Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o zaman sen bi tane de havlu ıslatıp koy peteğe kaptaki su da dursun yine

inşallah cabuk atlatir kuzucuk

İnsallah kuzum ya
Çok şükür keyfi iyi, biraz halsiz gibi ama yine gülüyor oynuyor, yürümeye de başladı yavaş yavaş.
Ama işte uyuyamıyor nefes alamıyor sanırım.
Ben suyu ve havluyu koyayım en iyisi

aynen köy canım rahatlasin kuzucuk :) yarın bide coldmix e bak eczaneden. o da baya fayda ediyomus sanırım. yastığa damlatirsin.

aynen köy canım rahatlasin kuzucuk :) yarın bide coldmix e bak eczaneden. o da baya fayda ediyomus sanırım. yastığa damlatirsin.

Aaa onu araştırayım hemen, eşim olmazsa gider alır nöbetçi eczaneden.
Bir de birşey sorayım nasıl yatırayım, yastıkla yatırsam hafif yüksek, daha iyi olur mu?

erkekler annelerine benzeyen kadınlarla evlenir diye bi laf var cici

aklıma geldikçe oturup dertleniyorum ben bu kadına benzeyecek kadar kötü müyüm diye

seninkide benim hesap oldu biraz
Şuan bende dertlendim
Yakuza ile benim ne alakam var.
Sadece onun bana bakış açısı ile benim suriyelilere bakış açım aynı.
Gerçi eşimin etnik kökenine nefretim tüm ırkları geçti. Yakında beni delirmiş vaziyette haberlerde görürseniz müsebbibi yakuzadır ben suçsuz

Allah kolaylık versin kuzum ya. bu saatte eve varip hazırlık yapıp bide yarin yine geç gelip misafir mi agirlayacaksin
Aynen canısı normalde kabul etmemde şehir dışından geldikleri için el mecbur yayla çorbası yaptım yemekte patlcan patates kırmkzk yeşil biber sarımsak soğan doğradım. Etleri sıvıyağ salça baharatlarla karıştırıp bıraz beklettim snra 2 bardak su koydum. Şimdi fırında ama üstleri kuruyo yumuşak olmadı bende şimdi folya kağıt koydum bakalım nolcak. Bide yemek pişince suyu çekmemiş olursa dökeyim mi yarına kadar yumuşatır mı acaba

Aaa onu araştırayım hemen, eşim olmazsa gider alır nöbetçi eczaneden.
Bir de birşey sorayım nasıl yatırayım, yastıkla yatırsam hafif yüksek, daha iyi olur mu?

hafif yükseklik olsa iyi olur aslında kuzum. ben mesela ayağımda sallayıp sabaha kadar ayağımda uyuturdum. o zaman rahat uyurdu.

aynen bak bı eğer kafana yatarsa alsın esin:)

Hahahahhah sonradan hatırladım
Allah korusun :))))
Korusun.
Allahım beni yakuzanın şerrinden ve yakuzalı gecelerden korusun.
Yüce rabbim beni yakuzadan korusun diye sempatik görünmeye çalışırken ben:

Suyunu çeksin mi istiyosun? Kurumasını istemiyosan keşke fırında yapmasamıydın

hafif yükseklik olsa iyi olur aslında kuzum. ben mesela ayağımda sallayıp sabaha kadar ayağımda uyuturdum. o zaman rahat uyurdu.

aynen bak bı eğer kafana yatarsa alsın esin:)

Benim de ayağımda şuan, indirmeye korkuyorum rahat uyusun diye. Ama çok acıktım

Korusun.
Allahım beni yakuzanın şerrinden ve yakuzalı gecelerden korusun.
Yüce rabbim beni yakuzadan korusun diye sempatik görünmeye çalışırken ben:

Yaaa deli güldürme beni kızım uyuyor, ağzımı püskürtüp duruyorum istemeden

ama benim eşim hep der anneme benzeseydin ben senle evlenmezdim evlensem bile bosanirdim diye

sen de böyle düşün kesin benzemiyosun diye aşık olmuştur

ben de Ankaralılar dan nefret ettim üzülme hepimizin kabusu on yargilarimizin sebebi gencligimizin katili kaynanalar

etleri içinden al suyunu da al düdüklüde pişir bence yarim saat kadar. yumusamamasi imkansiz olur

ellerine sağlık canım ya. vallahi ne kadar ugrastin kaç saattir
digerleri hazır mi peki.

etleri içinden al suyunu da al düdüklüde pişir bence yarim saat kadar. yumusamamasi imkansiz olur

ellerine sağlık canım ya. vallahi ne kadar ugrastin kaç saattir
digerleri hazır mi peki.
Yok çorbayı karıştırmaktan yapamadım bişi

Herkes kv sinin kütüğünden nefret etse ülkede baya baya il kalmıyor
Ama benim nefretim ülke dışından Rusya taraflarına kadar yayılıyor bunlar yüzünden.
Derdimin ve nefretimin yüz ölçümü çok büyük

Benim de ayağımda şuan, indirmeye korkuyorum rahat uyusun diye. Ama çok acıktım

Yaaa deli güldürme beni kızım uyuyor, ağzımı püskürtüp duruyorum istemeden
Şuan seni öyle görmek isterdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…