 gündür çamaşır yıka yıka
Babam, kardeşim, eşim ooy çook yoruldum
Meraktan sabaha cikamam malii nolur söyleYaa aklıma geleni söylemicemyeminle çarpılıcam sizin yüzünüzden medyum keto gibi giricem yatağa
HiiccDemibari senin yanında demesin
Saat başı tuvalette biriyle mesajlaşıyor sandıysa demekkiYazık kııız
Bi bildiği varki adamın alarm kuruyomuş ,bi sor önce kocana be mübarek
He doğru tahmin etmişim o zamanSu doldurulan buyuk kaba yada siseye denyo canisiben oyle bilyom
Reglimde ben biraz 2 gundurKiz koca atılır mı bi kenara Allah emi
Bende canim uyuttum cocuklari banyo etcem basimda yuk tasiyom sanki size takilinca hayatla baglantim kesilyo sankiBenim de❤ ben adamı işe yolcu ettim bebelerimi de yatırdım
Kolay gelsin canim erkrkler cok pis oluyo minik minik killar tuyler allahim yatiyolar kil dokuluyo kalkiyolar banyo lavabo hep kil
Nasl gecti babanla vakit cnm
Rica ederim tatlimHe doğru tahmin etmişim o zamansağol kuzum
Ahaha bazen eşimle kavga esnasında aklıma geliyor,ayi gibi tüy dokuyon git kıllarını temizle sen once bana laf yetiştirme diyeKolay gelsin canim erkrkler cok pis oluyo minik minik killar tuyler allahim yatiyolar kil dokuluyo kalkiyolar banyo lavabo hep kil
Yaa ben üzümlü keki hiç sevmem.tövbe yarabbim keçi pokuna benzetirim hep kekin içindeMeraktan sabaha cikamam malii nolur söyle
Hiicc
Heralde bagimlilik yapti bu test bende
Benimki spora tekrar basladi epilasyona git kaybet o killari artik biktim mini mini yerde gordukce diyorum hic sessizce kaciyoAhaha bazen eşimle kavga esnasında aklıma geliyor,ayi gibi tüy dokuyon git kıllarını temizle sen once bana laf yetiştirme diyeadam sok
Cocuk olsun diye ovulasyon testi yapiyorum hergun adetim duzensiz ama birazcik b*kunu cikartmisimİstifçi misin yahu bu ne böyle
Neye yarıyor bunlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?