- 13 Mayıs 2018
- 1.905
- 9.301
- 128
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #20.881
NedennnnnAyy sustum
Ay şimdi de ben şokReglimde ben biraz 2 gundur
Uzak oldu el oldu herifim bana bende urkek bir ceylan misali seke seke gezyom ewde
Üstteki mesajımdan dolayıNedennnnn
YaaYaa ben üzümlü keki hiç sevmem.tövbe yarabbim keçi pokuna benzetirim hep kekin içindeçağrışım yapıp da şeyapmayın sonra pıt pıt pıt
Aa bizim herif burdan geçmiş
NapayimmAy şimdi de ben şokregl olunca kocayla niye araya mesafe koyuyonuz anacim
Ama ben dedim söylemiyim diyeYaaAmecey inde dediği gibi,musadenle yarılıyorum malii lakin su an vazgeçtim üzümlü kek yapmaktan,ama eşime aciklayamazsam belkim yaparım yine de,yememek şartıyla
Bazı kelimelere sansür geldiği gibi bende kendime sansür koydum artık anneaslanNapayimmbenim libido yuksek demeee demeee
Ateşle barut yanyana durmasın diyedirAy şimdi de ben şokregl olunca kocayla niye araya mesafe koyuyonuz anacim
Keciii seysiiÜstteki mesajımdan dolayı
Anladim anladim demee biseyBazı kelimelere sansür geldiği gibi bende kendime sansür koydum artık anneaslanyoksa cook şey derdim dee demiimm
Herkesin sebebi olcam galibaKeciii seysii
Ayyy daha tovbelerr aklima gelir yemem
Tammda bu ewett yoksa canini alcaktim bilyosunuz benim tawsanin yakalayamadim dustum bu mapus damlarina 5 gun boyle kanka dewamAteşle barut yanyana durmasın diyedir
İyi gecelrr canimmKızlar size iyi geceler güzel muhabbetler
Dimi dimiHerkesin sebebi olcam galiba
Bende
İyi geceler canimm bnde yatiyimmmBen de yatayım.İyi geceler hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?