- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #24.901
estağfurullah kuzum ya:) sen bi tüm tavuk al ama müsait zamanda
Benim ki hiç durmaz maşallahı var Allah çenesine zeval vermesin böyle olay üzerine gaz vermede üstüne yoktur cinnet sebebi resmen , öyle yapıcam canım daha gelmemesini sabah uygun bir dille yazdım. Ben parasında pulunda değilim ama sorduğum da bile hastaydım, kendimi kötü hissediyordum deyip 2 cümlelik bir açıklama yaptı . Hak etmedim yani, gerek yok .Hah bir de madalyonun bu yüzü.. Bişeye de laf etmekten geri dursunlar, yeterince şaşkınsın zaten. Haklı ama senlik bir durum değil. Daha çok sahip çıkması gerekirken işine, boş koymuş. Varsa imkan değiştir yardımcını, bir kere başladı boşlamaya
Cinnet sebebiBenim ki hiç durmaz maşallahı var Allah çenesine zeval vermesin böyle olay üzerine gaz vermede üstüne yoktur cinnet sebebi resmen , öyle yapıcam canım daha gelmemesini sabah uygun bir dille yazdım. Ben parasında pulunda değilim ama sorduğum da bile hastaydım, kendimi kötü hissediyordum deyip 2 cümlelik bir açıklama yaptı . Hak etmedim yani, gerek yok .
Kız dedim zatenCinnet sebebiBir dur sen de 2 dk Allahını seversen de, geç. İnşallah işine daha sadık birini bulursun
Kız dedim zatenAllah aşkına bari şuan sus motorun soğusun biraz Allah rızası için bak zaten gerginim diyorum; sanki ben iş güç yapmadan parayı aldım gittim üstüme iyilik sağlık bana ne kızıyosun diyoo daha da sinirleniyorum
Yok canım balıkOğlak mı acaba eşin, eşinde kendimi gördüm
Yok canım balık
Allah ıslah etsinsöylüyor söylüyor sonra ben sinirlenip parlayınca tamam hayatım olur böyle şeyler ya belki geçerli sebepleri vardır diyor ulan daha 2 dk önce gaz veriyordun ya ?
Biz de çok atışırızBen de böyle sinirlenince çenemi tutamam hayatta
Bir süre cevap verme susar ya da hatasını anlar benim eşim öyle yapıyor ben motoru takınca
Sizin için en güvenlisi ne ise öyle olsun.Merhaba kızlar
Bugün evimizi boşaltmamız söylenebilir her an, çok gerginim
Neeee balık mıYok canım balık
Allah ıslah etsinsöylüyor söylüyor sonra ben sinirlenip parlayınca tamam hayatım olur böyle şeyler ya belki geçerli sebepleri vardır diyor ulan daha 2 dk önce gaz veriyordun ya ?
aynen alışverişe gidince alayım ama o dediğin kanatta buttada olur demi ben onları daha çok seviyomda heheh
Burdayıımm canmm
Sizin için en güvenlisi ne ise öyle olsun.
Merhaba kızlar
Bugün evimizi boşaltmamız söylenebilir her an, çok gerginim
Ben balık burcuna bayılırım.. anlaşırım da. Islah etsin diye balık olduğu için demedim, asla.Sizin için en güvenlisi ne ise öyle olsun.
Neeee balık mıBen de balık burcuyum ama erkeğin balığı diliyle döver insanı en az kadını kadar etkili silahları
aaa sizin bina gecmemis miydi kuzum kontrolden tekrar mi bakiyolarmis
Samdanım nerden başlasam anlatmaya..hoşgeldin canım benim :)
nasıl gidiyo memeden kesme macerasi
Ben balık burcuna bayılırım.. anlaşırım da. Islah etsin diye balık olduğu için demedim, asla.
Benim eşim aynen dediğin gibi diyorum ya Allah çenesine zeval vermesinadam sırf çene olarak dünyaya gelmiş. Ya bir insan düğün günü bile dır dır dır konuşur mu Aman yarabbiiii
Her açıdan haklısın. Ama şöyle düşün, işe başlamadan, başka bir depreme yakalanmadan olsun bitsin taşınma olacaksaİnşallah öyle olsun, hem boşaltılmasından korkuyorum hem de tehlikeliyse bu evde oturmaktan.
Bakalım artık hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?