- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #21.621
Evet cnm uzaktalar. Minikomu sütten kesiyorum. Yardımcı oluyor sağolsun. Duygusal olarak bitik durumdayım. Bugün ve bu gece çok zor benim içinooo teyze candir yaaa
napam kuzu kocayı işe yolladim dönüş saati belirsiz yineçocukla yemek yedik şimdi. öyle cok sıradan bı gün benim için
uzakta mi oturuyo teyzenler :)
Metpamid şurup canım bulantı için, uyanıp duruyor, soğuk vücudu kesin üşüttü yadaha eşimin haberi yok, gelir hemen acile gidelim der offf
Çok çok geçmiş olsunMetpamid şurup canım bulantı için, uyanıp duruyor, soğuk vücudu kesin üşüttü yadaha eşimin haberi yok, gelir hemen acile gidelim der offf
Kizlarrr nabiyosunuz
Evet cnm uzaktalar. Minikomu sütten kesiyorum. Yardımcı oluyor sağolsun. Duygusal olarak bitik durumdayım. Bugün ve bu gece çok zor benim için
Bugün biraz daha iyiyim.annemde kaliyorm ondan sanirmhoşgeldin hamiş
napalim beybi benim stabil
sen nasılsın napiyosun rahatlama var mi
Sağol canımÇok çok geçmiş olsun
İnşallahh. Aşırı zorluyor. Ağlamaları, kendini yerden yere atmaları vs. Eşimde kesme bence diyor üstelik, daha da kötü hissediyorumben de kestim üç dört gün falan oluyo ameceyim.
başta zor oluyo ama cabuk alisiyolar cocuklar. inşallah gece kesintisiz uyuduğun günler çok yakın artık
Evet cnm uzaktalar. Minikomu sütten kesiyorum. Yardımcı oluyor sağolsun. Duygusal olarak bitik durumdayım. Bugün ve bu gece çok zor benim için
Canım bir kere kustu kova koydum bak mikroplar dışarı çıksın ki iyi ol diye anlattım ama, anası kılıklı kusmadan korkuyorben sicak banyo yapıp uyuyunca çok iyi geliyo ya. ondan aklıma sıcak duş geldi negom.
bide kusarak rahatalamaz mi bünye. baskilamak daha mi iyi olur. hiç bilmiyorum ben. benimki kusar sonra uyur
esin kaçta geliyo ki belki o zamana kadar çocuk da ferahlar uyur
Bugün biraz daha iyiyim.annemde kaliyorm ondan sanirm
Hosbuldum canm
Nasılsın
İnşallahh. Aşırı zorluyor. Ağlamaları, kendini yerden yere atmaları vs. Eşimde kesme bence diyor üstelik, daha da kötü hissediyorum
Canım bir kere kustu kova koydum bak mikroplar dışarı çıksın ki iyi ol diye anlattım ama, anası kılıklı kusmadan korkuyoristemiyorum kusmak diyor, sıcak banyo iyi olurda iyice üşür şimdi canım, acayip soğuk bugün hava. Birde şimdi uyuyor, uyanıp duruyor sadece, banyo desem iyice ağlar
Amiin canım sağolsıcak su torbası falan koydun mu peki negom banyo yapamasa da sicak iyi gelirdi.
benim de en korktuğum şeylerden biridir kusmak. oglum da tutar kendini son ana kadar. hatta araba tuttuğunu bile anlayamadik kusmayip kendini tuttuğu için
inşallah çabucak iyileşir ya. aniden buz kesti hava dahiç mevsim geçişi olmadi ki
Allah kolaylık versin sana da
Dün eşim maçtan geç geldi bnde uyudum kaldm annemde bugün de vardiyaya gitti yine burda uyurumanne candır yaaa
kalcak misin uzun süre haftasonu geçirmek için mi gittin:)
iyiyim canım çok şükür şimdi çocuğu uyutuyorum. doktora ne zaman gitceksin ross
ay ben bunu izledim koptuuummm
Adamın anısına bakın
evet çünkü ctesiBurası pek sessiz pek minnoşmuş bugün
Allah yardımcın olsun canısıEvet cnm uzaktalar. Minikomu sütten kesiyorum. Yardımcı oluyor sağolsun. Duygusal olarak bitik durumdayım. Bugün ve bu gece çok zor benim için
Kizlarrr nabiyosunuz
Ayy bnde oylehimİyilik Roscum, sğuk kışş gecesi gibi aynıı, sarındım sarmalandım oturuyorum
Sen napıyosun nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?