- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #24.701
Benim de ayağımda şuan, indirmeye korkuyorum rahat uyusun diye. Ama çok acıktım
Yaaa deli güldürme beni kızım uyuyor, ağzımı püskürtüp duruyorum istemeden
Ne kv ler var görüyor musunuz behhCanım şeker kv kuru dolma yapmış bana, onu göndermiş şimdi eşimle
eşine söyle getirsin biseylerevde ohal var yani çalışsın az biraz. tost falan yapsın.
öyle rahatsa sende güzelce yastiklari koy sirtina falan yat. bebeğe de bi battaniye ört. ben aylarca öyle uyuttum hastalik dışında da
Ne kv ler var görüyor musunuz behh
Yok çorbayı karıştırmaktan yapamadım bişi
Herkes kv sinin kütüğünden nefret etse ülkede baya baya il kalmıyor
Ama benim nefretim ülke dışından Rusya taraflarına kadar yayılıyor bunlar yüzünden.
Derdimin ve nefretimin yüz ölçümü çok büyük
Yakuzaya özel ders verir mi, saati kaç tela olur bir sorar mısın, öğretmen ya da emniyet indirimi var mı bir de. Çok acilÖyledir o sağolsun, sık sık yapar bana özel ❤
Allah fırsat vermesinkiyamam sana
benimki de yine biseylerin peşinde ya bakalım inşallah eline yüzüne bulaştırır yine
Bı tasin da ben dirilticem seniHayır
Benim varlığım ile güçleneceksin, hergün yeniden dirileceksin
İyi akşamlar kedican.Hayırlı akşamlar nasılsınız hatunlar❤
Ne kv ler var görüyor musunuz behh
Kuzum şimdi dediğin gibi yaptım etlere baktım sert düdüklüye boşalttım yarım saat alarm kurdum pişiyo boş boş bekliyom fırında bide arada açıp karıştırıyom gözlerim yandıbana deseydin ben sana çok kolay çorba tarifi verirdim karistirmasiz
baktın etler sıkıntılı haslamaya bak etleri canım. ben hiç anlamam etten. o yüzden kavurmayı yapiyosam bile haslarim çoğu zamansonra haslama suyunu az az koyup cektire cektire sotelerim
Yakuzaya özel ders verir mi, saati kaç tela olur bir sorar mısın, öğretmen ya da emniyet indirimi var mı bir de. Çok acil
Kuzuum nasıl yerleşebildin mi geldimi sularınİyi akşamlar kedican.
Eh işte yatmak üzereyim ben artık.
Taşınma telaşesi..
Sen nasılsın ♥
Evli olmamanın faydaları deyip susuyorum. Yaramı deşme böyle sorularla
İzmire yolun düşerse ellerimle sana güzel tırnaklar yapayımEvli olmamanın faydaları deyip susuyorum. Yaramı deşme böyle sorularla
benimkide yaparsorun yapmasinda değil cici
mesela kek yaptim diyelim aynısını yapar. mesela herkes x yemegimi begendi o yemegi yapar hemen ertesi gün ya getirir ya yemeğe çağırır
keşke yaptığı zaman sussa ya da yapmasa da ben de kafa dinlesem
yaprak sarmaya koyduğu pirinç taneleri kadar çok konusuyo
Çok güzel manikürcülere taş çıkarır
Koca koca kadınlara kıskançlık yakışıyor mu ya..benimkide yaparsorun yapmasinda değil cici
mesela kek yaptim diyelim aynısını yapar. mesela herkes x yemegimi begendi o yemegi yapar hemen ertesi gün ya getirir ya yemeğe çağırır
keşke yaptığı zaman sussa ya da yapmasa da ben de kafa dinlesem
yaprak sarmaya koyduğu pirinç taneleri kadar çok konusuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?