- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #20.901
Ama pasta ağlasın. Gözyaşı ı gibi aksınKız dur karnım agridibenim koca da yarın çayın yanına kek yapmamı istedi,bende mi mevlüt ustadan takilsam
Suçun neydi gardaşS.a Hapisten yeni çıktım
Fortum dediğm kusura bakmayın. Hortumu bağladım ucunu klozete uzattimFortuma hala guluyorumm hhahahahhaja
Evde durumlar müsaitse ve disiplinine güveniyorsan olabilir. Ama dershanelerin herzaman +sı vardır. Çıkan sorular üzerinde konuşulur, daha güncel olur herşey. Umarım gönlünce olur herşeyHayırlı akşamlar büyük vee küçük kertenkelelerimm ❤
Sizlere bir konu hakkında danışmak istiyorum, ben çok kararsız kaldım.
Biliyorsunuz bu sene tekrar KPSS gireceğim. Eksiğim net alan sınavından. Aslında evde hazırlanmak en baştan beri düşüncemdi ama dersane konusu epey kafamı kurcaladı. Birkaç dersane ile görüşmeye gittim ama sadece alan dersleri için. Sorun şu ki dersane bana 1 buçuk saat yol uzaklığında ve başka seçeneğim yok.
Dersler genelde 1 gün olurmuş ama 2 ye çıktığı da olabiliyormuş kii çok normal değişebilir.
Sizce evde İnternet ve video paketler ile mi eksiğimi kapatsam yoksa alan dersleri için dersaneyi düşünsem mi.
Şimdiden çok teşekkür ederim❤ sizler de iyisiniz inşallah
O sekilde dikme degil cok farkli bisey tek kisi yapabilir cnm. Benimkide brakmiyo surekli pesimde zaten elimden tutup goturyo yanina oturyuyooyyy Allah kolaylık versin canım ya
yardım edebilecek kimse yok mu. halam çok olunca getiriyodu biz de işleyip yardim ediyoduk ona. cidden çok göz yorucu ve el oyalayici bisey.
belki bebis de seni özlüyodur bocum. benim sadece koltukta oturup onu izleyim isterdi. asla bisey yaptırmaz yerimden da kaldirmazdi
Yarına ödev bırakmıyon, çalışkanım benim
Saol kuzuuu. Bukadar alintidan kendimi secemedim direk alintiladimHoşgeldin bıdık nerelerdesin, muhabbet akıyor burda şelale gibi. Kapılan gidiyor
Şaka yapma kalbime iner
Kolay gelsin böcüğüm
Sorarken cevabını vermişsin, gelmiyorsun diye olabilir mi?
Hoşgeldin
Asıl ben yakışıklıyım daha bıyık aldırmaya bile gidemedim. Pala Cici derler namıma vay vay
DemeNoldu benim negoma nazar mı değdi
Gülnihalim sen ikizlere mi hamilesin
Yeğenimin resmini gönderiyorum, kendi güzelliğimi gösteriyorum yine düzelmiyorsun durumun çok ciddi gülom napıcaz
Ne guzel cnm.cok sevindim darisi basima ...Aman sorma koltuk üstünü supurmekten gına geldi :)
Güzel geçti canım, umduğumdan iyi geçti
Hala bizde, 1 hafta kadar daha kalacak
KesinlikleSizce degerlendiriyim mi?
Ben hiç anlamıyorum bu işlerden ama her zaman değerlendir derimSizce degerlendiriyim mi?
İs olarak yapiyorum is veren getiriyor ona gore yapiyorum tas dizim isi kiyafetlerde tasli desenler oluyorya onlari kaliba dizip bantliyorum braz karisik isİş olarak mi yapıyorsunuz yoksa yapıp mi satıyorsunuz arkadasım.
Hhahaahhaha baya guldum bu yorumaaaBen hiç anlamıyorum bu işlerden ama her zaman değerlendir derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?