- 11 Nisan 2007
- 87.991
- 517.645
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #24.061
Kuzu bende yag sokucusunu ove ove bitiremiyolardi aldim mutfak duvarimda bi yeri siliyim dedm mahvoldu cok sildimde ondan mi kimyasali mi cok agir bilemedimYok ya hu yıllardır kullanıyorum ben
Ama ben hediye etmiştim, hediye geri çevrilir miAslaaaa haketmediğim ödülü almaamm. Senindir, 25k yı beklerim
Gayet gerçek, yat kalk şükretBen onları hep fake sanıyorum
Evet yoğun bir ürün, ondan olabilirKuzu bende yag sokucusunu ove ove bitiremiyolardi aldim mutfak duvarimda bi yeri siliyim dedm mahvoldu cok sildimde ondan mi kimyasali mi cok agir bilemedim
Hediyenin hediyesi olmaz kutsal negomAma ben hediye etmiştim, hediye geri çevrilir mi
Gayet gerçek, yat kalk şükret
I inessa armand hele bakim ne renksin
Ama ben hediye etmiştim, hediye geri çevrilir mi
Gayet gerçek, yat kalk şükret
Hiç bu açıdan bakmamıştımBen unuttum rengimi diyeyim, var sen anla
Demek ki bizim akrep kocalar burayı bir okusa bizi kapının önüne koyarlar, ne kadınlar varmış diye
Hiç bu açıdan bakmamıştımher gün olması ne kadar gıcıksa ayda yılda bir olması da öyledir, ortası karar en iyisi
Onlar hep fırın hep yaniyorlarBizim orta karar tutturmamiz çok zor kuzum, ben buzdolabıysam o fırın
Onlar hep fırın hep yaniyorlar
Çek fişi bitir işi tosimmFişini çekicem en sonunda o olacak
okuyoruz ama ne bileyim biz bezmisiz onlar doymamış hayat işteSiz hiç bdv okumuyor musunuz diyecem ama okuyorsunuz
Evet şekerim o markayı ondan tercih etmiyorum, çamaşır suyunuda zararlı diye azalttım epey
Ayy farkında bile değilim ki ben
Sana devrediyorum şiir hakkımı
B Brunello Cicinelli
AynenEn güzel korunma yöntemi desene
Kamyona bindim pardon abilerrr İstanbul ne tarafta acabaaa dedim şamdaaaaaannn
Bakalim bu hangi filmden alıntı? Sen kesin bilirsin
Aman pislik herif yaaa!! Musteri kasiyo herhalde yada onunla bununla flörtlesiyo bakışıyo demekki.. 35 yaşında adamsin ayip tuuu demek lazim ama değmez.geçmiş olsun kızlar y
bilmem mi yaaaaarabesk mujde ar
noldu anlatsana
adam boş kur yapan tiplerden miymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?