Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Azıcık yüz vermeye gör. Hamile falan dinlemeden yüzsüzlükte sınır tanımıyorlar. Tavrını değiştirme

Hosbuldum balımmm beğeni yaparken gözlerim hep senin etiketini aradı

50 sayfanın okuyamadigi sayfalarini bulamıyorum zepram öyle bi haldeydim
sana o yüzden etiket yapmadim. sen genelde on civarı geldiğinden de etiket yapmayim dedim. ama bi dahakine çok çok etiketlerim seni bebeğim

İyiymiş,ben gündüzleri aktif olabiliyorum, bugün biraz tembellik yapmak istedim, çocuklar yemek yedi uyudu,ben de yatarım birazdan sabah 6 çeyrekte kalkıyorum

aynen değerlendirmek lazım ben de burdan ders aldım:) biraz daha ılımlı yumuşak yaklaşıyorum artık

Allah gönlüne göre vermiş ne güzel

50 sayfanın okuyamadigi sayfalarini bulamıyorum zepram öyle bi haldeydim
sana o yüzden etiket yapmadim. sen genelde on civarı geldiğinden de etiket yapmayim dedim. ama bi dahakine çok çok etiketlerim seni bebeğim
Sen beni hiç unutma zaten olur mu bi cici iki sen üç Amecey

İyiymiş,ben gündüzleri aktif olabiliyorum, bugün biraz tembellik yapmak istedim, çocuklar yemek yedi uyudu,ben de yatarım birazdan sabah 6 çeyrekte kalkıyorum

normalde ben de bütün gün burdaydim ama beni bahar çarptı
yetişemiyorum hiç gündüz geldikçe yaz sen. cevaplayan olur yazilmiyo diye yazmiyo kimse bence:)

o saatte kalkiyosan simdiye uyuman lazımdı bence

normalde ben de bütün gün burdaydim ama beni bahar çarptı
yetişemiyorum hiç gündüz geldikçe yaz sen. cevaplayan olur yazilmiyo diye yazmiyo kimse bence:)

o saatte kalkiyosan simdiye uyuman lazımdı bence
Aynen ,erken yatayım desem de hep 11,5 u buluyor yatmam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…