- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #25.261
Azıcık yüz vermeye gör. Hamile falan dinlemeden yüzsüzlükte sınır tanımıyorlar. Tavrını değiştirmeBugundem sonra bu tavrmdan sonra gelemzler zaten
Zaten sinir oldigm misafiri ağırlayacak benm bana sorulmadan gelmeleri istediğin kadr abisi olsun oglu olsun servisi ben yapicam evi ben temizlicem resmen kopurdum
Hamile.oldugumi bile bile gelmeleri ayrı olay zaten eşimin çekeceği var elimden
Hosbuldum balımmm beğeni yaparken gözlerim hep senin etiketini aradı
Hosbuldum balımmm beğeni yaparken gözlerim hep senin etiketini aradı
İyiymiş,ben gündüzleri aktif olabiliyorum, bugün biraz tembellik yapmak istedim, çocuklar yemek yedi uyudu,ben de yatarım birazdan sabah 6 çeyrekte kalkıyorumcanım sen gündüz yazmışsın gündüz aktif olmuyodu pek diye. yazan oldu mu bilmiyorum da yazayim dedim:)
gece gündüz sürekli aktifdi aslında. okullar açılıp mevsim değişikliği olunca bi duruldu. yoksa sürekli birileri olur topikte
Ben de çocuklar küçükken atlatma yoluna bakıyordum, çoğu zaman çocukla uyuya kalıyordum, ne olduysa sonra oldu bana,
Siz gencsiniz daha çok yillariniz var ama gençliğinizi de değerlendirin tabi,
Amin canım, hem 3-4 çocuğum olmasını istemisimdir, Rabbim tüm isteyenlere nasib etsin
Değilim herşeyimi kendim yapmaya çalışa çalışa kamyon şoförü muzaffere dondumOram ağrıyor, şuram sızlıyorculardan değilsin anladığım kadarıylaByNkoaLa
Sen beni hiç unutma zaten olur mu bi cici iki sen üç50 sayfanın okuyamadigi sayfalarini bulamıyorum zepramöyle bi haldeydim
sana o yüzden etiket yapmadim. sen genelde on civarı geldiğinden de etiket yapmayim dedim. ama bi dahakine çok çok etiketlerim seni bebeğim
Giderken dedi rahatsız ettiği kusura bakma artık diye bnde dil ucuyla est dedm gittilerAzıcık yüz vermeye gör. Hamile falan dinlemeden yüzsüzlükte sınır tanımıyorlar. Tavrını değiştirme ❤
İyiymiş,ben gündüzleri aktif olabiliyorum, bugün biraz tembellik yapmak istedim, çocuklar yemek yedi uyudu,ben de yatarım birazdan sabah 6 çeyrekte kalkıyorum
Ahhh beee ablaa nasıl gitti bu şarkı
ByNkoaLa seni okurken bu şarkı geçti içimden ❤ çok severim bende zaten hüzünlüyüm eşlik ederim sana
herkese hayırlı geceleerr
Aynen ,erken yatayım desem de hep 11,5 u buluyor yatmamnormalde ben de bütün gün burdaydim ama beni bahar çarptı
yetişemiyorum hiçgündüz geldikçe yaz sen. cevaplayan olur yazilmiyo diye yazmiyo kimse bence:)
o saatte kalkiyosan simdiye uyuman lazımdı bence
Ahhh beee ablaa nasıl gitti bu şarkı
Ahh gel ağlayalım omuz omuza
SeeeeeenTamam ağlayalımda hacı ablan kim?
Aynen ,erken yatayım desem de hep 11,5 u buluyor yatmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?