- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #24.561
Ahh ne bilsinler ben ne çekiyorumÜstüne para bile veririm desene
Papağan gibi rengarenk mi oldun lensaçımla dertteydim cicim okudum ama yazamadım. Saçım koyu kızıl açıcı sürüp tekrar boyamak istedim ablama dedim ki gel kız sen sür öyle güzel sürdü ki saçımın bazı yerleri trampın saçı gibi bazı yerleri havuçun saçı gibi bazı yerleride tarık akan rengi gibi.
Meydan gençlerin anam koşturun işte bizden geçtiAhaha Kasım önemli kasima kadar tüm tedbirleri alin
Baştan kesen oymuş amasenden çektiklerine de razı gelsin yani boşver
Papağan gibi rengarenk mi oldun len
Gülmedim, geçen seneye kadar ben de öyleydim
Güzel kız o renk.hepsi öyle olaymış güzel olurmuşTarık akanı bildin mi hani taşların sırrı dizisi
Deme yaHep hep hep heeeep böyleydiyeni evliyken bile böyleydii hatta anlaşma yaptı benle öyle hergün hergün olmaz ha diye
Allah kahretmesin ya, Trump sarısından ötesini gönlüm okumak istemedi ben orda kaldımsaçımla dertteydim cicim okudum ama yazamadım. Saçım koyu kızıl açıcı sürüp tekrar boyamak istedim ablama dedim ki gel kız sen sür öyle güzel sürdü ki saçımın bazı yerleri trampın saçı gibi bazı yerleri havuçun saçı gibi bazı yerleride tarık akan rengi gibi.
Hoşgeldin tatlışım. Ama ben gidiyorum. Buluşamadık,Napiyoniz poncikler.
Kolay gelsin kuzum gelince konusurz.Hoşgeldin tatlışım. Ama ben gidiyorum. Buluşamadık,
Kız sen yaşlı mısın sanki 35 ne kiiiMeydan gençlerin anam koşturun işte bizden geçti
Kız ben o kadar yaşlı mıyımKız sen yaşlı mısın sanki 35 ne kiiikiz yanlış hatırlamıyorum dimi? Çok söylemiş olmayim libido varsa her zmn gençsin canım meydanı hiç boş bırakma sen
Yaa 34ü okuyana kadar 25sin fln sanıp pot kırdım diye çok utandimdi bı an kizzKız ben o kadar yaşlı mıyım
34üm ben
Ah kasap ömrümü yedi haberiniz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?