Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En güzel yorum ahaha bunu arıyordum helal Elhan abla

Ohhh beni anlayan bir kuzu çıktı.. Bize heyecan lazım di mi tatlım. Kimligin canı cehenneme

babam geceleri saymiyo elhan o yüzden daha 30 a bile yeni girdi

ayrıca da katılıyorum insan hep hissettiği yastadir.

Elhan meryem abla sen kaçırmıştın da ben gözüne kibarca şeydiyim dedim

En güzel yorum ahaha bunu arıyordum helal Elhan abla

bdv de bi konu vardi biliyo musun

kadın bi apartmana taşınıyo. yan dairedeki yaşlı çift her gece bağır çağır sevisiyo. ama kimseye şikayet edemiyo çünkü kadin yöneticiymis bide ev sahibiymis

bu sana ışık olur bence

cici ya dün bazı sebeplerden dolayı yazamadım nbyon nasılsın deprem korkum azalmış gibi suan aklıma pek gelmiyo :)
sen yeter ki iste maşallah
bendeee
Bonus sago dinliyorsam tam da

Napiyoniz poncikler.
Canımmmmsss nbyosun

Değişen bişey yok
Dondurma yedim iyi geldi ama hala dönme dolap gbi dönüyor içimde

olsun biseyler gecsin de boğazından

hamile manav diye bisey vardi internet sitesi sanırım. baktin kimse almiyo sen sipariş et kuzum. kiyamam sana
bugün markette ayva gördüm aklima direk sen geldin gonderiyim mi bi kasa bebisim

K Kendinisevenbirii
bu arada diğer mesajını yeni okudum :)
şükür namazı da kildirdigimiza göre senin herif olmuş artık gözün aydın beybi

inşallah hayırlı haberlerini alicaz yaaa

B Brunello Cicinelli kuzu susuz kalmak çok zor bisey ya inşallah doğalgaz hemen gelir evin tadını bile cikaramiyosun kocanla bu bir dramdir. hele işe gidip gelen evini yerleştiren birinin duşa girememesi. Allah sabır versin beybi.
hamama girme fikrine çok sıcağım su an senin halini okuyunca duşa giresim geldi.

boş boş girmeyim bakayim herife bi yuruyeyim ufaktan ya olmaz sinir atmak için girerim duşa ya da zafer kutlamasi yaparım sampuandan baloncuklarla

babam geceleri saymiyo elhan o yüzden daha 30 a bile yeni girdi

ayrıca da katılıyorum insan hep hissettiği yastadir.
Zamana yetisemeyenlerdenim ben de canım. Ben hazır değilim 50 yaşa her sene değişiyor uyum sağlayamıyorum . Babana katılıyorum bu felsefeyi hep sevmişimdir zaten...
Elhan meryem abla sen kaçırmıştın da ben gözüne kibarca şeydiyim dedim
Canım tebrik ederim seni. Sonuna kadar destekliyorum bu planını....hiçbir şey için geç değildir. Harika bir hatunsun. Çok da donanimlisin. Diplomayı da prosedür olarak alman hiç zor değil. İnsanın kendini yetiştirmesi, sağlıklı iletişim kurabilmesi benim için her şeyden önemli.
Bu ışık beni bayağı düşündürdü canım ya....ben bu açıdan yazmadım yemin billah...Heyecan derken yaşama sevincinden bahsetmiştim. Bağıra çağıra şey etmek değil canım ya....konuyu anlamadan dalarsan konuya böyle kalırsın işte ...ah akılsız kafam....ama o konu da bayağı tuhafmis ha....ne yöneticiler varmış hayatta...cesarete bakar mısın...ne yiyip içiyorlar merak da ediyorum hani....

İnce dusuncelim benm çok saol
Bakayım bir de o siteye bakayim

Canım geçmiş olsun. Üzüldüm.... bulantılarin var sanırım...yanında olsam şöyle midenin suyunu alacak bir şeyler yapardım.... Allah yardımcın olsun kuzum.
Ölüyorummmm ya Habibi bana sendn fayda yoook
Yallah su Habibi gözlerimde fermaaaan yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…