- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #21.561
Vefa beklentimizin ne olduğu da önemli böyle bir durumda kuzucuk. Ben kendi vefa algıma göre eksik buldum. Telefon numaramı da kimseye vermediğimden..En uzun bir seneden fazla en kısa 20 gün 1 ay girmediğim olmuştur.
Vefasızlık gerçekten görmedim.
Şimdi zaten eskisi gibi değil kk ya girmesekte telefonlarımız var nerdesin lan diye sorarlar adama.
2 kere cezayı çok ceza almadım sadece 2 kere yani az geldiği için dedim :)
Neyse bu sefer kesin gittim
Vefa beklentimizin ne olduğu da önemli böyle bir durumda kuzucuk. Ben kendi vefa algıma göre eksik buldum. Telefon numaramı da kimseye vermediğimden..Tabi genele mal etmiyorum 4 5 üye için bunu söylüyorum aslında. Amann sene öncesinin mevzusu ya. O zamanlar kimseyle bu kadar paylaşımım da olmamıştı tabi. Yeni üyeydim. Ama birkaç şeyi görmem için iyi bir deneyim olmuştu.
NasılsınEfendim zipra :)
Nasılsın
Benimdeya sabahtan beri ona bakıyorumİyiyim şükür hayattayım. Hiç bişeyi sorun etmemeye çalışıyorum.
Neslican aklımdan kalbimden çıkmıyor onun burukluğu var.
Sen nasılsın?
Seni yerimBöyle bir nedenden gidilmemeli
Bdv dışında ban yiyip sinirlensen anlarım ama orası mayın tarlası. 2 yorumdan 1 inde illa banlanıyorsun. Siteden gideceğine bdv yasağı koy kendine. Cidden girmeyince de oluyor kuzum.
Bende 1 defa gittim. HattaByNkoaLa ile beraber gittik. Benim yediğim bir bana sinirlendik. O da sen durmazsan bende durmam dedi. Ama üyelik iptali yaptırmadık. Girmeme kararı aldık. 1 2 ay da girmedik tahminimce. Sonra baktık burası öyle vefasız ki. Can ciğer olduğunu sandığın üyeler aynı akışta devam ediyor. 2 3 gün profile dön artık özledik msjları.. 4.gün finito Gidip gitmemen hiçbirşey ifade etmiyor. RosSsS a gel dönüşümüz muhteşem olsun dedim, döndük ulan döndüğümüz bile fark edilmedi direkt yerin doluyor burada RosSsS un yeri o yüzden (gerçi sadece nedenlerden biri) çok farklıdır bende. Eski tayfanın hepsiyle kestim bağlantımı tabi bu nedenle. Şimdi gerekmedikçe pas dahi vermiyorum. Ben banlı ve haberli gitmiş üyeleri hala etiket yapıyorum vefa için.. Ama herkes öyle değil. Bu topikteki herkesin vefalı olduğuna inanıyorum ama kk da benim topikten ibaret değil.
O yüzden gitme derim ben. Dönme ihtiyacı hissedeceksin. Ve döndüğünde çok şey değişmiş olacak, üzüleceksin.
Çok kararlıysan bir süre girme.
Malesef şamdanım yokOlanlar da köy içinde gecekonduvari..
Öğretmen lojmanları polis lojmanları gibi değildir şamdanım. Ücra yerlerde ve yıkık dökük olurlar.
Zaman daha var dediğin gibi. Allah kararlamıştır.
Yedi numarayı izlemeye başladım desem daha yeni, bu kadar olur
yaaa ne güzelinternetsiz olduğum için ben hiç bişey izleyemiyorum doğru düzgün tv de acmiyoruz çocuk için bi gün bende izlicem inşallah
senle çok benzer yönlerimiz var negomhayranım sana beybi
Ben de babam gidince şaşıfelek çıkmazına başlayacağım, izlemiş miydin? Harika bir trt dizisi
eveeeeeetttt biliyorum o diziyi de
bı gün ben de izlicem ya hepsiniinşallah internet bağlantısı olan bi ev bulcaz
Girdim yavru kuşşş geçtim
Girdim yavru kuşşş geçtim
İnşallah kuzum teşekkür ederimTebrikler canımmm, hayırlı olsun ehliyetin. Kazasız belasız kullan inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?