Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ooo teyze candir yaaa
napam kuzu kocayı işe yolladim dönüş saati belirsiz yine çocukla yemek yedik şimdi. öyle cok sıradan bı gün benim için
uzakta mi oturuyo teyzenler :)
Evet cnm uzaktalar. Minikomu sütten kesiyorum. Yardımcı oluyor sağolsun. Duygusal olarak bitik durumdayım. Bugün ve bu gece çok zor benim için

Metpamid şurup canım bulantı için, uyanıp duruyor, soğuk vücudu kesin üşüttü ya daha eşimin haberi yok, gelir hemen acile gidelim der offf

ben sicak banyo yapıp uyuyunca çok iyi geliyo ya. ondan aklıma sıcak duş geldi negom.
bide kusarak rahatalamaz mi bünye. baskilamak daha mi iyi olur. hiç bilmiyorum ben. benimki kusar sonra uyur

esin kaçta geliyo ki belki o zamana kadar çocuk da ferahlar uyur

Evet cnm uzaktalar. Minikomu sütten kesiyorum. Yardımcı oluyor sağolsun. Duygusal olarak bitik durumdayım. Bugün ve bu gece çok zor benim için

ben de kestim üç dört gün falan oluyo ameceyim.
başta zor oluyo ama cabuk alisiyolar cocuklar. inşallah gece kesintisiz uyuduğun günler çok yakın artık

ben de kestim üç dört gün falan oluyo ameceyim.
başta zor oluyo ama cabuk alisiyolar cocuklar. inşallah gece kesintisiz uyuduğun günler çok yakın artık
İnşallahh. Aşırı zorluyor. Ağlamaları, kendini yerden yere atmaları vs. Eşimde kesme bence diyor üstelik, daha da kötü hissediyorum

Canım bir kere kustu kova koydum bak mikroplar dışarı çıksın ki iyi ol diye anlattım ama, anası kılıklı kusmadan korkuyor istemiyorum kusmak diyor, sıcak banyo iyi olurda iyice üşür şimdi canım, acayip soğuk bugün hava. Birde şimdi uyuyor, uyanıp duruyor sadece, banyo desem iyice ağlar

Bugün biraz daha iyiyim.annemde kaliyorm ondan sanirm

Hosbuldum canm
Nasılsın

anne candır yaaa
kalcak misin uzun süre haftasonu geçirmek için mi gittin:)

iyiyim canım çok şükür şimdi çocuğu uyutuyorum. doktora ne zaman gitceksin ross

İnşallahh. Aşırı zorluyor. Ağlamaları, kendini yerden yere atmaları vs. Eşimde kesme bence diyor üstelik, daha da kötü hissediyorum

baslamisken bırakma artik çocuğun da kafası karışmasın kuzu ya. ben geceyi kestim önce sonra gündüz azaltcam derken benim uyanık gece ememiyorum diye gündüz daha çok emmeye başladı. bende pat diye kestim

ama bizimki büyüdüğünü duymaya cok hevesli. artık seb çocuk oldun bardaktan süt iciceksin annenin sütü bitmiş diyorum hemen bardak diyo

sen de ara ara konusursun anlatırsın:)
eşine bakma uzadikca zorlasiyo

sıcak su torbası falan koydun mu peki negom banyo yapamasa da sicak iyi gelirdi.

benim de en korktuğum şeylerden biridir kusmak. oglum da tutar kendini son ana kadar. hatta araba tuttuğunu bile anlayamadik kusmayip kendini tuttuğu için

inşallah çabucak iyileşir ya. aniden buz kesti hava da hiç mevsim geçişi olmadi ki
Allah kolaylık versin sana da

Amiin canım sağol battaniyeye sardım bakalım.
Ya bende işte çok tutarım
Senin kuzu tam şenlik

anne candır yaaa
kalcak misin uzun süre haftasonu geçirmek için mi gittin:)

iyiyim canım çok şükür şimdi çocuğu uyutuyorum. doktora ne zaman gitceksin ross
Dün eşim maçtan geç geldi bnde uyudum kaldm annemde bugün de vardiyaya gitti yine burda uyurum

Sabah gelene kdr bnmki ohoooo

Zaten çocuklar ananemde kalcaz diye durmuyorlar

Yarın donerm artık heralde

Ohhh uyut uyut bnmkiler zivanadan çıktı bugün uykuyu aldılar :S

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…