- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.181
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #24.001
İns bende azaltabilirim
O zaman peros güzelisin
Ya Da guldal
Domestos hariç hepsi olabilirNe kullanıyorsun kız peki
İns canmmm bu gidişle zaten toparlak bişey çıkacak o kesinleşti
Çoğaldı valla dün tuzlu tuzlu ayva yedim bir iyi geldi sorma
Kusmalarm çoğaldı gbi çok mide bulantısı yasiyirm dördüncü aya bı gelsem de geçse artık
Fişeeekkkkkkk devaammm Herkes bir gün gerçekleri öğrenecekFissseklemeeee
Domestos hariç hepsi olabilirama koyu kıvamlı olacak, sıvı asla sevmiyorum çok ağır kokuyor.
Viking de güzel markayumuşatıcı temizlik ürünleri falan seviyorum ben.
Yok ya hu yıllardır kullanıyorum benGüldalı merak edip, bulaşık makinamın kapağını ovalamıştım. Metale zarar verdi. Diyorum ya kendine hayrı yok bu markanın
Bilinçli kullanıcı seni. Yağ çözücüsü de yağ dahil hiçbirşeyi çözmedi ama. Nerde yanlış yaptım kiYok ya hu yıllardır kullanıyorum ben
Onu hiç denemedim, kullananlar memnun kalmamış hiçAnladım canım evet kokusu fena
Ben bir ara nefes aldıran hijyen bingoya takmistim, hatta hamileyken resmen onun kokusuna aseriyordum. Ama aynı etkiyi vermedi temizlik olarak sanki
Onu hiç denemedim, kullananlar memnun kalmamış hiç
Ciddi miBilinçli kullanıcı seni. Yağ çözücüsü de yağ dahil hiçbirşeyi çözmedi ama. Nerde yanlış yaptım ki
Canım çekti bak, bir deniyimEvet kokusu ferah rahatsız etmiyor ama temizlemiyor da çok. Günlük olarak tezgah silmede filan kullandım ben.
Gözünü sevem şaşırıp durma artıkCiddi miyağ çözücüsü en baba markaya bile on basar, tek memnun kaldığım o oldu yağ çözücü olarak
:dByNkoaLa sen senin akrebi başından nasıl defediyorsun allaaskina? Bana yöntem söyle, fenalık geldi bu adamdan
Hangi gerçekleri ne gerçeğiFişeeekkkkkkk devaammm Herkes bir gün gerçekleri öğrenecek
Ohoohooooo baba akü yokHangi gerçekleri ne gerçeği
Valla bni kilo aldırıyorİnsallah ya, sık biraz dişini az kaldı geçecek.
En azından sağlıklı öyle düşün, benim doktorum öyle diyordu, kusuyorsun çünkü bebeğin kendisini koruyor diyordu. Sayesinde kilo verdim :)))
Neden Domestos değil.merak ettmDomestos hariç hepsi olabilirama koyu kıvamlı olacak, sıvı asla sevmiyorum çok ağır kokuyor.
Viking de güzel markayumuşatıcı temizlik ürünleri falan seviyorum ben.
Yok malum yerin ürünü ondanNeden Domestos değil.merak ettm
Sıvı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?