Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eşinin felsefesi dee epeyy değişikmişş samdanım heee yağmurdan kaçarken doluya yakalanıyorr

Ben genelde can sıkıntısından derss başındaykenn ama yokk tabikiii o kadar değill

yemek ya da yememek işte bütün mesele bu eşim için

başladın mi ders çalışmaya kuzu:) bide soru sormuştun ama ben cevap veremedim. naptın karar verdin mi :)

Ahhh benim kocada taşısa KESK’e ben bi sürü şey yaptım saysam sok olursun

Biber salçası yapcam Ocak’ta zor değil :)

Nasip canım bizim pek umudumuz yok zaten çalışmıyor bile olmayacak diye

Ellerine sağlık kutşişş

Hiçç öyle düşünmeyiin, nasibinizdir inşallahh olurrr

Ahhh benim kocada taşısa KESK’e ben bi sürü şey yaptım saysam sok olursun

Biber salçası yapcam Ocak’ta zor değil :)

Nasip canım bizim pek umudumuz yok zaten çalışmıyor bile olmayacak diye

inanırım zepra sen orta doğu ve Balkanların en hızlı zeprasisin bence anlat bakalim neler yaptın

ben pazardan nefret ederim esim pazar gezmeye bayılır. emekli amcalar gibi gezer hiç sıkılmaz

belli olmaz canım ya :) çevremde çok var o şekilde girip is sahibi olan Allah hayırlısını versin inşallah:)

yemek ya da yememek işte bütün mesele bu eşim için

başladın mi ders çalışmaya kuzu:) bide soru sormuştun ama ben cevap veremedim. naptın karar verdin mi :)

ahh samdanımm kolaylıklar diliyorumm

Henüz başlamadım canım. bu haftada hastaneye gideceğim bir kan değerlerime baktırıp bir de göz doktoruna gideceğim, uzuuunn süreç için bir hazırlık olsn diye

dersane konusunda kafam epey karıştı ama kendi planımla, internet video desteğiyle daha iyi gidecek sanırım. Şuan bu yöndeyim. Daha doğrusu en baştan böyle düşünüyordum ama dersane faydalı olur mu diye düşünmüştüm. Samdanım bna 1 buçuk saat uzaklıkta ve 1 gün olucaktı olursa sadece alan dersleri için, yanii her zaman gitme imkanm yok malesef kalacak yer vs sıkıntı. En iyisi hiç karıştırmayayım planımı dedm.

14 kg fasulye 50 yarım şişe menemen 10 büyük şişe biber turşusu 6 poşet dolma biber 10 poşet Türlü 15 poşet kabak 7 poşet üzüm yaprağı 6 büyük şişe kahvaltılık yarında salca yapcam haftaya turşu o kadar belki atladığım da vardır :)

yani kuzu zaten çok yabancı da değilsin konulara. online derslerde dediğin gibi rahat çalışırsın. ben şahsen alan dersanesine gittim ama yarısında bıraktım yattım evde psikolojik olarak çok kötü bi donemdeydim.
en azından evinde online derse moralin bozuk olsa da girersin. ama kışın mesela o yol bı günlük ders için bile çekilmez

benim de gözler gidik işe dönmeden kendimi hastanelere adayacağım normalde kullanıyo musun gözlük

gün 24 saat ve sen bunları gündüz yaptın demi ay agzim açık kaldı diyemicem o az kalır yani

naptın sen zepra zepralarin gücü adina mi dedin hay maşallah her yerde deme nazar değer valla
şok olmam geçince yorum yapcam bu konuya. su an şoktan çıkamıyorum

ayneen dediğin gibii samdanım, evde boş oluyor akşama kadar ve biliyo musun sadece 1 günlük alan dersi 2700 tl uçmuş fiyatlar. Bir de yollarda zaman geçireceğim en iyisi hiç bulaşmayım dedim.

Dışarda takmıyorum samdanım ama derecelii gözlüğüm varr epeydirr kontrole de gitmediim bir bakayıım ne durumdalar - kendimi psikolojik olarak da hazırlamaya çalışıyorumdur -

Ahahah yok kız ben gene yapmadım diyorum saha yapardım da olmadı :) çilek reçelini unutmusum aaaa bide erik kompostosu vardı 8 şişe

Bana nazar deme içim cok yaralı valla

Ahahah yok kız ben gene yapmadım diyorum saha yapardım da olmadı :) çilek reçelini unutmusum aaaa bide erik kompostosu vardı 8 şişe

Bana nazar deme içim cok yaralı valla

noldu ki kuzum yaaa

ama bu da insan üstü bı çalışma yani benim diyen kadin altından kalkamaz. sen maşallah yapmışsın bide kendini begenmiyosun farkında mısın

amaaannnn 2700 tl ye neler yapılır boşver allasen evde calisirsin.

bende de ekrana baka baka bozukluk oldu sanırım. acayip bulanık görüyorum gözlük şart beraber takalim fıstığım hazırla kendini

evde cok rahat calisirsin. modun düşerse gelirsin hep beraber kaldiririz düştüğü yerden seneye senin senen olcak hadi bakalım

noldu ki kuzum yaaa

ama bu da insan üstü bı çalışma yani benim diyen kadin altından kalkamaz. sen maşallah yapmışsın bide kendini begenmiyosun farkında mısın
Ya övünmek için yeminle söylemiyorum ama cok nazar alıyorum gecende hacamat yaptırdım arkadaş cok hastalandı dedi ben o kadar insana yaptım senin gibi hiç olmadım hatta hiç hasta olmadım cok ağır nazarın var dedi

Valla KuZum elimden gelse daha fazla yapcam da işte ben işe yeni başladım o zamanada mevsimleri bitiyo herseyin bakalım bi salça ile bi çeşit daha kahvaltılık yapsam yeter :) heee bide sos yapmıştım makarna için 5 kg onuda söylemeyi unuttum

evett kuzuumm.

Ekran da ciddenn mahvediyorr gözleri,, tamamdırr gözlükleniyooruuz Gözlükler şekil önümden çekill esprisiyle buraya geleliim ihmal etme samdanım senin için de çok önemli işe başlayınca, ne zaman başlıyosun ?

ayyy canııımmm inşallah inşallahh, bu sene olacak diye diye başlıcam bakalım

kimi insanın yıldızı düşük olur zepram ya. demekki seninde öyle. ben inanirim nazara. doğrudur valla. hacamat yaptırman da çok İsabetli olmuş. birakmadan düzenli devam et ama. yaptıran kim varsa çok memnun cevremde :)

bide hakkaten söyleme yani bı günde bu kadar şey yaptığını. yuh ama bu kadar da yapılir mi balim napiyon sen
işe mi başladn zepram. ben seni ev hanımı saniyodum :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…