Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Walla bitik bir haldeyim ballim kocaylada limoniyiz cenem durmadi yine
Cocuklari bir zor bela uyuttum sukur dedim
Uykum bile gelmiyo
Gecmis olsun kaza atlamissiniz
Anaaa biz hep cenemizden kaybediyoruz susmayı bilsek bı
Bnde uyudu uyucam sanirm

Evet cnm cok saol baya etkisinden cikamadik

İşi başından aşkın Yaaa sarı oapatyamin
Ayne hiç rahat vermediler

Bazıları çoğunluğu öyle öyle kişilerle de sohebt edilmiyor :/

Anaaa biz hep cenemizden kaybediyoruz susmayı bilsek bı
Bnde uyudu uyucam sanirm

Evet cnm cok saol baya etkisinden cikamadik
Bende ayni yasadim bilirim halini ben korkumdan cocuklara sarilipnsarilip agladim elimle sondurmusum panigimle halinin ustune poset eritmis misafir cocuguyla bnm oglum ama bi anlik gozumden kacmasiyla.Allahim tekrarlatmasin beterinden korusun kazalar belalar uzak olsun hepimizden canim

Şu dişlerini çıkartsaydı, belki biraz düzelir yemesi.
Çok sıkılıyorum hiç güzel kitap da bulamadım okumalık.

benimkinin disleri tamam yemiyo sürekli kemik kaynatiyom evde canı istese bile içi almiyo çocuğun

Benim eşimde hergü eve ekmek alma diyor ben yiyen alırım sen yeme diyorum ama tabimi dayanamıyor
benimkinin disleri tamam yemiyo sürekli kemik kaynatiyom evde canı istese bile içi almiyo çocuğun
Senin çocuğun kaç yaşında canım iştahsız mı
Hoş buldum canım, umarım
Hoşgeldşn canımmmmm

Benim eşimde hergü eve ekmek alma diyor ben yiyen alırım sen yeme diyorum ama tabimi dayanamıyor

Senin çocuğun kaç yaşında canım iştahsız mı

Hoşgeldşn canımmmmm

iki yaşına az kaldı canım:)
istahsiz sayilmaz ama yemek seciyo. et yemiyo :) ben de zorlamiyorum açıkçası. içi alsa yerdi çocuk. kereste yer belki ya da büyüdükçe yiyebilir:)
ben 26 yaşından sonra çiğ domates yiyebildim o yüzden bazı şeyler zaman alıyo diye düşünüyorum:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…