- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #24.101
Benm ilk hamileligimde adamın iliğini somurmustum hahaahhaha
Yeter artık uyuyalım diye yalvarıyordu bir ara
Sonra tabi doğumdu bebek buyutmesiydi uykusuz gecesiyd derken adam nefes aldı baya yaklasmadiydihahahahaahahhaah
Bazen bak o gunelre donerm görürsün nasıl kurudu iligin diyirm aman aman dozunda gidelim diyor
Kusunce bnde hemen barışmam.minnet de etmem dil ucuyla kahvaltı hazır der giderm
:dBen hiç öyle olamadım canım hamileyken de yaa, adam bıktı artık benden. Ama ben de ondan bıktım
Hoşgeldin paticikSelamsssssss
:d
Bikmislik sendromuna girmissinz karşılıklı bikkinlasma yaşıyorsunuz
O iş için kullandıkları beyinciklerini başka şeylerde kullansalar dahi olacaklar amaaaa maalesef kafa tek noktada çözüm üretiyorAma hiç mi pes etmez bir insan ya
Bugün dedim kız uyanır şimdi, hem de mühendis gelecekti evdeki bir çatlağa bakmaya.
Bu sefer diyor ki akşam anneme bırakalım o zaman kızı bakalım o zaman ne diyeceksin
O iş için kullandıkları beyinciklerini başka şeylerde kullansalar dahi olacaklar amaaaa maalesef kafa tek noktada çözüm üretiyor
Bu konuda çok mücadeleci bir ruha sahipler. d
Ahahhahahhs aynen geceye söz verdiysen onu unutmaz bak o zaman geç falan dinlemezAynen valla ceylanın peşindeki aslan gibi
Şimdi de misafirleri geldi, kuzeni
İnsallah cok gec giderler
Ahahhahahhs aynen geceye söz verdiysen onu unutmaz bak o zaman geç falan dinlemez
:dO zaman kızımı yatağın üstünde uyutuyorum ben sesini duymazsak düşme tehlikesi var
Uzaniyirmben oğlanla oyun oynuyorum kuzum :) son yarım saatsonra uyutcam :) sen napiyosun
Uzaniyirm
Bulantilarima çareler ariorm
Kafa dağıtmaya çalışıyorum
Ütüm bitti, spor yapıp duş alıcam
Bulantilarm azalsın düşünüp durmamayim diyeen son tuzlu ayvayla mutlu olduğunu okudum:) var mi başka çareler şimdilik bu kadar mı kuzu
bu sonbahar fena çarpıyo adami ya ondan mi kafa dağıtmaya çalışıyosun başka bi sebebi var mi:)
Maşallah azimli hatun :)Ütüm bitti, spor yapıp duş alıcam
Onların hakkından kimse gelemz samdanmI inessa armand amma kaciyon adamdan be yavrum
bıktırana kadar sen git üstüne
dinsizi hakkından imansız gelirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?