Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Papağan gibi rengarenk mi oldun len
Gülmedim, geçen seneye kadar ben de öyleydim

Hep hep hep heeeep böyleydi yeni evliyken bile böyleydii hatta anlaşma yaptı benle öyle hergün hergün olmaz ha diye
Deme ya
Ama adam anlaşma yapmış sende kabul etmişsin bu durumda yasalara göre ortada mağdur olmuyor
Bazı erkekler neden böyle acaba

Allah kahretmesin ya, Trump sarısından ötesini gönlüm okumak istemedi ben orda kaldım
Yavrum kızıl saç kendi imkanların ile açılır mı hiç?
Hani açık kumralı açmaya çalışsan bir nebze de..
Hangi renk yapmaktı amacın?

Meydan gençlerin anam koşturun işte bizden geçti
Kız sen yaşlı mısın sanki 35 ne kiiikiz yanlış hatırlamıyorum dimi? Çok söylemiş olmayim libido varsa her zmn gençsin canım meydanı hiç boş bırakma sen

Kız sen yaşlı mısın sanki 35 ne kiiikiz yanlış hatırlamıyorum dimi? Çok söylemiş olmayim libido varsa her zmn gençsin canım meydanı hiç boş bırakma sen
Kız ben o kadar yaşlı mıyım
34üm ben
Ah kasap ömrümü yedi haberiniz yok

Kız ben o kadar yaşlı mıyım
34üm ben
Ah kasap ömrümü yedi haberiniz yok
Yaa 34ü okuyana kadar 25sin fln sanıp pot kırdım diye çok utandimdi bı an kizz iyi ki 45 fln dememisim allahm yaa 34 ne ki kız korkutma beni kendimi imha ederim 34 olduğumda yoksa bizden geçmedi istekliyiz biz de lutfeennn senin kasapta iş yok bence etlerle haşır neşir olmaktan seni ellemeyi unutmustavir yap bence arada hıh de saçlarını savur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…