Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de ayağımda şuan, indirmeye korkuyorum rahat uyusun diye. Ama çok acıktım

Yaaa deli güldürme beni kızım uyuyor, ağzımı püskürtüp duruyorum istemeden

eşine söyle getirsin biseyler evde ohal var yani çalışsın az biraz. tost falan yapsın.
öyle rahatsa sende güzelce yastiklari koy sirtina falan yat. bebeğe de bi battaniye ört. ben aylarca öyle uyuttum hastalik dışında da

Kuru dolma, ev yapımı yoğurt, poğaça
Ne bulursa yollamış kv kızım hasta diye. Sağolsun

Yok çorbayı karıştırmaktan yapamadım bişi

bana deseydin ben sana çok kolay çorba tarifi verirdim karistirmasiz

baktın etler sıkıntılı haslamaya bak etleri canım. ben hiç anlamam etten. o yüzden kavurmayı yapiyosam bile haslarim çoğu zaman sonra haslama suyunu az az koyup cektire cektire sotelerim

kiyamam sana

benimki de yine biseylerin peşinde ya bakalım inşallah eline yüzüne bulaştırır yine

Öyledir o sağolsun, sık sık yapar bana özel ❤
Yakuzaya özel ders verir mi, saati kaç tela olur bir sorar mısın, öğretmen ya da emniyet indirimi var mı bir de. Çok acil
kiyamam sana

benimki de yine biseylerin peşinde ya bakalım inşallah eline yüzüne bulaştırır yine
Allah fırsat vermesin

Ne kv ler var görüyor musunuz behh

benimkide yapar sorun yapmasinda değil cici
mesela kek yaptim diyelim aynısını yapar. mesela herkes x yemegimi begendi o yemegi yapar hemen ertesi gün ya getirir ya yemeğe çağırır

keşke yaptığı zaman sussa ya da yapmasa da ben de kafa dinlesem
yaprak sarmaya koyduğu pirinç taneleri kadar çok konusuyo

Kuzum şimdi dediğin gibi yaptım etlere baktım sert düdüklüye boşalttım yarım saat alarm kurdum pişiyo boş boş bekliyom fırında bide arada açıp karıştırıyom gözlerim yandı

Yakuzaya özel ders verir mi, saati kaç tela olur bir sorar mısın, öğretmen ya da emniyet indirimi var mı bir de. Çok acil

Yok canim ya tamamen içten gelen birsey, senin yakuzaya başöğretmen kalksa gelse birsey ogretemez gibi

İyi akşamlar kedican.
Eh işte yatmak üzereyim ben artık.
Taşınma telaşesi..
Sen nasılsın ♥
Kuzuum nasıl yerleşebildin mi geldimi suların
Çok şükür ya Bi akşam kahvesi içiyorum duş alıp bende yatırcam Bi bakayım dedim nasılsınız..

Ay deli mi ne yaa
Benim öyle kayınvalidem olsa herhalde kafayı yerdim, yine iyi sabrediyorsun

Koca koca kadınlara kıskançlık yakışıyor mu ya..
Şaka gibiler yeminle.
Benim de eşimin bir akrabası öyle. Ne yapsam taklit ediyor. Acayip uyuz oluyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…