Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

adam casanova çıktı rıza baba

salla gitsin feno yaaa. evlensen güvenemezsin zaten. eeeennnnn başta dediğim gibi. sabahin köründe gidip gecenin yarısı gelen adamla evlilik yürür ama zor olur bide üstüne bu adam flörtöz.
bırak Allah'ını seversen polisle evlen daha iyi

Yok giz poliste zor araniza bide ben eklenirsem guguman kusu gibi burlari beklemekten helak oluruz
En sonunda zaten kocalari gormeye gormeye ciciknelliyle eve cikacaksiniz siz bide ben eklenmeyim uzerinize

Adam dayaklik çıktı riza babaaa hemde böyle tam dayak lik

ayyyy her zamanki gibi çok çok tatlısın yaaa çok güldüm limonsuza yazdığına da hem kel hem fodul kaynanan demekki

kız o gizli gizli kılıyodur şükür namazi ne demisler ibadet de gizli kabahatte açık vermiyodur sadece

Allah sizi birbirinize evlatlarınizi da size bağışlasin. inşallah transfer de olumlu olur seninle noooollldduuuuu uyuya mi kaldin beybi diye birazcik eğleniriz

Ben bazen böyle diyirm yeter bıktım fala filan
Bunu bulamayan ne kadın var kıymet bilmiyor diyordu

Benim maymun daha gözünü açmadı galiba, ya da öyle birşey derse kapı orada derim diye birsey demiyor da olabilir

Benim maymun daha gözünü açmadı galiba, ya da öyle birşey dersem kapı orada derim diye birsey demiyor da olabilir
:d
Olabilir ben kapı orda demeden herşeyimi toplayıp öteki odaya gidip trip atıyordum

Sen hayırdır başka kadın nerden biliyon diyince iş yatıyordu

Yaa ben kavga çıkartmadan çözmek istiyorum yoksa evde iş yaptiramiyorum küsünce. O yüzden gönlünü hoş tutarak kaçmam lazim
Aslında çok merhametliler hiç kus kalamiyirlar
Bir de bnm eşim çok çabuk unutur üzerinden geçer
Bir gün önce olan kavgayı etmisizdir mesela ertesi gün hicbisey olmamış gbi nabion der güler falan bu da bni sinir eder

Bnmki zaten smdiye kdr iş yaomiyordu
Smdi yavaş yavaş yapıyor artık

Aslında benimki de öyle ama o an bir işim düşüyor söyleyemiyorum, ben küsünce burnumdan kıl aldırmam çünkü :)
Ben işte devlet dairesi gibi bugün git yarın gel, kız uyuyor yatakta, ses duymazsak düşer filan diye diye oyalıyorum

Benm ilk hamileligimde adamın iliğini somurmustum hahaahhaha
Yeter artık uyuyalım diye yalvarıyordu bir ara

Sonra tabi doğumdu bebek buyutmesiydi uykusuz gecesiyd derken adam nefes aldı baya yaklasmadiydi hahahahaahahhaah

Bazen bak o gunelre donerm görürsün nasıl kurudu iligin diyirm aman aman dozunda gidelim diyor

Kusunce bnde hemen barışmam.minnet de etmem dil ucuyla kahvaltı hazır der giderm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…