- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #21.661
eşinin felsefesi dee epeyy değişikmişş samdanım heee yağmurdan kaçarken doluya yakalanıyorr
Ben genelde can sıkıntısından derss başındaykenn ama yokk tabikiii o kadar değill
Ahhh benim kocada taşısa KESK’eben bi sürü şey yaptım saysam sok olursun
Biber salçası yapcam Ocak’ta zor değil :)
Nasip canım bizim pek umudumuz yok zaten çalışmıyor bile olmayacak diye
Ahhh benim kocada taşısa KESK’eben bi sürü şey yaptım saysam sok olursun
Biber salçası yapcam Ocak’ta zor değil :)
Nasip canım bizim pek umudumuz yok zaten çalışmıyor bile olmayacak diye
Sagolll canım benimmmEllerine sağlık kutşişş
Hiçç öyle düşünmeyiin, nasibinizdir inşallahh olurrr
yemek ya da yememek işte bütün mesele bu eşim için
başladın mi ders çalışmaya kuzu:) bide soru sormuştun ama ben cevap veremedim. naptın karar verdin mi :)
14 kg fasulye 50 yarım şişe menemen 10 büyük şişe biber turşusu 6 poşet dolma biber 10 poşet Türlü 15 poşet kabak 7 poşet üzüm yaprağı 6 büyük şişe kahvaltılık yarında salca yapcam haftaya turşu o kadar belki atladığım da vardır :)inanırım zepra sen orta doğu ve Balkanların en hızlı zeprasisin benceanlat bakalim neler yaptın
ben pazardan nefret ederimesim pazar gezmeye bayılır. emekli amcalar gibi gezer hiç sıkılmaz
belli olmaz canım ya :) çevremde çok var o şekilde girip is sahibi olanAllah hayırlısını versin inşallah:)
Sagolll canım benimmm♥♥♥
İnsallah canım ama bilmiyorum bende pek ümitli değilim :)
Evet canım cok haklısın :)Hayırlısı olsuun inşallah canıım olmazsa da demek kii o sizin için güzel olandır
ahh samdanımm kolaylıklar diliyorumm
Henüz başlamadım canım. bu haftada hastaneye gideceğim bir kan değerlerime baktırıp bir de göz doktoruna gideceğim, uzuuunn süreç için bir hazırlık olsn diye
dersane konusunda kafam epey karıştı ama kendi planımla, internet video desteğiyle daha iyi gidecek sanırım. Şuan bu yöndeyim. Daha doğrusu en baştan böyle düşünüyordum ama dersane faydalı olur mu diye düşünmüştüm. Samdanım bna 1 buçuk saat uzaklıkta ve 1 gün olucaktı olursa sadece alan dersleri için, yanii her zaman gitme imkanm yok malesef kalacak yer vs sıkıntı. En iyisi hiç karıştırmayayım planımı dedm.
14 kg fasulye 50 yarım şişe menemen 10 büyük şişe biber turşusu 6 poşet dolma biber 10 poşet Türlü 15 poşet kabak 7 poşet üzüm yaprağı 6 büyük şişe kahvaltılık yarında salca yapcam haftaya turşu o kadar belki atladığım da vardır :)
yani kuzu zaten çok yabancı da değilsin konulara. online derslerde dediğin gibi rahat çalışırsın. ben şahsen alan dersanesine gittim ama yarısında bıraktımyattım evde psikolojik olarak çok kötü bi donemdeydim.
en azından evinde online derse moralin bozuk olsa da girersin. ama kışın mesela o yol bı günlük ders için bile çekilmez
benim de gözler gidik işe dönmeden kendimi hastanelere adayacağımnormalde kullanıyo musun gözlük
Ahahah yok kız ben gene yapmadım diyorum saha yapardım da olmadı :) çilek reçelini unutmusumgün 24 saat ve sen bunları gündüz yaptın demiay agzim açık kaldı diyemicem o az kalır yani
naptın sen zeprazepralarin gücü adina mi dedin hay maşallah her yerde deme nazar değer valla
şok olmam geçince yorum yapcam bu konuya. su an şoktan çıkamıyorum
Ahahah yok kız ben gene yapmadım diyorum saha yapardım da olmadı :) çilek reçelini unutmusumaaaa bide erik kompostosu vardı 8 şişe
Bana nazar deme içim cok yaralı valla
ayneen dediğin gibii samdanım, evde boş oluyor akşama kadar ve biliyo musun sadece 1 günlük alan dersi 2700 tl uçmuş fiyatlar. Bir de yollarda zaman geçireceğim en iyisi hiç bulaşmayım dedim.
Dışarda takmıyorum samdanımama derecelii gözlüğüm varr epeydirr kontrole de gitmediim bir bakayıım ne durumdalar - kendimi psikolojik olarak da hazırlamaya çalışıyorumdur -
Ya övünmek için yeminle söylemiyorum ama cok nazar alıyorum gecende hacamat yaptırdım arkadaş cok hastalandı dedi ben o kadar insana yaptım senin gibi hiç olmadım hatta hiç hasta olmadım cok ağır nazarın var dedinoldu ki kuzum yaaa
ama bu da insan üstü bı çalışma yani benim diyen kadin altından kalkamaz. sen maşallah yapmışsın bide kendini begenmiyosun farkında mısın
amaaannnn 2700 tl ye neler yapılır boşver allasenevde calisirsin.
bende de ekrana baka baka bozukluk oldu sanırım. acayip bulanık görüyorumgözlük şart beraber takalim fıstığım hazırla kendini
evde cok rahat calisirsin. modun düşerse gelirsin hep beraber kaldiririz düştüğü yerdenseneye senin senen olcak hadi bakalım
Ben misafirlikteyim kuzum yaa gelemedim bugun buraya cok napiyosunuz
ay ben bunu izledim koptuuummm
evet çünkü ctesi
Allah yardımcın olsun canısı
Ya övünmek için yeminle söylemiyorum ama cok nazar alıyorum gecende hacamat yaptırdım arkadaş cok hastalandı dedi ben o kadar insana yaptım senin gibi hiç olmadım hatta hiç hasta olmadım cok ağır nazarın var dedi
Valla KuZum elimden gelse daha fazla yapcam da işte ben işe yeni başladım o zamanada mevsimleri bitiyo herseyin bakalım bi salça ile bi çeşit daha kahvaltılık yapsam yeter :) heee bide sos yapmıştım makarna için 5 kg onuda söylemeyi unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?