Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Koca koca kadınlara kıskançlık yakışıyor mu ya..
Şaka gibiler yeminle.
Benim de eşimin bir akrabası öyle. Ne yapsam taklit ediyor. Acayip uyuz oluyorum.
Bn çevremde öyle insanları tutmuyorum kimse yok o yüzden ama lisede öyle bi koz vardo çok değişikler çok bi tablet aldık bizde gördü gitti aynısını aldı bunlara oje parfümde dahil

Kuzum şimdi dediğin gibi yaptım etlere baktım sert düdüklüye boşalttım yarım saat alarm kurdum pişiyo boş boş bekliyom fırında bide arada açıp karıştırıyom gözlerim yandı

merak etme canım toparlar o kendini
ne deyim yani Allah kolaylık versin çok zor bu şekilde
sen acil durumlar için tüm tavuk koy buzluğa.
ben tavuğu buzluktan çıkarır tencerede haslarim. sonra yoğurt salca sarimsak tuz karıştırıp tavuğa iyice sürüp dolaba koyarim. ertesi gün de fırına verir kizarana kadar firinlarim.

suyuyla pilav ya da çorba da yaparim. baya kurtarıcı olur herkes de çok sever ister hatta tavuk yapsana diye

yarın işyerine ev yemeği meze sipariş et olmazsa bozulmayacak şeyler. evde ugrasmadan koyar gecersin

Ay deli mi ne yaa
Benim öyle kayınvalidem olsa herhalde kafayı yerdim, yine iyi sabrediyorsun

kız ben sinir hastası oldum zaten normalde tanisan sinirleri alınmış gibi bi insandim şimdi uzaktayım sorun yok. biz geri ankaraya tasinirsak o zaman gör curcunayi

Evet güzelmiş gerçekten pratik yani aynen ortaya marketten bişiler alcam migrostan hazır sarma salata çeşitleri vardı
Sağol kuzum çok yardım ettin valla kurtardın yemeğimi

Yok canim ya tamamen içten gelen birsey, senin yakuzaya başöğretmen kalksa gelse birsey ogretemez gibi
Tespit gibi tespit
Cidden ne kadar yaram varsa deşiyorsun bu akşam bana duş demeyin
İzmire yolun düşerse ellerimle sana güzel tırnaklar yapayım
Yavrum napsan nolcak ne kadar kalacak tırnağımda.
Eskiden bekarken bende çok severdim ojeyi. Ellerim çok güzeldir herkes çok beğenir. Tırnaklarım çok güzeldir. Özenle törpüler, ojelerle neler yapardım.
Şimdi sürdüğüm günle çıkardığım gün bir oluyor, malum evlilik
Zaten eşim de sevmiyor ojeyi.

kız ben sinir hastası oldum zaten normalde tanisan sinirleri alınmış gibi bi insandim şimdi uzaktayım sorun yok. biz geri ankaraya tasinirsak o zaman gör curcunayi

Ay Allah yardımcın olsun canim gerçekten zor
İnsallah tasinmazsiniz

Malum evlilik anlıyooruuummm senin muhabbetin güzel cicim canının sağolsun.

Koca koca kadınlara kıskançlık yakışıyor mu ya..
Şaka gibiler yeminle.
Benim de eşimin bir akrabası öyle. Ne yapsam taklit ediyor. Acayip uyuz oluyorum.

kız bak bi milyon kere anlattim ama gene anlatcam
biz nisanliyiz. iftara cagirdik bunlari. sonra da onlar cagirdi bizi.

eve bi gittik ki cici biz şok bütün menü ayni. çorbasindan tatlısına kadar biz farkli yemis olsunlar diye ne düşünüp yaptiysak aynısı. hani bulgur pilavi yaptık onu bile pirinç yapmamış bulgur yapmış.

bütün yemek boyunca sizin yaptığınız da güzeldi de benimki daha güzel olmuş demi. benim yaptığım çok güzel olmuş x hanım yiyin diye diye helak oldu

cidden patalojik bi vaka ya. bununki artık farklı bi evren farklı bi boyut

Bn çevremde öyle insanları tutmuyorum kimse yok o yüzden ama lisede öyle bi koz vardo çok değişikler çok bi tablet aldık bizde gördü gitti aynısını aldı bunlara oje parfümde dahil
Allah ıslah etsin
Hadi o yaşıttır, anlaşılabilir. Klasik akran muhabbetleri.
Benim bahsettiğim kadın 40 küsür yaşında.
Sidik yatıştırıyor resmen tabiri yerindeyse
Saç rengimi değiştiririm aynısını yapar.
Kıyafet alırım gider o da alır.
Ev dekorasyonumu taklit eder.
Akıl sır ermiyor bunlara..

Sana sen yapamamışsın burda yede gör gibi nispet mi yapmış.... Çok ayıp ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…