Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

İnsallah ya, sık biraz dişini az kaldı geçecek.
En azından sağlıklı öyle düşün, benim doktorum öyle diyordu, kusuyorsun çünkü bebeğin kendisini koruyor diyordu. Sayesinde kilo verdim :)))

Domestos hariç hepsi olabilir ama koyu kıvamlı olacak, sıvı asla sevmiyorum çok ağır kokuyor.
Viking de güzel marka yumuşatıcı temizlik ürünleri falan seviyorum ben.

Anladım canım evet kokusu fena
Ben bir ara nefes aldıran hijyen bingoya takmistim, hatta hamileyken resmen onun kokusuna aseriyordum. Ama aynı etkiyi vermedi temizlik olarak sanki

Anladım canım evet kokusu fena
Ben bir ara nefes aldıran hijyen bingoya takmistim, hatta hamileyken resmen onun kokusuna aseriyordum. Ama aynı etkiyi vermedi temizlik olarak sanki
Onu hiç denemedim, kullananlar memnun kalmamış hiç

Bilinçli kullanıcı seni. Yağ çözücüsü de yağ dahil hiçbirşeyi çözmedi ama. Nerde yanlış yaptım ki
Ciddi mi yağ çözücüsü en baba markaya bile on basar, tek memnun kaldığım o oldu yağ çözücü olarak

ByNkoaLa sen senin akrebi başından nasıl defediyorsun allaaskina? Bana yöntem söyle, fenalık geldi bu adamdan
:d
Bu ara midem bulandıgi için kendi yaklasmiyor ben kokarm smdi tiksinme diyor

Ama bundan öncesinde ya kavga çıkarıyordum ya da yeter artık beni kullanio durma diyordum cekilmiyordu ama iki üç kere ısrar edince bnde yok diyince gidiyordu basmdan ama baya zor oluyor

İnsallah ya, sık biraz dişini az kaldı geçecek.
En azından sağlıklı öyle düşün, benim doktorum öyle diyordu, kusuyorsun çünkü bebeğin kendisini koruyor diyordu. Sayesinde kilo verdim :)))
Valla bni kilo aldırıyor
Bilmiyirm belki smdi başlayacak verdirmeye :)
Ama çok halsiz bırakıyor
Sürekli dönme dolap gbi midem donuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…