Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim ki hiç durmaz maşallahı var Allah çenesine zeval vermesin böyle olay üzerine gaz vermede üstüne yoktur cinnet sebebi resmen , öyle yapıcam canım daha gelmemesini sabah uygun bir dille yazdım. Ben parasında pulunda değilim ama sorduğum da bile hastaydım, kendimi kötü hissediyordum deyip 2 cümlelik bir açıklama yaptı . Hak etmedim yani, gerek yok .

Cinnet sebebi Bir dur sen de 2 dk Allahını seversen de, geç. İnşallah işine daha sadık birini bulursun

Cinnet sebebi Bir dur sen de 2 dk Allahını seversen de, geç. İnşallah işine daha sadık birini bulursun
Kız dedim zaten Allah aşkına bari şuan sus motorun soğusun biraz Allah rızası için bak zaten gerginim diyorum; sanki ben iş güç yapmadan parayı aldım gittim üstüme iyilik sağlık bana ne kızıyosun diyoo daha da sinirleniyorum

Oğlak mı acaba eşin, eşinde kendimi gördüm

Oğlak mı acaba eşin, eşinde kendimi gördüm
Yok canım balık
Allah ıslah etsin söylüyor söylüyor sonra ben sinirlenip parlayınca tamam hayatım olur böyle şeyler ya belki geçerli sebepleri vardır diyor ulan daha 2 dk önce gaz veriyordun ya ?

Yok canım balık
Allah ıslah etsin söylüyor söylüyor sonra ben sinirlenip parlayınca tamam hayatım olur böyle şeyler ya belki geçerli sebepleri vardır diyor ulan daha 2 dk önce gaz veriyordun ya ?

Ben de böyle sinirlenince çenemi tutamam hayatta
Bir süre cevap verme susar ya da hatasını anlar benim eşim öyle yapıyor ben motoru takınca

Ben de böyle sinirlenince çenemi tutamam hayatta
Bir süre cevap verme susar ya da hatasını anlar benim eşim öyle yapıyor ben motoru takınca
Biz de çok atışırız o böyle söylenir söylenir hiç cevap vermem birşey desene yahu ne kadar ketumsun diyor bu sefer baslıyorum konuşmaya avazım çıktığı kadar diyecek bir şey bulamıyor en son tamam bana cevap verme diyo

Merhaba kızlar
Bugün evimizi boşaltmamız söylenebilir her an, çok gerginim
Sizin için en güvenlisi ne ise öyle olsun.
Yok canım balık
Neeee balık mı Ben de balık burcuyum ama erkeğin balığı diliyle döver insanı en az kadını kadar etkili silahları

Sizin için en güvenlisi ne ise öyle olsun.

Neeee balık mı Ben de balık burcuyum ama erkeğin balığı diliyle döver insanı en az kadını kadar etkili silahları
Ben balık burcuna bayılırım.. anlaşırım da. Islah etsin diye balık olduğu için demedim, asla.
Benim eşim aynen dediğin gibi diyorum ya Allah çenesine zeval vermesin adam sırf çene olarak dünyaya gelmiş. Ya bir insan düğün günü bile dır dır dır konuşur mu Aman yarabbiiii

aaa sizin bina gecmemis miydi kuzum kontrolden tekrar mi bakiyolarmis

Sanırım apartman yöneticisi baktılar tehlikesi yok diye salladı canım hiç bilemiyorum, o gün öyle söylediler ama sanırım şikayet yok diye bakmamışlar.
Birisi binadan şikayet etmiş evinde çatlak varmış galiba.
Ya da kentsel dönüşüm kapsamına alınır yenilenir belki diye yalan söylüyorlar bilemiyorum, gelip bakacaklarmis

hoşgeldin canım benim :)
nasıl gidiyo memeden kesme macerasi
Samdanım nerden başlasam anlatmaya..
Bir gece stabilse diğeri mutlak huzursuz. 7. Geceyi devirdik, dün minik elleriyle aranırken ağlamaya başladı yine. Ama yemek yemesi gramaj olarak arttı şükürler olsun Ya Rab!

patili yaaaa en az neşe böceği oğlun kadar harika bi ciftsiniz ay ne güldüm yaaa halbuki az önce saydiriyodum senin yardımcı ablaya

İnşallah öyle olsun, hem boşaltılmasından korkuyorum hem de tehlikeliyse bu evde oturmaktan.
Bakalım artık hayırlısı olsun.
Her açıdan haklısın. Ama şöyle düşün, işe başlamadan, başka bir depreme yakalanmadan olsun bitsin taşınma olacaksa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…