- 7 Ocak 2018
- 27.577
- 80.043
- 598
- 36
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.961
Şimdiki bebeler hep böyle canım eti gerçekten zorlama bi arkadaşım vardı et yemezdi annesi kurban bayramlarında döverdi zorla yedirir di kız şimdi hiç yiyemiyor çok güzel kokuyor diyor ama ağzıma attığım an kusuyorum diyoriki yaşına az kaldı canım:)
istahsiz sayilmaz ama yemek seciyo. et yemiyo :) ben de zorlamiyorum açıkçası. içi alsa yerdi çocuk. kereste yer belki ya da büyüdükçe yiyebilir:)
ben 26 yaşından sonra çiğ domates yiyebildim o yüzden bazı şeyler zaman alıyo diye düşünüyorum:)
Hoş buldumBenim eşimde hergü eve ekmek alma diyor ben yiyen alırım sen yeme diyorum ama tabimi dayanamıyor
Senin çocuğun kaç yaşında canım iştahsız mı
Hoşgeldşn canımmmmm
GünaydıınnnnnGünaydın ☘
Sanada giniydin etobur kertenkeleAmecey
Nasıl yok ya? Yolda yürürken taş bulup mu kemiriyosun, evde ağzın bir sn boş durmasın diye şeker kavonozlarını ağzına mı boşaltıyosun ne yapıyorsunGene İRADE n var benim oda yok lan
Yolda yürürken taş bulup mu kemiriyosun
Şaşırmadım, sen kendindeki cevheri(İRADE) görmüyorsunYolda başlamadım henüz benimki ev tiryakiliği.
Neye bu kadar şaşırdın hemhiç mi görmedin benim gibisini?
Burdayım gülüm iyim iyiyiz sunalik bişey yok baya pisman geçen gece ağlayarak fln uyudu hepsini silmiş arayanlara demiş ben evli barkli adamım arkadaşlar beni cagirmayin eşimle vakit geciricem fln demis ben hata yaptım gözüm hic birseyi görmedi seni en çok ben seven adam bu insnaalrla ne zaman çıksam değişik bişey oluyorum seninle aynı evdeyken niye olmuyor böyle şeyler fln dedi ben evimi yuvami seni kaybedemem ağladı agladi tabi bende çok ağladım öyle yani gülüm ♥
Canım şuan için sevindim, en azından iyi olmana.Burdayım gülüm iyim iyiyiz sunalik bişey yok baya pisman geçen gece ağlayarak fln uyudu hepsini silmiş arayanlara demiş ben evli barkli adamım arkadaşlar beni cagirmayin eşimle vakit geciricem fln demis ben hata yaptım gözüm hic birseyi görmedi seni en çok ben seven adam bu insnaalrla ne zaman çıksam değişik bişey oluyorum seninle aynı evdeyken niye olmuyor böyle şeyler fln dedi ben evimi yuvami seni kaybedemem ağladı agladi tabi bende çok ağladım öyle yani gülüm ♥
Çok şükür bir musibet bin nasihattan olmus keske olmasaydı keske seini kalbin kırılmaya onurun yaralanmadan olsaydı buda musibet diyelim Rabbim dahada iyi dahada mutlu etsin pişman olur ve aynı şeyleri bidaha tekrarlamaz Rabbim huzurunu mutlulıgunu daim etsin canım kardeşimBurdayım gülüm iyim iyiyiz sunalik bişey yok baya pisman geçen gece ağlayarak fln uyudu hepsini silmiş arayanlara demiş ben evli barkli adamım arkadaşlar beni cagirmayin eşimle vakit geciricem fln demis ben hata yaptım gözüm hic birseyi görmedi seni en çok ben seven adam bu insnaalrla ne zaman çıksam değişik bişey oluyorum seninle aynı evdeyken niye olmuyor böyle şeyler fln dedi ben evimi yuvami seni kaybedemem ağladı agladi tabi bende çok ağladım öyle yani gülüm ♥
Evet CNm doğru söylüyorsun erkekge bişey olmaz olan kadına olur ben 1 haftada tam 6 kilo vermişim 50 kilo olmuşum düşün o kadar canım yanmis kimsee bir daha olacağını garantisini vermez CNm daha dikkatli olucam en ufak yanlisin da direk bosanirim kağıtları imzalayinca iş işten geçmiş olurCanım şuan için sevindim, en azından iyi olmana.
Ama ne olur dikkat et kendine genede. Bir daha olmayacağının garantisini maalesef kimse veremez. Sen dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?