Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen bana soorrr balıkları
Taramalı tüfek mi ben mi diyorum sen diyor benim ki. Vehamet..

Her açıdan haklısın. Ama şöyle düşün, işe başlamadan, başka bir depreme yakalanmadan olsun bitsin taşınma olacaksa

Su an öyle bir durum olursa başka eve taşınmayız canım, Kayınvalidemin evine gideriz onların dairesi dubleks.
Yeni daire bulup oturamayız o kadar maddi gücümüz yok inanki. Zaten gittiğimiz daire ne kadar depreme dayanıklı allah bilir.
Kayınvalidemin binası yeni, yanından otobüs geçince bile sallanıyor düşün. Buradan gidip orada depreme yakalanabiliriz, orası da yikilabilir maalesef

I inessa armand hakknzda hayirlisi neyse o olsun
kk birinci noteri sende memeden yaknda kestn ya cnm cocgnu bi sorn oldmu sut dolma gbi filan dikkat et kendine bak beni gozune al
Caycım bu sefer mastitten korunmayı başardım. İlk oğlumda felaketti, hiç iyileşmicem sandım. Ama bu sefer olmadı birşey. Sütüm artık katılaşıyor, terk ediyor beni. Güle güle gitsin

patili yaaaa en az neşe böceği oğlun kadar harika bi ciftsiniz ay ne güldüm yaaa halbuki az önce saydiriyodum senin yardımcı ablaya
Balımm biz aslında gerçekten dediğin gibiyiz yani 8 ile 9 gibi ekmek ile tuz gibi yaz gününde buz gibi bir yürekte 2 can gibiyiz çok eğlenceli bir çiftiz aslında bazen eş bazen kanka gibiyiz mesela.
Ama gerçekten çenesi çok fenaa söylenir söylenir ben dönüp bir şey söylediğimde öyle demek istemedim der ya da hemen özüy diyeyim der o zaman da ben hızımı alamıyorum

ama amecey'in dediği gibi lafları ile dövüyor vallaa

Samdanım nerden başlasam anlatmaya..
Bir gece stabilse diğeri mutlak huzursuz. 7. Geceyi devirdik, dün minik elleriyle aranırken ağlamaya başladı yine. Ama yemek yemesi gramaj olarak arttı şükürler olsun Ya Rab!

bizim de baya oldu kuzu biliyosun :) 16 sinda bir ay olcak memeden ayirali. iki üç gündür uyutmaya baslayinca meme diye ağlıyo
ama bizimkinin de masallah iştahı arttı. biraz 15 gün kadar devam ediyo canım. sen ışıkları açma sakin sakin konuş onla. ben hadi uyu parka gitcez hemen sabah olsun deyince uyuyodu hemen.

biz ne zaman kiyamayip gönlünü yapıp uyutalım dediysek çocuğun dengesi sasti
şimdi yüz vermiyoruz hemen geri dönüyo uykuya :)

Yo dostum yooo
Bdvye yazsan, kv yle oturmamı deprem mi diye kv cvbı bulamazsın Şaka bir yana sen doğal afetten kaçıyorsunda başka türlü afetlerden sakın. Umarım kendi yuvanıza taşınma gücünüz olur cnm

I inessa armand hakknzda hayirlisi neyse o olsun
kk birinci noteri sende memeden yaknda kestn ya cnm cocgnu bi sorn oldmu sut dolma gbi filan dikkat et kendine bak beni gozune al

yok kuzu hiç olmadi cabuk cekildi sütüm :) lahana yaprağı koydum iki gün boyunca ful degistirerek ondan heralde sorun yaşamadım çok şükür :) onu da sen demiştin Allah bin kere razı olsun. cok korktuğum biseydi yasamadim çok şükür

Ahh minik kuzular ahhh analarının uykularına her türlü kasıtları var. Işık açmam ama yine de salondaki salıncağına binmeden geri dönmüyor uykusuna. Bu gece ona sürprizim var. Salıncağı söküyorum

Hayırlısı olsun artık, işe başlayacağım için kv ile oturmak çok sorun olmaz diye umuyorum seviyorum zaten kv yi.
Yeni ev yapılana kadar en azından oturabiliriz umarım
Off inşallah evimiz dayanıklıdır ve bosaltilmaz

ay vallahi ömürlük insanlarsiniz
ama sen de fena değilsin laf konusunda sen böyleyken laf yetistiremiyosan eşini düşünemedim
adamın süper gücü çenesi desene

O da bari öyle olayım madem demiyorsa birşey bilmiyorum. Geri vites yok, unutmuşlar koymayı
Ona benzer bir şey diyor şam şeytanı senin amcandır, halandır, teyzendir vs vs örnekleri çoğaltabiliriz her seferinde farklı biri oluyor cnki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…