- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #23.961
Saçımı kestiricem bende bir kaç gün sonra.
Oh be güzel yapmışsın, güle güle kullan
Böyle ödevler verir mi hiç? Nerde toz var alın, nerde yağ var sökün anca. Git ruhunu tazele yok, dolap temizleyin bilmem neBen bugün kendime manevi olarak ödev verdim
Kuaföre gittim, fön filan çektirdim
Nasıl iyi geldi
1 senedir paçoz paçoz geziyordum.
Ütüleri de akşam yaparım artık, dün de yapamadım :)
Gündüz sindrella, akşam kül kedisi.
Böyle ödevler verir mi hiç? Nerde toz var alın, nerde yağ var sökün anca. Git ruhunu tazele yok, dolap temizleyin bilmem neNego
E heralde, ev düzeni ile ilgili sayfa başka ne vereyimBöyle ödevler verir mi hiç? Nerde toz var alın, nerde yağ var sökün anca. Git ruhunu tazele yok, dolap temizleyin bilmem neNego
Canım temizlik neferimYok hakkını yemeyeyim, sürekli manevi ödev veriyor kitap okuma ödevi bilene veriyor.
Sussan olmazdı zaten dimi, benim denk geldiğim ödevler bunlardı. Kitap oku,dans et,kuaföre git görmedimYok hakkını yemeyeyim, sürekli manevi ödev veriyor kitap okuma ödevi bilene veriyor.
İç huzur da ev düzenine dahil, öyle demeE heralde, ev düzeni ile ilgili sayfa başka ne vereyim
Canım temizlik neferim
Sussan olmazdı zaten dimi, benim denk geldiğim ödevler bunlardı. Kitap oku,dans et,kuaföre git görmedim
Manevi ödev de veriyorum bir kereİç huzur da ev düzenine dahil, öyle deme
Çok şükür iyiyim de pazar sendromu yaşıyorum. Yarın iş var :/o yüzden pazar tatil gibi gelmiyor bana.Buraya gelipte hoş bulmayan da ne bileyim, topikteyim demesinNasılsın pazar pazar
Çok şükür iyiyim de pazar sendromu yaşıyorum. Yarın iş var :/o yüzden pazar tatil gibi gelmiyor bana.
Etiketlere bakmadığını itiraf ediyorsun yaniSussan olmazdı zaten dimi, benim denk geldiğim ödevler bunlardı. Kitap oku,dans et,kuaföre git görmedim
Domestos kokulumE heralde, ev düzeni ile ilgili sayfa başka ne vereyim
Cağnım temizlik koçum
Hakkını yedirmem taamm mi.
Bana neler neler öğretti o
Mahalle kavgasına mı döndürüyonuz olayı, viledam yeni sopam demirden bilginiz olsunManevi ödev de veriyorum bir kere
Mahalle kavgasına mı döndürüyonuz olayı, viledam yeni sopam demirden bilginiz olsun
Domestos kullanmıyom benDomestos kokulum
Mahalle kavgasına mı döndürüyonuz olayı, viledam yeni sopam demirden bilginiz olsun
Bakmaz olur muyum hiiççç. Senin verdiğin ödevlerle genelde uyuşmuyorum ama içime huzur geliyor. Tik atıyorum içimden, geçiyorumEtiketlere bakmadığını itiraf ediyorsun yani
Kaç yavrum kaç sen ona uymaAy ne ayıp, bizi tehdit ediyyyooollaaa.
Neeeeee naaassssiiiillllDomestos kullanmıyom ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?