Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vefa beklentimizin ne olduğu da önemli böyle bir durumda kuzucuk. Ben kendi vefa algıma göre eksik buldum. Telefon numaramı da kimseye vermediğimden.. Tabi genele mal etmiyorum 4 5 üye için bunu söylüyorum aslında. Amann sene öncesinin mevzusu ya. O zamanlar kimseyle bu kadar paylaşımım da olmamıştı tabi. Yeni üyeydim. Ama birkaç şeyi görmem için iyi bir deneyim olmuştu.

Kız yeni üye diyosun bak 8 sene üstüne önce face 1 sene sonrada ilk kez tel verdim.
Kılı kırk yarmak değil başka bişeydi yaptığım 9 sene hacı anlıyosun dimi? Sırf burdan görüşülen 9 sene. Vefada artık gelsin bizden öğrensin bişeyleri.

Şimdi o kadar sıkı değilim ama hala tetikteyim.

Seni yerim
Heryerde herşeyde her olayda bana olsan sevgini kattigin için

Valla biz şok olmuştuk Yaaa dimi millet iki gün yazmış sonra el etek çekilmiş samimiyetleri yalanmış falan falan bir çok şey gördük

Senin olmadığın yerde ne işim var ulaaaaaa dellendim

Allah kolaylık versin zor isini kolay kılsın canım benim

polis lojmaninda bi kez oturunca ikinci kez oturulmuyo. doğuya saklarsiniz onu büyük ihtimalle.

mesaji buraya kadar yazabilmisim oglan uyandi bütün gece ve sabah agladi. kafam kazan gibi oldu
mevlit bugündü sanırım:) kazasız belasız atlatirsin umarim cicim

Yedi numarayı izlemeye başladım desem daha yeni, bu kadar olur

yaaa ne güzel internetsiz olduğum için ben hiç bişey izleyemiyorum doğru düzgün tv de acmiyoruz çocuk için bi gün bende izlicem inşallah

senle çok benzer yönlerimiz var negom hayranım sana beybi

yaaa ne güzel internetsiz olduğum için ben hiç bişey izleyemiyorum doğru düzgün tv de acmiyoruz çocuk için bi gün bende izlicem inşallah

senle çok benzer yönlerimiz var negom hayranım sana beybi

Ben de babam gidince şaşıfelek çıkmazına başlayacağım, izlemiş miydin? Harika bir trt dizisi

Ben de babam gidince şaşıfelek çıkmazına başlayacağım, izlemiş miydin? Harika bir trt dizisi

eveeeeeetttt biliyorum o diziyi de

bı gün ben de izlicem ya hepsini inşallah internet bağlantısı olan bi ev bulcaz

eveeeeeetttt biliyorum o diziyi de

bı gün ben de izlicem ya hepsini inşallah internet bağlantısı olan bi ev bulcaz

İnşallah canım ya ben sıkıntıdan patlıyorum İnternet olmayınca, televizyon da izlemiyoruz dediğin gibi. Eski diziler çok güzel :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…