Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah canım benim tekrarını yaşamak dahil artık istemiyorum biz kadinalr mutlu olmayı hak ediyoruz

günaydın kızlar,
geçmişe baktım ama okuyamadım hepsini, 30 sayfa birikmiş,
bugün dişe randevüm vardı,dolgu yapılması gerekiyordu, kadın doğumun rapor vermesi gerekiyormuş, lokal anestezi alabilir diye,
oysa daha geçenhafta kadın doğuma gidip sormuştum diş dolgusu yaptırabiilirmiyim diye,
boş yere hastanede beklemiş oldum, yarın kadın doğuma gidip ordan dişe gidecem inşaallah
bu arada hasta oldum hiç halim yok, hamileyim ilaçta kullanamam, bitkilerle idare edecem artık

İnşallah canım benim tekrarını yaşamak dahil artık istemiyorum biz kadinalr mutlu olmayı hak ediyoruz
Yaşamazsın inşaallah eşinde buyuk dersini aldı.. hak ediyoruz Allah vşcdan merhamet basiret acikliği versin sayın meşe odunlarımızaaaaaa

poncikvegece o hap ciddi hormonlarla oynuyor senede 2 den fazla icilmemesini oneriyorlar haberin olsun
İlk defa aldım, almak zorunda olduğum için oda
birde 24 saati geçtikten sonra aldım umarım işe yarar bende öyle şans varki kesin yaramaz

Madem alacaksin keske 24 saat beklemeseydin cnm ya.
Ya aslında almayacaktım bişey olmaz nasılsa dedim ama benim durumumda olan 2-3 kişiyle görüştüm hepsi de o şekilde hamile kaldım falan dedi doktorumla da konuştum oda pek parlak konuşmadı o yüzden biraz geç almış oldum

iyi olmana çok sevindim canım İşte bir kalemde silinip atılmaz inşaAllah hayırlarla düzelir bugünleri unutursunuz. Rabbim bir daha yaşatmasın asla sana Ama kendine çok çok dikkat ettekrar dönmesin o arkadaşlarına. Alkol içmeyi bilmiyorsa, beceremiyorsa içmesin boşver.

Amin canimmmm
Cidden korkutucu
Allah korumuş ikimizin de evladını

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…