Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben hiç öyle olamadım canım hamileyken de yaa, adam bıktı artık benden. Ama ben de ondan bıktım

:d
Bikmislik sendromuna girmissinz karşılıklı bikkinlasma yaşıyorsunuz

Ama hiç mi pes etmez bir insan ya
Bugün dedim kız uyanır şimdi, hem de mühendis gelecekti evdeki bir çatlağa bakmaya.
Bu sefer diyor ki akşam anneme bırakalım o zaman kızı bakalım o zaman ne diyeceksin

Ama hiç mi pes etmez bir insan ya
Bugün dedim kız uyanır şimdi, hem de mühendis gelecekti evdeki bir çatlağa bakmaya.
Bu sefer diyor ki akşam anneme bırakalım o zaman kızı bakalım o zaman ne diyeceksin
O iş için kullandıkları beyinciklerini başka şeylerde kullansalar dahi olacaklar amaaaa maalesef kafa tek noktada çözüm üretiyor

Bu konuda çok mücadeleci bir ruha sahipler. d

O iş için kullandıkları beyinciklerini başka şeylerde kullansalar dahi olacaklar amaaaa maalesef kafa tek noktada çözüm üretiyor

Bu konuda çok mücadeleci bir ruha sahipler. d

Aynen valla ceylanın peşindeki aslan gibi
Şimdi de misafirleri geldi, kuzeni
İnsallah cok gec giderler

Uzaniyirm
Bulantilarima çareler ariorm

Kafa dağıtmaya çalışıyorum

en son tuzlu ayvayla mutlu olduğunu okudum:) var mi başka çareler şimdilik bu kadar mı kuzu

bu sonbahar fena çarpıyo adami ya ondan mi kafa dağıtmaya çalışıyosun başka bi sebebi var mi:)

en son tuzlu ayvayla mutlu olduğunu okudum:) var mi başka çareler şimdilik bu kadar mı kuzu

bu sonbahar fena çarpıyo adami ya ondan mi kafa dağıtmaya çalışıyosun başka bi sebebi var mi:)
Bulantilarm azalsın düşünüp durmamayim diye
Ayvayla mutluydum.bitmis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…