- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #23.981
Nereye kaçarsanız kaçın, her yol bana çıkar.Kaç yavrum kaç sen ona uyma
Marka olarak hiç almadım almam, çamaşır suyunu da epeeeey azalttım canım çok şükürNeeeeee naaassssiiiillll
Resmen yıkıldım şuan hayallermdeki Domestos güzelinin Domestos kullanmadığını ogrendm
Roosssm kadının dilinde tüy bitti, kullanmıyorum şu naleti demekten. Hala domestos diyonuzNeeeeee naaassssiiiillll
Resmen yıkıldım şuan hayallermdeki Domestos güzelinin Domestos kullanmadığını ogrendm
İns bende azaltabilirimMarka olarak hiç almadım almam, çamaşır suyunu da epeeeey azalttım canım çok şükür
Marka olarak hiç almadım almam, çamaşır suyunu da epeeeey azalttım canım çok şükür
Ben gormedm hiç kızRoosssm kadının dilinde tüy bitti, kullanmıyorum şu naleti demekten. Hala domestos diyonuz
Nasıl ama, takip ediyormuymuşumNego
A ha ha valla bravoRoosssm kadının dilinde tüy bitti, kullanmıyorum şu naleti demekten. Hala domestos diyonuz
Nasıl ama, takip ediyormuymuşumNego
Güldalİns bende azaltabilirim
O zaman peros güzelisin
Ya Da guldal
Ben gormedm hiç kız
Zaten önümu bile goremiyorm bu ara
:d
Hayır canım, bim güldal, abc, viking vsNegoo domestos degilse ne kullaniyosun annem ace kullanir hep sende mi
Hakkımı yedirmeemmm, kendinize gelinA ha ha valla bravo
Çok ağır kokuyir yaaGüldalKendine hayrı yok
Haftaiçi bile daha iyi geliyor. Pazar canımı çok sıkıyor :/Aynı ben, ücretsiz iznimin bitmesine 1 ay filan kaldı, şimdiden o pazar günlerini düşünüp dertleniyorum. En sevmediğim gün
İns canmmm bu gidişle zaten toparlak bişey çıkacak o kesinleştiKıızz senin mercümek 4 gram olmuş, 4 kilo hallerini de görün inşallah bulantıların nasıl
FissseklemeeeeAl işte neferlerine dön bir bak. Kim dost kim arkadaş gör bunları göörrNego
Güldalı merak edip, bulaşık makinamın kapağını ovalamıştım. Metale zarar verdi. Diyorum ya kendine hayrı yok bu markanınÇok ağır kokuyir yaa
Koku dedm bak midem şah a kalktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?