Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydınnn Kızlarrrrr
Dünden beri yorgunluktan ölüyorum o kadar yorgunum ki resmen üstüme toprak atsalar yeridir yaniii
Dün bankalardan beri gelemedim sabahtan akşama kadar bankadaydım neredeyse eve gittiğimde de yardımcı bir ablamız vardı bir baktım ki ev olduğu gibi duruyor neden böyle birşey yapmış şok oldum evi toparla et yemek hazırla ye derken bir baktım kiiii saat olmuş 11

Şuan ölü gibiyim uyumak istiyorum

Sormadın mi canım yardimci ablaya

Sormadın mi canım yardimci ablaya
Sordum tabi kii zaten ben gelene kadar o çıkıyor. sabah benden sonra geliyor 10 gibi öğlen 3-4 gibi gidiyor normalde..
Hastaydım dedi hafta da 1 gün geliyor bana 2 yıldır hiç sorun yaşamamıştık her hafta geldiğinde süpürme silme toz harici extra birşey yapardı mesela ne bileyim mutfak dolabı ya da kapı silme cam silme vs gibi..
hastaydım yapamadım yaa kötü hissediyorum bugün kendimi dedi. e parayı almışsın ama abla dedim , geldiğim için aldım dedi

Keşke hastaysan arayıp izin isteseydin hiç gelmeseydin dinlenirdin evde yatıp abla deseydin,boş boş gelmesi saçma yapmayacağı bişey için hemde para almış olması fln,neyse sustum

Keşke hastaysan arayıp izin isteseydin hiç gelmeseydin dinlenirdin evde yatıp abla deseydin,boş boş gelmesi saçma yapmayacağı bişey için hemde para almış olması fln,neyse sustum
Aynı şeyleri düşünüyorum seninle :) aynı şeyleri de söyledim..Böyle yapmasını gerektiren hiçbirşey de yoktu. gayet iyiydik hiç bir zaman sorun yaşamadık. üzdü açıkcası bu durum beni.

Daha ne görcem kimbilir. Daha başka acil bir işi olabilir mi, parayı denklemek için almıştır falan
Daha iyi tanırsın , iyi niyet suistimali yapıcak biri mi

Daha ne görcem kimbilir. Daha başka acil bir işi olabilir mi, parayı denklemek için almıştır falan
Daha iyi tanırsın , iyi niyet suistimali yapıcak biri mi
Canım hiç ihtimal vermiyorum yani ihtiyacı olsa parayı denkleştirmek için almasını falan çünkü ihtiyacı olduğunda söyleyen bir abla bir sonraKİ haftayı önden verdiğimiz bile oldu diyorum ya abla kardeş gibiydik aynı. evimin anahtarını bile vermiştim yani sabahları ben işe giderken kahvaltısını bırakıp öyl gidiyordum işe. abla geldiğinde önce kahvaltı yapar sonra başlarsın diye. İnan o kadar üzüldüm ve sinirlendim ki 1 masanın tozunu dahi almamış. bulaşık makinesi doluydu 1 gece önce temizdi yani makine dahi boşaltmamış. Yani bunu yapmasını gerektirecek en ufak bir saygısızlığım dahi olmadı benim ona .. ki keza hastayım dese ben zaten ona gelme abla bu hafta, haftaya gelirsin bir şey olmaz diyorum direten bir insan değilim hayır illa geleceksin diye

Anlam veremedim ama şımarmış olması ihtimal dahilinde. Çok ilginç

Anlam veremedim ama şımarmış olması ihtimal dahilinde. Çok ilginç
Bende öyle düşünüyorum ; eşim de bir sürü laf söyledi bana . sen yaptın böyle diye yok kahvaltı hazırlayıp bırakmalar yok bilmem ne yapmalar şimdi gece gece ceremesini çekiyorsun kanka gibi takılıyordun al sana şimdi böyle ev temizlersin bilmem ne iyice cinnet geçirdim

ben de sana yazcaktim kuzu :) cidden kurtuldu mu yemek aklimy sende kalmıştı:)
günaydın bu arada fıstık

evet canım akşam eşim yemiş işten gelince güzel olmuş dedi :) bnde sabah suyuna bandım vallah güzelllll bi pilav eksik

evet canım akşam eşim yemiş işten gelince güzel olmuş dedi :) bnde sabah suyuna bandım vallah güzelllll bi pilav eksik

hadi geçmiş olsun o zaman ellerine sağlık canım benim:)
süpersin valla

Limonsuzzcay beybisi sabah on buçuğa kadar uyudum
kalktim eşim bana kahvaltı hazırlamış

bir dilim limon soslu kek uzerine nar taneleri ve kahve ambiyans iyiydi baya

sonrada mutfağa girdim temizledim çocuğa yemek koydum firina :) anca gelebildim

sen naptın nasılsın. biciriklar nasillar

Hah bir de madalyonun bu yüzü.. Bişeye de laf etmekten geri dursunlar, yeterince şaşkınsın zaten. Haklı ama senlik bir durum değil. Daha çok sahip çıkması gerekirken işine, boş koymuş. Varsa imkan değiştir yardımcını, bir kere başladı boşlamaya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…