Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nası gandırdım ama seni
Sökmüyo bacım ben neler neler yaptım bir bilsen
Canı istemiyosa bitti feriştahı gelse nafile

estağfurullah ablam yaa bizim gırgır hep onun üzerine ya ben de öyle diye tahmin ettim. açıkçası konuyu tam ben de anlamadim

başkasının duymasi onlari gaza getiriyosa bisey yemeye içmeye de gerek kalmiyodur Allah akıl fikir versin deyim. en güzeli müstakil ev ama hangimizin gücü yetiyo ki

babam çok rahat adamdir ya onun yaşadıklarını başkası yaşasa ya kalpten giderdi ya sinir hastasi olurdu hastalıktan başı kurtulmazdi. hepimiz kendimize coooooookkkkk dikkat ederek ve coooooookkkkk keyif alarak yaşayalım:) hem 50 nedir ki tam hayatın keyif alma noktası bence 40 45 sonrası:) :)

Acil yardım yarına misaifr gelcekmiş yemeğe 2 kabak 2 patlıcan havuç kıyma et yeşillil var ne yapabilirm. Çorba okey ana yemek önemli

kiymayla köfte yapabilirsin :) islim kebabı hatta:)
kabak ve havucu kavurup yogurtlayabilirsin bı çeşit daha olur

evde patates soğan da var mi:)

kiymayla köfte yapabilirsin :) islim kebabı hatta:)
kabak ve havucu kavurup yogurtlayabilirsin bı çeşit daha olur
Patates soğanda varr

evde patates soğan da var mi:)
Canım kabak havucu zeytin yağında mı kavurcam. Kaç tane kabak kaç tane havuç olcak bunu yapayım ortaya koyarım. İslim kebabı zor be gülüm şimdi eve gidiyom kozartma felan zor işler

Canım kabak havucu zeytin yağında mı kavurcam. Kaç tane kabak kaç tane havuç olcak bunu yapayım ortaya koyarım. İslim kebabı zor be gülüm şimdi eve gidiyom kozartma felan zor işler

ama onun patlıcanlarıni dilimle fırçayla yağ sür firina koy öyle güzel oluyomus hem de hafif:)

aynem kabağı ayri havucu ayrı sotelersin canim :)

ama yumurta ve un varsa mücver de yapabilirsin kabaktan

havuçu da sade kavurursun kaç kisi gelecek :) biz iki kisiyiz bize bı orta boy havuç yetiyo

Bizle birlikte 4 kişiyiz canım. Kebabı boşverelim havuc soteleyip yoğurtlicam ben 2 havuç yapim nasıl. Mücver yapim iyi fikir ama bugün kızartcam yarın akşam yencek bişi olur mu. Ana yimek kaldı

Bizle birlikte 4 kişiyiz canım. Kebabı boşverelim havuc soteleyip yoğurtlicam ben 2 havuç yapim nasıl. Mücver yapim iyi fikir ama bugün kızartcam yarın akşam yencek bişi olur mu. Ana yimek kaldı

ooo iyi az kişiymis :) rendeleyince bak gözüne az gelirse eklersin canım:) iştahlı kisiler varsa riske girmeden üç tane yap

patlican oturtma yapmaya yetebilir aslında :) patates varsa ondan da eklersin :) kıymalı patlıcan oturtma yaparsın.

mucver bence soğuk da güzel olur :) fırında isitirsin yarin servis etmeden ya da tavada.
domates varsa rendele bı domatesi azicik sıvı yağ ve suyla güzel kivamli bi sos yapabilirsin. ben mucverle domates sosu çok seviyorum:)

bu arada İstanbulda mısın bilmiyorum. burdaki çiğ köftecilerde yaprak sarma ve kuru dolma da oluyo bi pakette ondan alirsin ugrasamam dersen :) tadi baya güzel oluyo onlarin da. ortaya koyarsin bi tabakla

Yok canım burdakiler tek çiğköfte satıyo. Ara sıcakları yapim mücver havuç yemekte et tava yapabilirim fırında pişer o pişerknde diğerlerini yaparım zaman geçer

Yok canım burdakiler tek çiğköfte satıyo. Ara sıcakları yapim mücver havuç yemekte et tava yapabilirim fırında pişer o pişerknde diğerlerini yaparım zaman geçer

sen hepsini bu aksamdan yapcaksin sanırım:)
bakalım belki daha iyi fikri olan da olur :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…