Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdiki bebeler hep böyle canım eti gerçekten zorlama bi arkadaşım vardı et yemezdi annesi kurban bayramlarında döverdi zorla yedirir di kız şimdi hiç yiyemiyor çok güzel kokuyor diyor ama ağzıma attığım an kusuyorum diyor et yerine yeşil mercimek verebilirsin biraz

Gene İRADE n var benim oda yok lan
Nasıl yok ya? Yolda yürürken taş bulup mu kemiriyosun, evde ağzın bir sn boş durmasın diye şeker kavonozlarını ağzına mı boşaltıyosun ne yapıyorsun
İraden mutlaka vardır, sen kullanmayı bilmiyorsundur

D Dilos06 canım nerelerdesin ? yolunda mı herşey ??
Burdayım gülüm iyim iyiyiz sunalik bişey yok baya pisman geçen gece ağlayarak fln uyudu hepsini silmiş arayanlara demiş ben evli barkli adamım arkadaşlar beni cagirmayin eşimle vakit geciricem fln demis ben hata yaptım gözüm hic birseyi görmedi seni en çok ben seven adam bu insnaalrla ne zaman çıksam değişik bişey oluyorum seninle aynı evdeyken niye olmuyor böyle şeyler fln dedi ben evimi yuvami seni kaybedemem ağladı agladi tabi bende çok ağladım öyle yani gülüm ♥

Canım şuan için sevindim, en azından iyi olmana.
Ama ne olur dikkat et kendine genede. Bir daha olmayacağının garantisini maalesef kimse veremez. Sen dikkat et kendine

Çok şükür bir musibet bin nasihattan olmus keske olmasaydı keske seini kalbin kırılmaya onurun yaralanmadan olsaydı buda musibet diyelim Rabbim dahada iyi dahada mutlu etsin pişman olur ve aynı şeyleri bidaha tekrarlamaz Rabbim huzurunu mutlulıgunu daim etsin canım kardeşim

Canım şuan için sevindim, en azından iyi olmana.
Ama ne olur dikkat et kendine genede. Bir daha olmayacağının garantisini maalesef kimse veremez. Sen dikkat et kendine
Evet CNm doğru söylüyorsun erkekge bişey olmaz olan kadına olur ben 1 haftada tam 6 kilo vermişim 50 kilo olmuşum düşün o kadar canım yanmis kimsee bir daha olacağını garantisini vermez CNm daha dikkatli olucam en ufak yanlisin da direk bosanirim kağıtları imzalayinca iş işten geçmiş olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…