- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #21.601
Burası pek sessiz pek minnoşmuş bugün
Doğru söylüyorsun cnm.Teyzemler bende 1 hafta. Öyle takılıyoruzaksam yemeği telasi başlamıştır
cumartesi gezmeleri misafirler
haftasonu yoğun geciyodur kuzu
sen naptın
Doğru söylüyorsun cnm.Teyzemler bende 1 hafta. Öyle takılıyoruzSen ne yaptın
Vuuu bana hayran okudunuz mu bana banayaaa ne güzelinternetsiz olduğum için ben hiç bişey izleyemiyorum doğru düzgün tv de acmiyoruz çocuk için bi gün bende izlicem inşallah
senle çok benzer yönlerimiz var negomhayranım sana beybi
Ayyy bayılırım tekrar tekrar izledim onu daBen de babam gidince şaşıfelek çıkmazına başlayacağım, izlemiş miydin? Harika bir trt dizisi
Ayyy bayılırım tekrar tekrar izledim onu daberaber başlayalım.
Şimdi arada yeditepe İstanbul, arada yedi numara açıyorum
Bende bugün doğum gününe gittim, yemek yaptım şimdi yeriz.
Ya küçük oğlum kustu birden az önce, umarım salgın değildirüşütmüş olsun
Sağol canım amin. Ya çocuklar hasta olunca babalarının pimpiriği beni yıpratıyor, çocuklara üzülmeye bile bile fırsat vermiyorGeçmiş olsun kuzum inşallah değildir
Sağol canım amin. Ya çocuklar hasta olunca babalarının pimpiriği beni yıpratıyor, çocuklara üzülmeye bile bile fırsat vermiyor
Ya deli ediyor bu konu hakkında bir gün uzun uzun yazarım, doğumdan beri doluyum yaniOff en sinir olduğum şey gerçekten, sanki annesi olarak sen düşünemiyorsun. ☹
Kadınların genel sorunu bugun ne pişirsemaynen yaaa yat saati geldi beybiben de senin gibi bir çorba makarna yapacağıma gider tatlı falan yapar ne pisirecegimi kara kara düşünürüm
Vuuu bana hayran okudunuz mu bana bana
Kadınların genel sorunu bugun ne pişirsem
Yaaa
hislerimi sana böyle açayım
Sende öylesin canım, herkesin halinden anlıyorsunöyle de bi tatlı insansın işte nasil sevmeyelim hayran olmayalim
hava bi tuhaf negom ya ben de iki üç gündür kötüyüm bi acayip oldum. umarım mevsimsel geçiştirateşi var mi
Sende öylesin canım, herkesin halinden anlıyorsun
Ateşi yok, üşüttü kesin, sardım sarmaladım, metpamid verdim şimdi
Metpamid şurup canım bulantı için, uyanıp duruyor, soğuk vücudu kesin üşüttü yasağolasın canım benim
ateşi yoksa korkmuyorum ben genelde :)
inşallah senin minnos da cabuk toparlar. metpamid ne ola ki negomben bilmiyorum onu takviye falan mi
sıcak banyo yapsa rahatlar mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?