- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #24.081
Aman pislik herif yaaa!! Musteri kasiyo herhalde yada onunla bununla flörtlesiyo bakışıyo demekki.. 35 yaşında adamsin ayip tuuu demek lazim ama değmez.
Egosuna limon sıkıp ekmek bandigimin..
Kovalamiyom artık şamdanım o kaçsa bile umrumda değil
Yani vur kaç yapiyo sonrada asla umursamıyor olmaz ondan ne .ok yedigi belli diilAl la hima tamm dayaklik
Yok giz poliste zor araniza bide ben eklenirsem guguman kusu gibi burlari beklemekten helak oluruzadam casanova çıktı rıza baba
salla gitsin feno yaaa. evlensen güvenemezsin zaten. eeeennnnn başta dediğim gibi. sabahin köründe gidip gecenin yarısı gelen adamla evlilik yürür ama zor olur bide üstüne bu adam flörtöz.
bırak Allah'ını seversen polisle evlen daha iyi
Adam dayaklik çıktı riza babaaa hemde böyle tam dayak likadam casanova çıktı rıza baba
salla gitsin feno yaaa. evlensen güvenemezsin zaten. eeeennnnn başta dediğim gibi. sabahin köründe gidip gecenin yarısı gelen adamla evlilik yürür ama zor olur bide üstüne bu adam flörtöz.
bırak Allah'ını seversen polisle evlen daha iyi
Saol cancağızımbenim herif her vakit namazini kacirmazda,şükür namazı kilmalisin benim için arkadaşlarım öyle diyor demiştim önce söylediğinde sen asıl sen beni aldığın için şükür namazı kıl, benim gibi bı herifin var diye kendini övmüş durmuştu yine soyluycem gidince
Eşimden ayri kalabiliyorum yaaa ahahacuma günü buraya gelmeden önce benimle pazarlık yapiyordu,yarın dön işte niye pazara kadar kalicaksin dedi,bende ısrarla niye ki ya falan diye sorunca ozlerimde ondan dedi canim kocam, sevdiceğim benim bak yine aşka geldim samdan
bugün iş arkadaslariyla pikniğe gidecekler,bak erken gelirsen bende piknige gitmem fln diyordu sanki gitme diyen var gibidün gece kızgın emojisi atmış whatsaptan sadece,bugün de gidince ben regl olursam artık kaos oluşur evde heralde bakalım neler olacak
Aynen şimdi çok dikkat ediyorama eltime anlatmış bı bana sormuştu eltim basilmişsiniz x anneye kız doğru mu falan diye bide tam adamina
Ya limonsuzum bu topikte narinlik ve masumluk kalır mı ya hala mi masumsun
Hahahahahaha
Çok güzel fikirmiş bu
Ben bazen böyle diyirm yeter bıktım fala filan
Bunu bulamayan ne kadın var kıymet bilmiyor diyordu
:dBenim maymun daha gözünü açmadı galiba, ya da öyle birşey dersem kapı orada derim diye birsey demiyor da olabilir
:d
Olabilir ben kapı orda demeden herşeyimi toplayıp öteki odaya gidip trip atıyordum
Sen hayırdır başka kadın nerden biliyon diyince iş yatıyordu
Kavga çıkarmakta üzerime yokturEvet güzel bir bahane olabilir
Kavga çıkarmakta üzerime yoktur
Hahahahshahhah
Kalp senSizi sevdiğimi demişmiydim hiç ❤
@malii Gelmezsen kendimi intihar ederim
Aslında çok merhametliler hiç kus kalamiyirlarYaa ben kavga çıkartmadan çözmek istiyorum yoksa evde iş yaptiramiyorum küsünce. O yüzden gönlünü hoş tutarak kaçmam lazim
Aslında çok merhametliler hiç kus kalamiyirlar
Bir de bnm eşim çok çabuk unutur üzerinden geçer
Bir gün önce olan kavgayı etmisizdir mesela ertesi gün hicbisey olmamış gbi nabion der güler falan bu da bni sinir eder
Bnmki zaten smdiye kdr iş yaomiyordu
Smdi yavaş yavaş yapıyor artık
Benm ilk hamileligimde adamın iliğini somurmustum hahaahhahaAslında benimki de öyle ama o an bir işim düşüyor söyleyemiyorum, ben küsünce burnumdan kıl aldırmam çünkü :)
Ben işte devlet dairesi gibi bugün git yarın gel, kız uyuyor yatakta, ses duymazsak düşer filan diye diye oyalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?