- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.981
İnşallah canım benim tekrarını yaşamak dahil artık istemiyorum biz kadinalr mutlu olmayı hak ediyoruzÇok şükür bir musibet bin nasihattan olmus keske olmasaydı keske seini kalbin kırılmaya onurun yaralanmadan olsaydı buda musibet diyelim Rabbim dahada iyi dahada mutlu etsin pişman olur ve aynı şeyleri bidaha tekrarlamaz Rabbim huzurunu mutlulıgunu daim etsin canım kardeşim
Yaşamazsın inşaallah eşinde buyuk dersini aldı.. hak ediyoruz Allah vşcdan merhamet basiret acikliği versin sayın meşe odunlarımızaaaaaaİnşallah canım benim tekrarını yaşamak dahil artık istemiyorum biz kadinalr mutlu olmayı hak ediyoruz
İlk defa aldım, almak zorunda olduğum için odaponcikvegece o hap ciddi hormonlarla oynuyor senede 2 den fazla icilmemesini oneriyorlar haberin olsun
Madem alacaksin keske 24 saat beklemeseydin cnm ya.İlk defa aldım, almak zorunda olduğum için oda
birde 24 saati geçtikten sonra aldım umarım işe yarar bende öyle şans varki kesin yaramaz
Ya aslında almayacaktım bişey olmaz nasılsa dedim ama benim durumumda olan 2-3 kişiyle görüştüm hepsi de o şekilde hamile kaldım falan dedi doktorumla da konuştum oda pek parlak konuşmadı o yüzden biraz geç almış oldumMadem alacaksin keske 24 saat beklemeseydin cnm ya.
Burdayım gülüm iyim iyiyiz sunalik bişey yok baya pisman geçen gece ağlayarak fln uyudu hepsini silmiş arayanlara demiş ben evli barkli adamım arkadaşlar beni cagirmayin eşimle vakit geciricem fln demis ben hata yaptım gözüm hic birseyi görmedi seni en çok ben seven adam bu insnaalrla ne zaman çıksam değişik bişey oluyorum seninle aynı evdeyken niye olmuyor böyle şeyler fln dedi ben evimi yuvami seni kaybedemem ağladı agladi tabi bende çok ağladım öyle yani gülüm ♥
Temizlik yapıyorum ondandır
Belli belli kokusu buraya kdr geldiTemizlik yapıyorum ondandır
Sen uyudun sandm bnde uyudumSen öyle san, bak burdayım
Amin canimmmmBende ayni yasadim bilirim halini ben korkumdan cocuklara sarilipnsarilip agladim elimle sondurmusum panigimle halinin ustune poset eritmis misafir cocuguyla bnm oglum ama bi anlik gozumden kacmasiyla.Allahim tekrarlatmasin beterinden korusun kazalar belalar uzak olsun hepimizden canim
Ya salgından olmaZ ki sadece geceleri dönüyo iştesalgın mi var acaba
benim de iki üç gün acayip döndü basım ama biraz yorulsam hemen dönüyo yine
Geçmiş hatta uyuyabilekalmışımBaktır ama boşta bırakma. Öptüm bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?