- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #24.581
En güzel yorum ahaha bunu arıyordum helal Elhan ablaKızlar bacilariiiiiim yaş muhabbetine girmişiniz.
Ben ölmüşüm üzerime toprak atan yok...gibi duruyorum ama kazın ayağı öyle değil işte...
Genciz biz delikanlı aktif dinamik heyecanlı
Selamlarımı sevgilerimi gönderiyorum hepinizi öpüyorum
Ohhh beni anlayan bir kuzu çıktı..En güzel yorum ahaha bunu arıyordum helal Elhan abla
Ohhh beni anlayan bir kuzu çıktı..Bize heyecan lazım di mi tatlım. Kimligin canı cehenneme
Artık epey yakın olduğumuza göre ben sizinle paylaşayım aklımdaydı zaten depremle aklımız dağıldı.
Kültürün yanından geçmiş değilim okul okuyamadım ben zamanında sebebi bana kalsın.
8 yıllıkta yoktu biz küçükken ilkokul sadece.
Telafisini yapayım dedim en son ortaokul bittiğinde 2. ye 4 aylık hamileydim daha devam etmedim. Sonrada 3.oldu falan filan.
Ne zamandır aklımda ama kendime güvenemiyodum hala da güvenemiyorum ama bismillah dedim işte.
Perşembe günü depremden önce açık lise için kayıt parasımı yatırmıştım.
9.sınıf bebesi oldum yani yardım ve desteklerinizi beklerim.
En güzel yorum ahaha bunu arıyordum helal Elhan abla
Ölüyorummmm ya Habibi bana sendn fayda yoook
Yallah su Habibi gözlerimde fermaaaan yok
Değişen bişey yoknasılsın bebitomnaptin hala devam mi ayni şekilde
Ayva bitti bonusum ye ye bu hal oldumAyva ye ulan rozz çekirdeğinide sakla emzirirken sürersin başka acılar da bekliyo seni
Sezonun ilk hırkasını giydim balkonda 5 dk oturcam diye
cici ya dün bazı sebeplerden dolayı yazamadımKuzum sakin ol, korku eline hiçbirşey geçirmez kiPanik her zaman daha tehkikelidir. Çünkü hata yapmana neden olur. Bak ben 3.kattayım üstümde 12 kat daha var ben ne yapayım
Yok yavrum anladığından kaçtı, anladığını anladımBende utanmadım neden utanayım da bizi öyle şeyler yapmıyoruz biliyordu sanırım, biraz bozuldu
Utanmaktan ziyade bozuldu gibi oldu. Oğlunun kıymetli hiçbirşeyini bana yakıştıramıyor da kendisini, bunu da yakıştıramamıştır
Hoşgeldin clarkkent, topiğimize. Kendini tanıtırsan, tanışmak isterim
sen yeter ki iste maşallahArtık epey yakın olduğumuza göre ben sizinle paylaşayım aklımdaydı zaten depremle aklımız dağıldı.
Kültürün yanından geçmiş değilim okul okuyamadım ben zamanında sebebi bana kalsın.
8 yıllıkta yoktu biz küçükken ilkokul sadece.
Telafisini yapayım dedim en son ortaokul bittiğinde 2. ye 4 aylık hamileydim daha devam etmedim. Sonrada 3.oldu falan filan.
Ne zamandır aklımda ama kendime güvenemiyodum hala da güvenemiyorum ama bismillah dedim işte.
Perşembe günü depremden önce açık lise için kayıt parasımı yatırmıştım.
9.sınıf bebesi oldum yani yardım ve desteklerinizi beklerim.
bendeeeErzurumluyum❤
Bebelerim men geldimm, hamınızı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum
Bugün çıkışta toplantı vardı. Kendimi eve ancak atabildim.
Evde hala yerleşecek ve temizlenecek çok şey var. Ama bende derman yok
Ha bir de su açıldı ama doğalgaz hala açılmadı. Ne yemek pişiyor ne duş alabiliyoruz. Rezillik bir haldeyiz. İnternet de daha bağlanmadı
Acıların Cici'siyim..
Sizler nasılsınız bakalım, yıkanmak neydi, duş almak nasıl birşeydi, koca ile nasıl temaslara girilirdi bana hatırlatın hepsini unuttum
Bu arada 50 sayfanın üstünde sayfa birikmiş hepsini okuyamadım, önemli şeyler varsa beni aydınlatın bakalım. Herkes iyi mi, herkesin parçaları tam mı
@Bonus Cici sinin kuzusu, kararından dolayı seni tebrik ederimMükemmel düşünmüşsün. Okumanın eğitim almanın yaşı yoktur. Bu sayede çocuklarına da çok güzel örnek olacaksın. Ben her türlü yardım için burdayım biliyorsun dimi?
@minik kalp0753 evet kzuum kiraya çıktık bizEv değişikliği oldu..
@Pembe Bal10cuk balım bizde de ebeveyn banyosunda rutubet vardı. Ayrıca 2+1di. Şimdi daha büyük eve çıktık. Rutubet çekilecek çile değil.
ByNkoaLa bulantıların prensesi, keşke elimden birşey gelse ya
@Limonsuzzcay beni çağırıp kaçmak kertenkeleliğe sığar mı uleynnnn
Nego kapmışsın 24K'yı temizlik kokulu hatunum tebrik ederim
kk birinci noteri @Kendinisevenbirii ve herkes...
Kimler burada?
_____
Bonus
@Pembe Bal10cuk
@minik kalp0753
Etiketleriniz çıkmıyor
Canımmmmsss nbyosunNapiyoniz poncikler.
Çayıda çok sifalıdırAyva bitti bonusum ye ye bu hal oldum
Değişen bişey yok
Dondurma yedim iyi geldi ama hala dönme dolap gbi dönüyor içimde
Zamana yetisemeyenlerdenim ben de canım. Ben hazır değilim 50 yaşa her sene değişiyor uyum sağlayamıyorum .babam geceleri saymiyo elhano yüzden daha 30 a bile yeni girdi
ayrıca da katılıyoruminsan hep hissettiği yastadir.
Canım tebrik ederim seni. Sonuna kadar destekliyorum bu planını....hiçbir şey için geç değildir. Harika bir hatunsun. Çok da donanimlisin. Diplomayı da prosedür olarak alman hiç zor değil. İnsanın kendini yetiştirmesi, sağlıklı iletişim kurabilmesi benim için her şeyden önemli.Elhan meryem abla sen kaçırmıştın da ben gözüne kibarca şeydiyim dedim
Bu ışık beni bayağı düşündürdü canım ya....ben bu açıdan yazmadım yemin billah...bdv de bi konu vardi biliyo musun
kadın bi apartmana taşınıyo. yan dairedeki yaşlı çift her gece bağır çağır sevisiyo. ama kimseye şikayet edemiyo çünkü kadin yöneticiymisbide ev sahibiymis
bu sana ışık olur bence
İnce dusuncelim benm çok saololsun biseyler gecsin de boğazından
hamile manav diye bisey vardi internet sitesi sanırım. baktin kimse almiyo sen sipariş et kuzum. kiyamam sana
bugün markette ayva gördüm aklima direk sen geldingonderiyim mi bi kasa bebisim
Çayını hiç icmedm denemedmÇayıda çok sifalıdır
Ölüyorummmm ya Habibi bana sendn fayda yoook
Yallah su Habibi gözlerimde fermaaaan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?