- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #24.601
Nası gandırdım ama seniYaa 34ü okuyana kadar 25sin fln sanıp pot kırdım diye çok utandimdi bı an kizziyi ki 45 fln dememisim allahm yaa 34 ne ki kız korkutma beni kendimi imha ederim 34 olduğumda yoksa bizden geçmedi istekliyiz biz de lutfeennn senin kasapta iş yok bence etlerle haşır neşir olmaktan seni ellemeyi unutmus tavir yap bence arada hıh de saçlarını savur
Zamana yetisemeyenlerdenim ben de canım. Ben hazır değilim 50 yaşa her sene değişiyor uyum sağlayamıyorum .Babana katılıyorum bu felsefeyi hep sevmişimdir zaten...
Canım tebrik ederim seni. Sonuna kadar destekliyorum bu planını....hiçbir şey için geç değildir. Harika bir hatunsun. Çok da donanimlisin. Diplomayı da prosedür olarak alman hiç zor değil. İnsanın kendini yetiştirmesi, sağlıklı iletişim kurabilmesi benim için her şeyden önemli.
Bu ışık beni bayağı düşündürdü canım ya....ben bu açıdan yazmadım yemin billah...Heyecan derken yaşama sevincinden bahsetmiştim. Bağıra çağıra şey etmek değil canım ya....konuyu anlamadan dalarsan konuya böyle kalırsın işte ...ah akılsız kafam....ama o konu da bayağı tuhafmis ha....ne yöneticiler varmış hayatta...cesarete bakar mısın...ne yiyip içiyorlar merak da ediyorum hani....
Acil yardım yarına misaifr gelcekmiş yemeğe 2 kabak 2 patlıcan havuç kıyma et yeşillil var ne yapabilirm. Çorba okey ana yemek önemli
Canım kabak havucu zeytin yağında mı kavurcam. Kaç tane kabak kaç tane havuç olcak bunu yapayım ortaya koyarım. İslim kebabı zor be gülüm şimdi eve gidiyom kozartma felan zor işlerkiymayla köfte yapabilirsin :) islim kebabı hatta:)
kabak ve havucu kavurup yogurtlayabilirsin bı çeşit daha olur
Patates soğanda varr
evde patates soğan da var mi:)
Napim meleğim benim turşu yapcam sen nbyosun
Canım kabak havucu zeytin yağında mı kavurcam. Kaç tane kabak kaç tane havuç olcak bunu yapayım ortaya koyarım. İslim kebabı zor be gülüm şimdi eve gidiyom kozartma felan zor işler
Napim meleğim benim turşu yapcam sen nbyosun
Bizle birlikte 4 kişiyiz canım. Kebabı boşverelim havuc soteleyip yoğurtlicam ben 2 havuç yapim nasıl. Mücver yapim iyi fikir ama bugün kızartcam yarın akşam yencek bişi olur mu. Ana yimek kaldıama onun patlıcanlarıni dilimle fırçayla yağ sür firina koy öyle güzel oluyomus hem de hafif:)
aynem kabağı ayri havucu ayrı sotelersin canim :)
ama yumurta ve un varsa mücver de yapabilirsin kabaktan
havuçu da sade kavurursun kaç kisi gelecek :) biz iki kisiyiz bize bı orta boy havuç yetiyo
Saol ablam burdan bile dindirdin şu güzel.mesajinlaCanım geçmiş olsun. Üzüldüm.... bulantılarin var sanırım...yanında olsam şöyle midenin suyunu alacak bir şeyler yapardım.... Allah yardımcın olsun kuzum.
Bizle birlikte 4 kişiyiz canım. Kebabı boşverelim havuc soteleyip yoğurtlicam ben 2 havuç yapim nasıl. Mücver yapim iyi fikir ama bugün kızartcam yarın akşam yencek bişi olur mu. Ana yimek kaldı
Bizle birlikte 4 kişiyiz canım. Kebabı boşverelim havuc soteleyip yoğurtlicam ben 2 havuç yapim nasıl. Mücver yapim iyi fikir ama bugün kızartcam yarın akşam yencek bişi olur mu. Ana yimek kaldı
Yok canım burdakiler tek çiğköfte satıyo. Ara sıcakları yapim mücver havuç yemekte et tava yapabilirim fırında pişer o pişerknde diğerlerini yaparım zaman geçerooo iyi az kişiymis :) rendeleyince bak gözüne az gelirse eklersin canım:) iştahlı kisiler varsa riske girmeden üç tane yap
patlican oturtma yapmaya yetebilir aslında :) patates varsa ondan da eklersin :) kıymalı patlıcan oturtma yaparsın.
mucver bence soğuk da güzel olur :) fırında isitirsin yarin servis etmeden ya da tavada.
domates varsa rendele bı domatesi azicik sıvı yağ ve suyla güzel kivamli bi sos yapabilirsin. ben mucverle domates sosu çok seviyorum:)
Yok canım burdakiler tek çiğköfte satıyo. Ara sıcakları yapim mücver havuç yemekte et tava yapabilirim fırında pişer o pişerknde diğerlerini yaparım zaman geçer
Ayneb kuzum zaman yokki yeni eve grcem en azından hazır olursen hepsini bu aksamdan yapcaksin sanırım:)
bakalım belki daha iyi fikri olan da olur :)
Sadece havucu yoğurtlamamsen hepsini bu aksamdan yapcaksin sanırım:)
bakalım belki daha iyi fikri olan da olur :)
Ayneb kuzum zaman yokki yeni eve grcem en azından hazır olur
Yatır yatır çoktur işinben de oglani yatmaya ikna etmeye çalışıyorumbirazdan cebir kullancam
ellerine sağlıkne turşusu yapiyosun
daha şimdi sallamaya teslim oldu zepram yaYatır yatır çoktur işin
Top biber canısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?