Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aynen öyle az bile söylemişsin rosss
onların sana sormasi lazim zaten başta. arayıp nasılsın diye sormaya erinenler dan diye gelmeye nasil erinmiyolar anlamadim.

noldu şimdi düşünceli iyi niyetli görümce kaynana mi oldular yani
şimdiye kadar nerdelermis ki. bide ilk çocuk da değil. herkes biliyo senin hamileliklerinin nasıl geçtiğini

Daha soylucem bakalım neeler neler

Gelmiş bir de hepsinde boylemiydin diyor dahabeterdim dedm sen olmadığın için bilmiyorsun tabi falan dedim hiiim dedi

Yaaaa bilmiyor tabi bilir mi hiç hangisinde yanımdaydı hiçbirinde

Hangi isimde vardı hiçbirinde benden aslnda ona iyi niyet geçti de sırf anne diye ilerde evlatlarım da evlencek bedduası tutumasin diye bazı seyleri gormzden geldm

Ama yarn falan arayıp gorumcemin azına edicem

yani kuzum bulantıların geçmesini bekleme. içinde ne var ne yok say dök bitsin. içinden çıksın.
gayet de güzel söylemişsin. şimdi bi iki böyle gelseler sen görmezden gelsenbu sefer yine seni suçlu cikarcaklar. oncekilerde gelmedik diye laf ediyodu. şimdi de geldik nankörlük ediyo diye.

hiç mi görgü görenek bilmiyolarmis. evin hanımına sorulmadan dan diye çıkıp gelecek samimiyeti olan insanın torunu yeğeni üstünde de az emegi hakki olur

asla susma rosss. bizi istemiyodu en baştan beri ondan gelmiyoduk geldik yine istemedi biz hakliyiza dönmesin olay. bunu eşine de söyle. yok öyle bedavadan artistlik yapıp huzur bozmak

Ya samdaaannnbak yemezler diyorum sen çocuğa bakmaya zipladim diyon sizin ki bide daha 5 yılda bu durumdaysa nasıl zipladiysaniz artık "çocuğa bakmaya siz daha çok sarsmişsiniz
Bizim yatak 10 yıllik var,daha bir şey yok, bizde iş yok demekki
ben anlayamıyorum işte sorun orda
ama dün mesela ilk defa içimden gelmedi hiç neyseki oğlan uyandi da yarım kaldı

beni de kendine çevirdi hıyar herif
Çocuğu uyutup devam etseydiniz keşke ,ben tamamlamadan uyuyamazdim herhalde

Bizim yatak 10 yıllik var,daha bir şey yok, bizde iş yok demekki

Çocuğu uyutup devam etseydiniz keşke ,ben tamamlamadan uyuyamazdim herhalde

uyumadi ki
eşim de sinirlendi sanırım. zaten çabuk sinirlenir benim de isime geldi yattim uyudum direk

Bugundem sonra bu tavrmdan sonra gelemzler zaten
Zaten sinir oldigm misafiri ağırlayacak benm bana sorulmadan gelmeleri istediğin kadr abisi olsun oglu olsun servisi ben yapicam evi ben temizlicem resmen kopurdum

Hamile.oldugumi bile bile gelmeleri ayrı olay zaten eşimin çekeceği var elimden

hak etti ross eşin

iyi ki de tavrını koydun. yüz bulamasinlar zaten. arayıp çağırsinlar madem o kadar dikkat ediyolar değişiklik iyi gelir buyrun gelin desinler. çocukları yollayin biz ilgilenelim ross dinlensin desinler

benim kuzenim hamileyken seninki gibi çok zor geciriyo o da. annem üç dört günlük yemek yapmış götürmüş. onun da iki çocuğu daha vardi. poğaça börek yapmış misafiri gelirse diye onu götürmüş. sirayla da yemeğe çağırdılar kuzenimi doğuma kadar
bazıları şanslı oluyo rosss vallahi cok şanslı oluyo

Doğduğumdan beri o şans yok bende samdanm
Bu hayatta hangi şanssızlık varsa bende

Ne anlayışlı eşim ne de ailesi ne de ailem var kendimi ciddi anlamda çok yalnz hissediyorm bu konuda ha bn gurbetteyim ha burda anneme yakinm

Ciddi anlamda çok sinirlerm bozuk şuan

yok kuzum ya tanıdığım bütün koç kadınları hayata imtihan için gelmiş gibiler

hani hepimizin önünde parkur var ama sizinki bitmeyen parkur gibi kos kos yolu ortalayamiyosun bile.

Allah evlatlarından yana yüzünü güldürsün inşallah her daim sağlıklı sıhhatli ol kuzum. bugünlerde geçecek.

bazıları kendi göbeğini kendi keser. maalesef sen de öylesin benim annem de o kuzenime yaptığının yarısını bile bana yapmadı anne olarak.

uzaktasin diyecek biliyorum. ama yakin olsa da yapmazdı işte onu da biliyorum

arkadaşım koç burcu doğum yaptı bebek 15 günlükken ev taşımak zorunda kaldı. ev sahibi evi satmış annesi ayrı dert kaynanasi ayri. kocasi apayri bi cins

doğrudur valla :)
herkes aynı fikirde zaten:) ben de normalde takardim belki rahatsız olurdum
Gündüz olsa TV açarsın oyalanır da gece olunca mecbur uyumasını beklemek lazım,bixim çocuklar büyümüştü rahattik, şimdi bebek yolda, o olunca mikemmel gece hayatimiz daha da mikemmel olacak

Yarı hemsom sayılırsın eşimden dolayı

canım sen gündüz yazmışsın gündüz aktif olmuyodu pek diye. yazan oldu mu bilmiyorum da yazayim dedim:)

gece gündüz sürekli aktifdi aslında. okullar açılıp mevsim değişikliği olunca bi duruldu. yoksa sürekli birileri olur topikte

Gündüz olsa TV açarsın oyalanır da gece olunca mecbur uyumasını beklemek lazım,bixim çocuklar büyümüştü rahattik, şimdi bebek yolda, o olunca mikemmel gece hayatimiz daha da mikemmel olacak

tv acmiyoruz kuzum:) kötü etkileniyo bizimki :) bide daha ufak kendi kendine vakit geciremiyo. Allah sağlık versin yaaa daha yıllar var önümüzde:)

Allah kolaylık versin sana da :) 3 çocuk ideal ama bence. imkanim sabrim olsa ben de üç çocuk isterdim:) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ben de çocuklar küçükken atlatma yoluna bakıyordum, çoğu zaman çocukla uyuya kalıyordum, ne olduysa sonra oldu bana,
Siz gencsiniz daha çok yillariniz var ama gençliğinizi de değerlendirin tabi,
Amin canım, hem 3-4 çocuğum olmasını istemisimdir, Rabbim tüm isteyenlere nasib etsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…