- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #22.941
Anaaa biz hep cenemizden kaybediyoruz susmayı bilsek bıWalla bitik bir haldeyim ballim kocaylada limoniyiz cenem durmadi yine
Cocuklari bir zor bela uyuttum sukur dedim
Uykum bile gelmiyo
Gecmis olsun kaza atlamissiniz
İşi başından aşkın Yaaa sarı oapatyaminpolis eşi olunca aynı dertten müzdaribiz demiştik öyle tanıştık gitti iyiki tanıştık dedim ama bidaha yüzğnü göremedim ben geldim o hep gittiyakuze, okul, taşınma vs vs kadıncağıza bi rahat vermediler iki lafın belini kıralım
yaa ban yemekten haksızlıklar vs vs çok bunalmıştım.Kadınların çoğu egoist, olmak istedikleri hayatları yazıyorlar aşırı kıskançlar..iyi insanlar olduğunu bi burada gördüm düzgün kişileri
Bende ayni yasadim bilirim halini ben korkumdan cocuklara sarilipnsarilip agladim elimle sondurmusum panigimle halinin ustune poset eritmis misafir cocuguyla bnm oglum ama bi anlik gozumden kacmasiyla.Allahim tekrarlatmasin beterinden korusun kazalar belalar uzak olsun hepimizden canimAnaaa biz hep cenemizden kaybediyoruz susmayı bilsek bı
Bnde uyudu uyucam sanirm
Evet cnm cok saol baya etkisinden cikamadik
İşi başından aşkın Yaaa sarı oapatyamin
Ayne hiç rahat vermediler
Bazıları çoğunluğu öyle öyle kişilerle de sohebt edilmiyor :/
Sen öyle san, bak burdayım
Hoş buldum canım
Canlar benim basım dönüyo ara ara neden olabilir
Şu dişlerini çıkartsaydı, belki biraz düzelir yemesi.
Çok sıkılıyorum hiç güzel kitap da bulamadım okumalık.
Hoş buldum canım, umarım
Benim eşimde hergü eve ekmek alma diyor ben yiyen alırım sen yeme diyorum ama tabimi dayanamıyormaşallah
ben yedirmimemeye çalışıyorum yoksa adam kıtlıktan çıkmış gibi iki dk bos durmuyo ağzıoğlu da kendine çekmiş bugün sayamadim kac defa ne yediler bide tatlı yeseler kesinlikle düşünemiyorum
Senin çocuğun kaç yaşında canım iştahsız mıbenimkinin disleri tamam yemiyosürekli kemik kaynatiyom evde canı istese bile içi almiyo çocuğun
Hoşgeldşn canımmmmmHoş buldum canım, umarım
Benim eşimde hergü eve ekmek alma diyor ben yiyen alırım sen yeme diyorum ama tabimi dayanamıyor
Senin çocuğun kaç yaşında canım iştahsız mı
Hoşgeldşn canımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?